Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

34470 vizite 5 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

50043 vizite

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5396 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9716 vizite

Un pranz ratat Cred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

5006 vizite

Ce și cum mănâncă oamenii bogați S-a deschis de câteva zile u...

3631 vizite

Allegro este un restaurant internațional situat în hotelul Ramada No...

36 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

5010 vizite

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

35293 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

20007 vizite 2 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricotul

Parcul cu Pescariu Sports & Spa are mai multe restaurante. Toate mari, iar unele chiar foarte bune, cum ar fi Dancing Lobster. Chez Toni, un restaurant libanez foarte apreciat lipit de restaurantul portughez, s-a mutat în Floreasca în timpul pandemiei. Însă de la începutul anului niște oameni au deschis o steak house, un restaurant argentinian și sud american, în general, în locul libanezului. I-au spus Buenasado, adică „grătar bun” în spaniolă. Dar unii mai malițioși ar putea să-l traducă și ca „buna sado-masochistă”, dacă ar vrea…

Au un salon mare pe care l-au amenajat foarte interesat în stil colonial american country, cu scaune și fotolii din piele, banchete la perete, mese din lemn. Salonul continuă cu o terasă închisă pe toate părțile, cu care face corp comun vara, când se scoate peretele de sticlă dintre ele. Iar afară, chiar când intri pe aleea lungă și foarte înverzită, au o mare terasă deschisă dar acoperită. Frumoasă și aerisită, decorată cu plante și flori din plastic, alături de altele naturale. Fără ochelari, sau privită ceva mai de la distanță, arată foarte bine, oricum.

Meniul e mai diversificat și mai generalist decât mă așteptam de la cineva care se prezintă ca steak & grill restaurant. Au și paste și câteva feluri pe care nu le-am mai văzut în alte locuri. Am luat un pate de ficat de gâscă surprinzător de bun, niște paste cu carne de vită, la fel, foarte bune, dar antricotul a fost ațos, cu multă pieliță care a rămas în farfurie.

Serviciul bun, cu un om deschis și plăcut care s-a ocupat de noi, și care părea să fie și ceva șef, sau chiar unul dintre stăpâni, după cum vorbea despre acel loc. Clienți erau, dar toți în echipament de sport, venind direct de pe terenurile de tenis de alături. Doar noi doi făceam notă discordantă, eu și cu prietenul meu, grași, în costume de business.

Buenasado, grătarul bun din Parcul Studențesc, acum Pescariu Sports & Spa, e un restaurant mare, bun, așezat, bine amenajat, cu șanse să se facă cunoscut pe piața din ce în ce mai competitivă a restaurantelor bucureștene. Le doresc să aibă succes, au făcut un lucru bun. (George Butunoiu – iulie 2021)

Bucătăria argenitiniană Buenasado
Salonul sud-american
Terasa acoperită
Terasele Buenasado

 

Pisoii Buenasado

 

Data actualizarii: 12/08/2025

Buenasado  - Str. Glodeni, nr. 3 (Complexul Pescariu Sports)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close