Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veranda Casa Frumoasa din strada Clopotarii Vechi din Bucuresti in decembrie 2018 special pentru mine si pentru Mircea, invitatul meu. Toate au fost foarte bune, insa caracatita ni s-a parut exceptionala, impreuna cu piureul si cu sosul cu usturoi. Pieptul de rata, de asemenea, excelent, sosul la fel. Avi Steinitz e un mare chef, prin urmare ne asteptam sa gustam sosuri rare si deosebite la aceasta cina. Sampanie Billecart-Salmon, multe pahare… (GB – decembrie 2018)

Meniu:

  • Rice Paper Fresh Spring Roll Filled with Spicy Tuna, Asparagus, Mango and Avocado
  • Sirrasa-Tuna Tartar, Japanese Mayo, Crispy Roman Baby Leaves
  • Salmon Teriaky, Sitake Mushrooms and Coconut Rice
  • Pan Freid Octupus, Smoked Paprika and Olive Oil
  • Duck Brest and Kumquat Sauce
  • Creme Brulee Semi Fredo

Cina pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veranda Casa Frumoasa

Data actualizarii: 19/12/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close