Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de Gaulle

Nu sunt multe de spus despre City Grill de pe Primaverii, cam toata lumea il stie acum, si stie si ce si cum se mananca acolo si la ce sa se astepte. Cred ca acesta a fost printre primele restaurante ale lui Dragos Petrescu, si succesul cu el l-a incurajat sa mearga mai departe, pana a ajuns unde a ajuns.

Dragos Petrescu, om cu cap, a rezistat tentatiei sa faca un restaurant de lux in bogatul cartier al Bucurestiului, adica exact pe dos fata de cum fac toti. Stia ca pana si in cartierele scumpe sunt oameni care isi fac niste calcule inainte sa mearga la un restaurant, asa ca s-a adresat lor, in primul rand. A facut un meniu relativ simplu, ca sa nu-i sperie si sa nu-i complexeze, a lasat preturile moderate, cu atat mai mult cu cat Dragos Petrescu e poate cel mai mare specialist din Romania in tinerea proceselor si a preturilor bine in mana si sub control.

Asa ca City Grill de la Piata Charles de Gaulle s-a umplut repede, si asa a ramas de atunci. Cand vezi ca un restaurant e plin tot timpul, nu-ti mai pui intrebari, chiar daca, poate, tie nu ti se pare ca mancarea e prea buna, si nici preturile prea mici. Insa rationamentul e urmatorul: daca toti astia considera ca e bine si avantajos sa mananci la City Grill, si daca ei sunt la fel ca mine, daca ma uit cum sunt imbracati, ce varste au si cu ce se ocupa, inseamna ca e safe, asa ca nu e cazul sa gandesc mai mult de atat.

City Grill de la Piata Charles de Gaulle e un fel de cantina pentru clasa de mijloc, pentru cetele de corporatisti cu posturi (si salarii) joase si medii de la numeroasele companii din zona. Le place, se simt bine intre ei, e si un prilej foarte bun de socializare, as aca e de asteptat sa gasim City Grillul de la Piata Charles de Gaulle la fel de plin si peste multi ani… (GB – iunie 2017)

***

Nota: Pozele din interior sunt trimise de catre cei de la City Grill.

City Grill Primaverii - terasa

Dragos Petrescu, proprietarul City Grill

Dragos Petrescu are 46 de ani si este absolvent al Institutului Politehnic din Bucuresti, dar este nepracticant. De asemenea, Dragos Petrescu are un MBA absolvit la Assebus Kennesaw University si este...

Daniel Mischie, CEO City Grill

Daniel Michie, CEO al grupului City Grill, are 42 de ani. Daniel Mischie detine un MBA la Kennesaw University si lucreaza in industria ospitalitatii inca din anul 1996, mai intai in reteaua Pizza Hut,...

Data actualizarii: 09/07/2019

City Grill (Primaverii)  - Bd. Primaverii, nr. 3 (Piata Charles de Gaulle)

  • BucurieEsti :

    un restaurant cu preparate bune, dar uneori dc se gateste in interior fumul de la friptura poate deranja

  • Răspunde-i lui BucurieEsti Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close