Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Un business genial construit, o capodopera logistica. Beraria H din...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare Copper's Pub...

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucurestene Deschis Gastrobar...

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Crede...

Cotroceniul ar merita mai mult Stiu restaurantul acesta, Jazz Book,...

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi Cred ca Luna Cafe & Bi...

Meniul cu specific international al restaurantului TECADRA iti va sati...

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilit...

Afiseaza

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare

Copper’s Pub este un local situat in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Hristo Botev, in partea dinspre bulevardul Coposu. Este o zona relativ linistita, de case vechi, cu istorie si cu poezie (mai ales seara), pentru ca ziua este destul de circulata zona.

Cladirea in care se afla Copper’s Pub este o casa veche renovata si are mai multe sali, inclusiv o mansarda, in care se desfasoara diferite recitaluri de muzica rock/ jazz/ vinyl/ funky ori evenimente culturale alternative, nicicum de mainstream. De asemenea, si terasa are o scena unde probabil au loc astfel de evenimente. In interior cred ca sunt aproxiativ 70-80 de locuri, in timp ce terasa poate gazdui in jur de 100.

Mobilierul este clasic la terasa, iar in interior este unul specific puburilor americane, cum de altfel este si designul din interior, cu instalatii din cupru, cu afise, tablouri, postere sau tablite cu diferite branduri sau logouri, dar si cu carti si pereti cu caramida la vedere. Asadar, un design de pub american, cu influente de pop-rock si jazz.

Meniul este unul tipic de pub, cu grill, ceva salate si alte cateva feluri de mancare, dar cu multe tipuri de bere, vinuri si scotch sau wiskey, mai ales. Pentru  o portie de mancare va trebui sa scoateti din buzunari in mediu 30-35 de lei, in timp ce berea este de la 10 lei.

Stafful este relativ tanar (25-35 ani) in tricouri negre asemanatoare, ceea ce ii distinge clar de clienti si fac service normal la masa, purtandu-se neutru, nici prea prietenosi, dar nici foarte rigizi.

Cand am fost eu, nu era foarte multa lume, adica vreo 25-30 de persoane, egal distribuiti pe genuri si cu maxim 5-6 ani diferente intre ei. O clientela destul de omogena de preboemi in cea mai mare parte, cu outfit casual, dar si usor șic, in mare parte studenti si corporatisti, care petreceau impreuna intr-un loc ce parea ca ii reprezinta. Consumau aproape numai bauturi, care erau pretextul venirii lor acolo si discutau diverse subiecte, poate ca unele erau si subiecte mai importante, nu numai chestii de complezenta si din trecutul imediat, asa cum parea la prima vedere.

Copper’s Pub pare a fi un local boem, usor centrat pe un public conservator, de jazz, funky (vinyl), pop-rock si chiar rock, insa segmentul acela cuminte, de oameni care raman in linii mari conservatori ca infatisare si exprimare. (Daniel Catoi – mai 2018)

Terasa Copper’s Pub

Data actualizarii: 13/08/2018

Copper’s Pub

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.