Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Un business genial construit, o capodopera logistica. Beraria H din...

7424 vizite 1 comentarii

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutului Cine ...

750 vizite

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare Copper's Pub...

579 vizite

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucurestene Deschis Gastrobar...

2045 vizite

eVarza Pub, perfect pentru cei care cauta mancarea ieftina, socializar...

1353 vizite

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

1120 vizite

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Crede...

3887 vizite

Cotroceniul ar merita mai mult Stiu restaurantul acesta, Jazz Book,...

958 vizite

La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas Parnaud Am scris d...

6016 vizite 1 comentarii

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

511 vizite

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi Cred ca Luna Cafe & Bi...

959 vizite

Meniul cu specific international al restaurantului TECADRA iti va sati...

171 vizite

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilit...

729 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare

Copper’s Pub este un local situat in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Hristo Botev, in partea dinspre bulevardul Coposu. Este o zona relativ linistita, de case vechi, cu istorie si cu poezie (mai ales seara), pentru ca ziua este destul de circulata zona.

Cladirea in care se afla Copper’s Pub este o casa veche renovata si are mai multe sali, inclusiv o mansarda, in care se desfasoara diferite recitaluri de muzica rock/ jazz/ vinyl/ funky ori evenimente culturale alternative, nicicum de mainstream. De asemenea, si terasa are o scena unde probabil au loc astfel de evenimente. In interior cred ca sunt aproxiativ 70-80 de locuri, in timp ce terasa poate gazdui in jur de 100.

Mobilierul este clasic la terasa, iar in interior este unul specific puburilor americane, cum de altfel este si designul din interior, cu instalatii din cupru, cu afise, tablouri, postere sau tablite cu diferite branduri sau logouri, dar si cu carti si pereti cu caramida la vedere. Asadar, un design de pub american, cu influente de pop-rock si jazz.

Meniul este unul tipic de pub, cu grill, ceva salate si alte cateva feluri de mancare, dar cu multe tipuri de bere, vinuri si scotch sau wiskey, mai ales. Pentru  o portie de mancare va trebui sa scoateti din buzunari in mediu 30-35 de lei, in timp ce berea este de la 10 lei.

Stafful este relativ tanar (25-35 ani) in tricouri negre asemanatoare, ceea ce ii distinge clar de clienti si fac service normal la masa, purtandu-se neutru, nici prea prietenosi, dar nici foarte rigizi.

Cand am fost eu, nu era foarte multa lume, adica vreo 25-30 de persoane, egal distribuiti pe genuri si cu maxim 5-6 ani diferente intre ei. O clientela destul de omogena de preboemi in cea mai mare parte, cu outfit casual, dar si usor șic, in mare parte studenti si corporatisti, care petreceau impreuna intr-un loc ce parea ca ii reprezinta. Consumau aproape numai bauturi, care erau pretextul venirii lor acolo si discutau diverse subiecte, poate ca unele erau si subiecte mai importante, nu numai chestii de complezenta si din trecutul imediat, asa cum parea la prima vedere.

Copper’s Pub pare a fi un local boem, usor centrat pe un public conservator, de jazz, funky (vinyl), pop-rock si chiar rock, insa segmentul acela cuminte, de oameni care raman in linii mari conservatori ca infatisare si exprimare. (Daniel Catoi – mai 2018)

Terasa Copper’s Pub

Data actualizarii: 13/08/2018

Copper’s Pub

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.