Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Raionul de Peste a ajuns acum chiar ceea ce-i spune numele! Lucruri...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Afiseaza

Shocul kelnerului de la Copper’s Pub

Pisica boemaAm trecut de la multe ori pe la Copper’s Pub anul acesta, si nu am reusit sa mananc ceva la ei. De fiecare data ajungeam la pranz, si nu era nimeni. Nu de mirare ca nici picior de client, insa nici bucatarul nu era, desi cate un chelner ce parea ratacit pe acolo spunea ca ar fi trebuit sa ajunga cu cel putin un ceas inainte. Asta este, nu ai intotdeauna noroc la bucatari, dupa cum am scris de mai multe ori.

Terasa de la Copper’s Pub arata ca un loc parasit, neingrijit, cu lucruri vraiste prin ea. Nu ar mira nici asta prea tare acum, in noiembrie, insa tin minte ca la fel arata si in mijlocul verii. Ceea ce ma duce cu gandul ca face parte din concept. Nu am o problema cu asta, sunt multe alte astfel de localuri in Bucuresti – in special in categoria celor boeme – cu mare priza la public si foarte de succes.

Interiorul, insa, e tinut mai in ordine. Pozitionarea e evidenta: social pub orientat aproape exclusiv catre evenimente. De toate felurile, din cate am putut sa-mi dau seama de pe site: muzica, filme, improvizatii etc. Mansarda, foarte mare si bine amenajata, chiar spectaculoasa, e un loc ideal pentru asa ceva. Pozele surprind putin atmosfera, insa trebuie sa ajungeti pana acolo ca sa intelegeti mai bine. Combinatia de caramida rosie si lemn e de efect.

Ca si la multe alte puburi din aceasta categorie neo-boema, si mancarea de la Copper’s Pub e ceva mai degraba periferic in concept. Au hamburgeri, tacos, coaste… cateva lucruri din acestea, ca sa nu bei chiar pe stomacul gol. Care mancaruri sunt cam cum te-ai astepta sa fie intr-un astfel de loc, nici mai bune, dar nici de nemancat.

Serviciul complet aiurit, desi chelnerul care s-a ocupat de noi era baiat bun. Probabil socat ca vede niste clienti la pranz, o situatie la care nu se astepta si la care nu stia defel cum sa reactioneze.

Asadar, presupun ca la Copper’s Pub se merge doar seara, si nu inteleg de ce mai tin deschis la pranz. Nu are nicio logica, pentru vreun client care ajunge acolo din intamplare si ia si el un sandvici si un pahar cu apa. Poate clientul acela sa gaseasca un sandvici si la benzinaria de vizavi, si fara sa astepte o jumatate de ceas ca sa lase bucatarul ce altceva are de facut ca sa-i pregateasca lui gustarea. Asta daca ai noroc sa vina la program in ziua aceea… (GB – noiembrie 2019)

Boemetru

Copper’s Pub este un pub american cu o clientela destul de conservatoare. Un local situat in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Hristo Botev, in partea dinspre bulevardul Coposu. Este o zona relativ linistita, de case vechi, cu istorie si cu poezie (mai ales seara), pentru ca ziua este destul de circulata zona.

Cladirea in care se afla Copper’s Pubeste o casa veche renovata si are mai multe sali, inclusiv o mansarda, in care se desfasoara diferite recitaluri de muzica rock/ jazz/ vinyl/ funky ori evenimente culturale alternative, nicicum de mainstream. De asemenea, terasa are o scena unde probabil au loc astfel de evenimente. In interior cred ca sunt aproxiativ 70-80 de locuri, in timp ce terasa poate gazdui in jur de 100. Mobilierul este clasic la terasa, iar in interior este unul specific puburilor americane, cum de altfel este si designul din interior, cu instalatii din cupru, cu afise, tablouri, postere sau tablite cu diferite branduri sau logouri, dar si cu … (citeste tot)

Saloanele Copper’s Pub
Mansarda Copper’s Pub
Terasa Copper’s Pub
Hristo Botev

 

Data actualizarii: 19/12/2021

Copper’s Pub  - Bd. Hristo Botev, nr. 25 (Bv. Corneliu Coposu)

  • Alexander :

    Asa review mai rar. Sunt curios care era rata vaccinarii pe esantionul de clientela, bmi-ul si bineinteles daca din topicurile discutate a fost si filozofia, eu fiind mare fan la filozofie si na, sa stiu daca ma duc sa beau un gin si pot discuta Socrate. Multumesc.

    • George Butunoiu :

      E o onservatie facuta dupa o metodologie precisa care permite sa masori „gradul de boema” al fiecarui local, si apoi sa le compari intre ele si sa faci un fel de ierarhie. Inca nu am gasit un nume pentru indicatorul respectiv. GB

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close