Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

Costelaria fata cu corporatistii

Coastele de la CostelariaCei care au de mai multi ani Costelaria din Rahova, in Palatul Bragadiru, au deschis la inceputul lui iunie un nou restaurant ribs & grill, chiar unde Barbu Vacarescu se taie cu Lacul Tei. Sunt la parterul unei cladiri de birouri, unde mai multe restaurante au aparut, si apoi au disparut, de-a lungul vremurilor.

Au un salon surprinzator de mare, pe toata lungimea cladirii puse de-a curmezisul fata de marele bulevard. E bine amenajat, in general, insa cu putina lumina naturala. Terasa e si ea mica si intunecoasa, lunga si foarte ingusta. Spre strada mai au o bucatica de terasa, insa vara nu te poti adaposti de soare acolo.

Costelaria Ribs & Grill din Barbu Vacarescu e un steakhouse. Un restaurant de coaste, ca sa fim mai precisi. Ca si celalalt al lor, desigur. Coastele au fost bune, bine facute, portii mari. Cartofii nu mi-au placut, si nici pasta de usturoi, care era apa chioara. Foarte deranjant a fost ca platoul pe care au venit era prea mic si incomod, nu aveai unde sa pui oasele, toata mancarea a ajuns pe masa, oricat de atent am incercat eu sa fiu.

Chelnerita mi-a placut foarte mult, naturala si placuta fara efort, atenta si cu grija sa-si faca bine treaba. A fost si un chelner prin preajma, cam acru si distant, fara chef de munca, de clienti sau de amandoua. Preturi mici, mai ales daca vezi marimea portiilor. Clienti putini.

Costelaria din Barbu Vacarescu ar putea sa fie un restaurant de business, au niste cladiri de birouri imense deasupra capului si in jur, cu mii de burti goale la pranz si seara si cu multi bani pe card. De ce nu au reusit inca sa-i ademeneasca, nu-mi dau seama. Nu sunt Costelaria cei mai originali, si nici cei mai spectaculosi in design, insa nici cea mai mare parte a corporatistilor nu sunt mai sofisticati decat un hamburger sau o pizza, cand vine vorba despre mancare. Sa vedem, asadar, daca vom reusi sa ghicim logica evolutiei viitoare a Costelariei… (GB – iulie 2019)

Salonul si terasa Costelaria

Data actualizarii: 04/11/2020

Costelaria (Barbu Vacarescu)  - Bd. Barbu Vacarescu, nr. 42A (Lacul Tei)

  • Marcel :

    Aveau membrana de pe oase dezlipita/extrasa?

  • Lasă un răspuns la Marcel Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close