Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Miercuri, 31 ianuarie, 2018, incepand cu ora 19.00 la Athenee Palace Hilton din Bucuresti (English Bar) a avut loc o degustare de coniacuri din Transnistria, de la producatorul Kvint, cunoscut si pentru sortimentele de vin pe care le produce si care au ajuns si pe piata din tara noastra.

Astfel, gazda evenimentului a fost cunoscutul somelier Cristian Grigore, cel care a oferit mai multe informatii despre productia, specificatiile si caracteristicile coniacurilor din gama Kvint Divin, precum si despre modul cum acestea se pot combina cu diferitele deserturi sau branzeturi, care au putut fi servite alaturi de bauturile din Transnistria.

In acest sens, publicul a putut degusta urmatoarele sortimente de coniac: Tiraspol xo – 15 y, Sunny xo – 20 y, Victoria xo -25 y, Jubilee xo -30 y, care au putut fi combinate cu mai multe preparate, precum: ciocolata neagra 70 %, branza Horezu fermentata cu fructe uscate,  marmelada traditionala pe pat de prajitura uscata, suc de kalamanci (mix de lamaie si portocala) cu bucati de kiwi.

Totodata, trebuie sa mentionam ca Maundier Fides, importatorul vinurilor Kvint, a intrat pe piata si cu produsele de tip coniac (Divin) pe care le va importa in viitor pentru publicul din Romania. (Daniel Catoi – ianuarie 2018)


Bauturile Kvint, produse in Transnistria (Republica Moldova), sunt importante in tara noastra de catre Maundier Fides. Podgoria Kvint are propria sursa de materii prime – aproximativ 1800 de hectare de vita de vie, unde cresc mai mult de 20 de soiuri de struguri. Cu mai mult de 116 ani de istorie Kvint detine o pozitie de lider in randul producatorilor de bauturi alcoolice din Republica Moldova.

Acum @ English BarDIVINE Cognac & Desserts Pairing#Restocracy #Kvint #DivineCognac #Winery #Tiraspol #AtheneePalaceHilton #Desserts #PairingCristian Grigore Euro Wine&Food Consulting

Publicată de Restocracy pe Miercuri, 31 ianuarie 2018

Brunch cu vinuri Kvint din Transnistria la Hilton

Restaurantul Roberto's din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti a gazduit duminica, 19 noiembrie 2017, un eveniment select de food & wine pairing, impreuna cu producatorul de vinur...

Lansarea vinurilor Kvint

Lansarea oficiala a vinurilor Kvint in Romania la Pescariu Sports & Spa din Bucuresti, joi, 28 septembrie 2017.

Lansarea oficiala a vinurilor Kvint din Transnistria

Joi, 28 septembrie 2017, a avut loc lansarea vinurilor Kvint in tara noastra. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Complexului Pescariu Sports & Spa din Capitala si a adunat o serie de experti din...

Data actualizarii: 24/07/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close