Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

RUA Espresso BarFabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, anunță lansarea RUA Espresso Bar, în București, pe Strada Traian nr. 248. Noul concept este centrat în jurul cafelei de specialitate, prăjite în România, de către Dropshot Coffee Roasters.

“Pentru noi, cei care am creat-o, RUA Espresso Bar reprezintă o cafenea informală, primitoare, în care oaspeții se pot bucura de produse realizate din ingrediente atent selecționate, care celebrează fermierii și tehnicile de preparare a cafelei. În plus, obiectivul nostru este să fim un vecin prietenos, care să creeze legături puternice cu afacerile și consumatorii din proximitate, să interacționăm cu aceștia și să le împărtășim viziunea noastră asupra cafelei și asupra ospitalității.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Fabrica Ospitalității.

Localul îi întâmpină pe cei care îi trec pragul cu celebrele variante de Espresso, Long Black, Americano, Cappuccino, Flat White, realizate cu ajutorul aparatului profesional VBM Technique, dar și cu o selecție de produse asociate, delicioase, create local, urmărind cele mai înalte standarde, cum sunt prăjiturile cu brânză și morcov făcute în bucătăria Red Angus Steakhouse sau croissantele Fika18.

Designul RUA Espresso Bar este în concordanță cu spiritul localului. Spațiul cald este amenajat în stil urban, iar unul dintre elementele care îi dau unicitate este pictura supradimensională realizată manual. Ambalajele utilizate pentru luarea la pachet a produselor urmează linia sustenabilitatii, fiind realizate din materiale biodegradabile.

Spațiul intim este dotat cu o terasă exterioară de 12 locuri, în care oaspeții își pot savura cafeaua sau lucra în voie.

Investiția în noul concept este de 40.000 Euro, iar aceasta include amenajare, aparatură, traininguri.

Programul de funcționare RUA Espresso Bar este de luni până vineri, de la 7:30 la 17:00 și sâmbătă – duminică, de la 08:00 la 18:00.RUA Espresso Bar

Angajamentul RUA Espresso Bar pentru o experiență sigură, fără virusuri

La baza funcționării RUA Espresso Bar stă o serie de proceduri și standarde, care se conformează atât legislației în vigoare, cât și normelor interne, extrem de stricte, de igienă și siguranță.

Astfel, întregul personal al cafenelei, va purta măști de protecție, în timpul interacțiunii cu produsele și cu consumatorii. În plus, atât la interior, cât și la exterior, vor exista stații de dezinfectare, pe care oaspeții le pot folosi pe parcursul experienței lor, iar accesoriile vor fi dezinfectate după fiecare contact.

“RUA Espresso Bar este un loc în care ne dorim ca oaspeții să se simtă apreciați și în siguranță, așa că depunem toate eforturile pentru a ne asigura că experiența pe care am pregătit-o este una fără riscuri și virusuri. Cu ajutorul expertizei în HoReCa și a bunei cunoașteri a peisajului local, am reușit să dezvoltăm o proceduri operaționale, care să ne țină în siguranță colegii, prietenii, oaspeții și partenerii.”, continuă Ionuț Ivan.

O afacere născută în pandemie

RUA Espresso BarRUA Espresso Bar este o afacere născută în pandemie, sub coordonarea lui Dragoș Panait, fondator al agenției de consultanță Next Root Management Systems.

“Există foarte multe localuri care se închid, în această perioadă, și foarte mulți antreprenori care își pierd încrederea în HoReCa, dar eu consider că, dacă dezvolți conceptul potrivit și creezi un model operațional eficient și orientat către client, șansele să reușești sunt mari. RUA Espresso Bar este o cafenea de suflet, care va oferi oaspeților săi un nivel constant de calitate, pe care se pot baza și la care se vor întoarce întotdeauna cu încredere. Acum, mai mult decât oricând, satisfacția experienței este vitală, iar consumatorii își doresc să primească valoare pentru fiecare leu cheltuit. De aceea, noi am pus la punct un concept care să cucerească și să loializeze, într-un mod natural, uman.”, declară Dragoș Panait, consultant Next Root Management Systems. (Comunicat de presa – septembrie 2020)

Data actualizarii: 11/09/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close