Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

Afiseaza

RUA Espresso BarFabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, anunță lansarea RUA Espresso Bar, în București, pe Strada Traian nr. 248. Noul concept este centrat în jurul cafelei de specialitate, prăjite în România, de către Dropshot Coffee Roasters.

“Pentru noi, cei care am creat-o, RUA Espresso Bar reprezintă o cafenea informală, primitoare, în care oaspeții se pot bucura de produse realizate din ingrediente atent selecționate, care celebrează fermierii și tehnicile de preparare a cafelei. În plus, obiectivul nostru este să fim un vecin prietenos, care să creeze legături puternice cu afacerile și consumatorii din proximitate, să interacționăm cu aceștia și să le împărtășim viziunea noastră asupra cafelei și asupra ospitalității.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Fabrica Ospitalității.

Localul îi întâmpină pe cei care îi trec pragul cu celebrele variante de Espresso, Long Black, Americano, Cappuccino, Flat White, realizate cu ajutorul aparatului profesional VBM Technique, dar și cu o selecție de produse asociate, delicioase, create local, urmărind cele mai înalte standarde, cum sunt prăjiturile cu brânză și morcov făcute în bucătăria Red Angus Steakhouse sau croissantele Fika18.

Designul RUA Espresso Bar este în concordanță cu spiritul localului. Spațiul cald este amenajat în stil urban, iar unul dintre elementele care îi dau unicitate este pictura supradimensională realizată manual. Ambalajele utilizate pentru luarea la pachet a produselor urmează linia sustenabilitatii, fiind realizate din materiale biodegradabile.

Spațiul intim este dotat cu o terasă exterioară de 12 locuri, în care oaspeții își pot savura cafeaua sau lucra în voie.

Investiția în noul concept este de 40.000 Euro, iar aceasta include amenajare, aparatură, traininguri.

Programul de funcționare RUA Espresso Bar este de luni până vineri, de la 7:30 la 17:00 și sâmbătă – duminică, de la 08:00 la 18:00.RUA Espresso Bar

Angajamentul RUA Espresso Bar pentru o experiență sigură, fără virusuri

La baza funcționării RUA Espresso Bar stă o serie de proceduri și standarde, care se conformează atât legislației în vigoare, cât și normelor interne, extrem de stricte, de igienă și siguranță.

Astfel, întregul personal al cafenelei, va purta măști de protecție, în timpul interacțiunii cu produsele și cu consumatorii. În plus, atât la interior, cât și la exterior, vor exista stații de dezinfectare, pe care oaspeții le pot folosi pe parcursul experienței lor, iar accesoriile vor fi dezinfectate după fiecare contact.

“RUA Espresso Bar este un loc în care ne dorim ca oaspeții să se simtă apreciați și în siguranță, așa că depunem toate eforturile pentru a ne asigura că experiența pe care am pregătit-o este una fără riscuri și virusuri. Cu ajutorul expertizei în HoReCa și a bunei cunoașteri a peisajului local, am reușit să dezvoltăm o proceduri operaționale, care să ne țină în siguranță colegii, prietenii, oaspeții și partenerii.”, continuă Ionuț Ivan.

O afacere născută în pandemie

RUA Espresso BarRUA Espresso Bar este o afacere născută în pandemie, sub coordonarea lui Dragoș Panait, fondator al agenției de consultanță Next Root Management Systems.

“Există foarte multe localuri care se închid, în această perioadă, și foarte mulți antreprenori care își pierd încrederea în HoReCa, dar eu consider că, dacă dezvolți conceptul potrivit și creezi un model operațional eficient și orientat către client, șansele să reușești sunt mari. RUA Espresso Bar este o cafenea de suflet, care va oferi oaspeților săi un nivel constant de calitate, pe care se pot baza și la care se vor întoarce întotdeauna cu încredere. Acum, mai mult decât oricând, satisfacția experienței este vitală, iar consumatorii își doresc să primească valoare pentru fiecare leu cheltuit. De aceea, noi am pus la punct un concept care să cucerească și să loializeze, într-un mod natural, uman.”, declară Dragoș Panait, consultant Next Root Management Systems. (Comunicat de presa – septembrie 2020)

Data actualizarii: 11/09/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close