Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Afiseaza

S-a incheiat preselectia si la categoria „paste si risotto” din „Topul mancarurilor” Restocracy 2018 din Bucuresti.

Competitia a fost stransa, juriul diversificat si reprezentativ, cu italieni, dar si cu multi neitalieni, insa buni cunoscatori ai bucatariei itaiene. Ca si la categoriile de peste si fructe de mare, alegerea intre retete si ingrediente sofisticate, pe de o parte, si calitatea produselor de baza, preparate simplu, pe de alta parte, a fost dificila.

Restaurantele care au ajuns in finala competitiei pentru cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 sunt (in ordine alfabetica):

Sigur, surpriza a venit de la Borgo Margherita, un mic restaurant de paste si pizza din Dudesti, departe de centru, pe care foarte putini nedudesteni il cunosc – cel putin pana acum… 🙂 Cu aceasta ocazie, au ajuns si ei in Lista Restocracy, cu cele mai bune 200 de restaurante din Bucuresti.

Multumim sponsorului nostru pentru sectiunea de paste si risotto din competitia noastra, Barilla, furnizorilor de vin, tuturor restaurantelor care au participat in faza de preselectie, si membrilor juriului, desigur…

Sponsorii Restocracy

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Pasta and Risotto

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Pasta and Risotto

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Borgo Margherita

Italienii mananca pizza si paste in Calea Vitan M-a trimis un italian la Borgo Margherita, departe, pe Calea Vitan, dar nu in partea ei mai apropiata de centru, ci dincolo de Mihai Bravu. Borgo ...

Data actualizarii: 03/03/2018

  • Ioana :

    Pozele sunt de fapt de la restaurantul sicilian Belli Siciliani de pe Matasari