Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

5590 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe 5ensi, citit "sen...

9005 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

1364 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

970 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

2735 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

4306 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1421 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

584 vizite

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin! M-am intors la Atypi...

848 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

803 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1087 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

954 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

1625 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

397 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

2002 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

1168 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

7732 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

4922 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1351 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

1385 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

6162 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

566 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

433 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1117 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

1662 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

520 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

870 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

466 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

1695 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

1101 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

1900 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

370 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

632 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

879 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

564 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

1404 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

1589 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

871 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

986 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

559 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

6767 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

1939 vizite

Pentru cei pe care atmosfera de birt ii emotioneaza Un om important...

1819 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

1414 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

1987 vizite

Din Franta, si nu de oriunde, ci din nord, din Bretagne si Normandie ...

2544 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

5799 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1493 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2252 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1353 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1485 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

2658 vizite

Un restaurant aristocrat Am fost uimit sa aflu ca e un restaura...

2407 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

927 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1035 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

2028 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

10423 vizite

Cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe localuri ...

3841 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

558 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

914 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

3708 vizite

Cu Ferrari-ul la street food La Raionul de Peste din Piata Dorobant...

3729 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

959 vizite

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

960 vizite

Cand cel mai bun client din lume nu stie nimic despre tine... Seva ...

1260 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

3722 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

851 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cel mai bun porc din Bucuresti?

Flying Pig e un restaurant relativ nou al Bucurestiului, deschis in 2017 in Barbu Vacarescu, chiar intre Promenada Mall si Mega Image. Numele intreg, cu tot cu subtitluri, e „The Flying Pig – Fine Swine Cantina, Steakhouse & Gourmet Sandwiches”, ca sa fie mai clar.

Flying Pig e un restaurant modern, intr-o cladire moderna, proiectat si amenajat dupa ultimele mode ale zilei si locului, cu design industrial (sau semi), cu bucataria deschisa, care imparte spatiul cu salonul, totul la vedere. Au cateva mese si afara. Mese mari, sociale, de cate 6-8 locuri si scaune inalte de bar.

Meniul e interesant la Flying Pig, e bine facut, sunt sigur ca au un chef care stie bine cum se fac lucrurile si ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios. Nu sunt multe feluri, insa au cam tot ce trebuie. Au si peste, si ceva vita, pe langa variatiunile cu porcul iberic, cu care se mandresc. Fac economie la cuvinte, nu dau descrierile felurilor de mancare, nici macar componentele, asa ca la multe dintre ele te uiti fara sa intelegi mare lucru daca nu-l intrebi pe chelner.

Eu am cerut cel mai gras porc pe care il aveau acolo. A fost foarte bun, intr-adevar. A venit cu cartofi prajiti, care mi s-au parut obisnuiti. Si mai aveam pe farfurie un fel de fulgi de castraveti murati. Buni la gust, intr-adevar, insa taiati inutil de subtire – probabil ca sa para mai mult.

Serviciul a fost bun, mi-a placut de chelnerul lor; deschis, fara complexe, chiar zambitor. Preturile marisoare, lasi usor 250-300 de lei pe o masa in doi, cu cate un pahar de vin. Insa mancarea e buna, mergi relativ la sigur la Flying Pig, nu prea cred ca au ceva ce sa lasi in farfurie din cauza gustului.

Flying Pig e o cantina pentru cetele de corporatisti bogati din zona, sunt cu miile si cu zecile de mii in Floreasca si in Pipera. E de luat in calcul si pentru cei care nu locuiesc sau care lucreaza acolo, daca vor sa manance un porc foarte bun, poate cel mai bun din Bucuresti. Si pentru celelalte mancaruri, fructe de mare, vita, insa acolo concurenta e mult mai mare pe piata bucuresteana. (GB – iunie 2018)

Restaurantul Flying Pig in Floreasca

Flying Pig Pipera, restaurant cu carne de porc iberic

Data actualizarii: 16/08/2018

Flying Pig

  • Oana :

    Dle Butunoiu,
    Va apreciez blogul si faptul ca sunteti printre putinii care ma tin la curent cu ultimele noutati in materie de localuri in Bucuresti. As avea totusi la observatie cu privire la modul in care vedeti lucrurile.

    „Meniul e interesant la Flying Pig, e bine facut, sunt sigur ca au un chef care stie bine cum se fac lucrurile si ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios”. Din cate observ in poze, restaurantul nu ma atrage in niciun fel. Poate o fi modern, dar nu si calduros sau interesant. Pare un local cu pretentii numai bun de fraierit niste corporatisti. Portia pare mica iar mesele mari invita la iesiri in oras cu restul colegilor de munca si nu la discutie mai apropiata cu un prieten. Si care e conceptul? E un restaurant de tip spaniol sau international? Faptul ca ofera si porc si vita si fructe de mare si humus ma face sa cred ca nu se pricepe la nimic.

    Ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios? Am impresia ca pt Dvs un restaurant trebuie sa fie obligatoriu egal cu un local pretentios, cu chelneri in camasa alba, deci cu mult dichis si pretentii. Pentru mine, asta nu inseamna neaparat un restaurant bun. Un restaurant bun poate sa fie si doar un loc in care ma simt bine, mananc o mancare buna, nu neaparat sofisticata si in care sunt tratata bine. De cele mai multe ori, restaurantele astea sunt simple afaceri de familie care ofera mancare cu gust, ca acasa, si nu bistrouri, steak-house-uri sau mai stiu ce alte restaurante frantzuzite. Sau restaurante care sa aiba un concept fain in spate, sau un produs pe care sa il faca mai bine ca oricare altul. De ce mancatul in oras trebuie sa fie un lux ?
    V-as sugera, deci, sa incercati si alte tipuri de restaurante sau o alta perspectiva.

    • George Butunoiu :

      In zona aceea, trebuie sa placa corporatistilor (90% tineri, medie de varsta 30), pentru ca ei sunt clientela, aproape in totalitate. Eu nu sunt in target, si, din cate se vede, nici tu…
      Eu scriu despre toate restaurantele in acre merg, fie ca-mi plac sa nu. GB

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.