Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Locanta Jaristea are cea mai buna mancare traditionala romaneasca din ...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Flying Pig - Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restau...

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

Phill - Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phil...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

SushiRoom s-a intors unde ii este locul SushiRoom a fost unul dintr...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

Afiseaza

Flying Pig – Cel mai bun porc din Bucuresti?

Flying Pig e un restaurant relativ nou al Bucurestiului, deschis in 2017 in Barbu Vacarescu, chiar intre Promenada Mall si Mega Image. Numele intreg, cu tot cu subtitluri, e „The Flying Pig – Fine Swine Cantina, Steakhouse & Gourmet Sandwiches”, ca sa fie mai clar.

Flying Pig e un restaurant modern, intr-o cladire moderna, proiectat si amenajat dupa ultimele mode ale zilei si locului, cu design industrial (sau semi), cu bucataria deschisa, care imparte spatiul cu salonul, totul la vedere. Au cateva mese si afara. Mese mari, sociale, de cate 6-8 locuri si scaune inalte de bar.

Meniul e interesant la Flying Pig, e bine facut, sunt sigur ca au un chef care stie bine cum se fac lucrurile si ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios. Nu sunt multe feluri, insa au cam tot ce trebuie. Au si peste, si ceva vita, pe langa variatiunile cu porcul iberic, cu care se mandresc. Fac economie la cuvinte, nu dau descrierile felurilor de mancare, nici macar componentele, asa ca la multe dintre ele te uiti fara sa intelegi mare lucru daca nu-l intrebi pe chelner.

Eu am cerut cel mai gras porc pe care il aveau acolo. A fost foarte bun, intr-adevar. A venit cu cartofi prajiti, care mi s-au parut obisnuiti. Si mai aveam pe farfurie un fel de fulgi de castraveti murati. Buni la gust, intr-adevar, insa taiati inutil de subtire – probabil ca sa para mai mult.

Serviciul a fost bun, mi-a placut de chelnerul lor; deschis, fara complexe, chiar zambitor. Preturile marisoare, lasi usor 250-300 de lei pe o masa in doi, cu cate un pahar de vin. Insa mancarea e buna, mergi relativ la sigur la Flying Pig, nu prea cred ca au ceva ce sa lasi in farfurie din cauza gustului.

Flying Pig e o cantina pentru cetele de corporatisti bogati din zona, sunt cu miile si cu zecile de mii in Floreasca si in Pipera. E de luat in calcul si pentru cei care nu locuiesc sau care lucreaza acolo, daca vor sa manance un porc foarte bun, poate cel mai bun din Bucuresti. Si pentru celelalte mancaruri, fructe de mare, vita, insa acolo concurenta e mult mai mare pe piata bucuresteana. (GB – iunie 2018)

Restaurantul Flying Pig in Floreasca

Flying Pig Pipera, restaurant cu carne de porc iberic

Data actualizarii: 09/10/2020

Flying Pig  - Bd. Barbu Vacarescu, nr. 201 (langa Promenada Mall)

  • Oana :

    Dle Butunoiu,
    Va apreciez blogul si faptul ca sunteti printre putinii care ma tin la curent cu ultimele noutati in materie de localuri in Bucuresti. As avea totusi la observatie cu privire la modul in care vedeti lucrurile.

    „Meniul e interesant la Flying Pig, e bine facut, sunt sigur ca au un chef care stie bine cum se fac lucrurile si ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios”. Din cate observ in poze, restaurantul nu ma atrage in niciun fel. Poate o fi modern, dar nu si calduros sau interesant. Pare un local cu pretentii numai bun de fraierit niste corporatisti. Portia pare mica iar mesele mari invita la iesiri in oras cu restul colegilor de munca si nu la discutie mai apropiata cu un prieten. Si care e conceptul? E un restaurant de tip spaniol sau international? Faptul ca ofera si porc si vita si fructe de mare si humus ma face sa cred ca nu se pricepe la nimic.

    Ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios? Am impresia ca pt Dvs un restaurant trebuie sa fie obligatoriu egal cu un local pretentios, cu chelneri in camasa alba, deci cu mult dichis si pretentii. Pentru mine, asta nu inseamna neaparat un restaurant bun. Un restaurant bun poate sa fie si doar un loc in care ma simt bine, mananc o mancare buna, nu neaparat sofisticata si in care sunt tratata bine. De cele mai multe ori, restaurantele astea sunt simple afaceri de familie care ofera mancare cu gust, ca acasa, si nu bistrouri, steak-house-uri sau mai stiu ce alte restaurante frantzuzite. Sau restaurante care sa aiba un concept fain in spate, sau un produs pe care sa il faca mai bine ca oricare altul. De ce mancatul in oras trebuie sa fie un lux ?
    V-as sugera, deci, sa incercati si alte tipuri de restaurante sau o alta perspectiva.

    • George Butunoiu :

      In zona aceea, trebuie sa placa corporatistilor (90% tineri, medie de varsta 30), pentru ca ei sunt clientela, aproape in totalitate. Eu nu sunt in target, si, din cate se vede, nici tu…
      Eu scriu despre toate restaurantele in acre merg, fie ca-mi plac sa nu. GB