Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

9066 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

6591 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

6837 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

3980 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

8453 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4440 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2164 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

9304 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

14214 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

2096 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

4532 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3280 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

2614 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2354 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2602 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

15260 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

764 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

1945 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1860 vizite

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

5160 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1537 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1126 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3097 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

2989 vizite

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers ...

7888 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2745 vizite

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

5143 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1125 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1744 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1962 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1567 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1745 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

1269 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

3027 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

5031 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

1737 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

776 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

1208 vizite

Situat pe Calea Floreasca 70-72, restaurantul Ora Experience are o cap...

224 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

6001 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75...  La ultima vizita la Gargantu...

1051 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

9 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

837 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

1870 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

3190 vizite

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

873 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

2365 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

7880 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

3670 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

991 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

559 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

1059 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

1031 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

969 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

533 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

1075 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

1509 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

1251 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

844 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

2030 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

2190 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

723 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

637 vizite

The Gallery din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaurant dis...

470 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

1001 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1351 vizite

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

3213 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

2025 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

3215 vizite

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

1368 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

1264 vizite

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat Am revenit la...

1751 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

587 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1804 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

1239 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

992 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

1512 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

1994 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

1304 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cel mai bun porc din Bucuresti?

Flying Pig e un restaurant relativ nou al Bucurestiului, deschis in 2017 in Barbu Vacarescu, chiar intre Promenada Mall si Mega Image. Numele intreg, cu tot cu subtitluri, e „The Flying Pig – Fine Swine Cantina, Steakhouse & Gourmet Sandwiches”, ca sa fie mai clar.

Flying Pig e un restaurant modern, intr-o cladire moderna, proiectat si amenajat dupa ultimele mode ale zilei si locului, cu design industrial (sau semi), cu bucataria deschisa, care imparte spatiul cu salonul, totul la vedere. Au cateva mese si afara. Mese mari, sociale, de cate 6-8 locuri si scaune inalte de bar.

Meniul e interesant la Flying Pig, e bine facut, sunt sigur ca au un chef care stie bine cum se fac lucrurile si ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios. Nu sunt multe feluri, insa au cam tot ce trebuie. Au si peste, si ceva vita, pe langa variatiunile cu porcul iberic, cu care se mandresc. Fac economie la cuvinte, nu dau descrierile felurilor de mancare, nici macar componentele, asa ca la multe dintre ele te uiti fara sa intelegi mare lucru daca nu-l intrebi pe chelner.

Eu am cerut cel mai gras porc pe care il aveau acolo. A fost foarte bun, intr-adevar. A venit cu cartofi prajiti, care mi s-au parut obisnuiti. Si mai aveam pe farfurie un fel de fulgi de castraveti murati. Buni la gust, intr-adevar, insa taiati inutil de subtire – probabil ca sa para mai mult.

Serviciul a fost bun, mi-a placut de chelnerul lor; deschis, fara complexe, chiar zambitor. Preturile marisoare, lasi usor 250-300 de lei pe o masa in doi, cu cate un pahar de vin. Insa mancarea e buna, mergi relativ la sigur la Flying Pig, nu prea cred ca au ceva ce sa lasi in farfurie din cauza gustului.

Flying Pig e o cantina pentru cetele de corporatisti bogati din zona, sunt cu miile si cu zecile de mii in Floreasca si in Pipera. E de luat in calcul si pentru cei care nu locuiesc sau care lucreaza acolo, daca vor sa manance un porc foarte bun, poate cel mai bun din Bucuresti. Si pentru celelalte mancaruri, fructe de mare, vita, insa acolo concurenta e mult mai mare pe piata bucuresteana. (GB – iunie 2018)

Restaurantul Flying Pig in Floreasca

Flying Pig Pipera, restaurant cu carne de porc iberic

Data actualizarii: 16/08/2018

Flying Pig

  • Oana :

    Dle Butunoiu,
    Va apreciez blogul si faptul ca sunteti printre putinii care ma tin la curent cu ultimele noutati in materie de localuri in Bucuresti. As avea totusi la observatie cu privire la modul in care vedeti lucrurile.

    „Meniul e interesant la Flying Pig, e bine facut, sunt sigur ca au un chef care stie bine cum se fac lucrurile si ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios”. Din cate observ in poze, restaurantul nu ma atrage in niciun fel. Poate o fi modern, dar nu si calduros sau interesant. Pare un local cu pretentii numai bun de fraierit niste corporatisti. Portia pare mica iar mesele mari invita la iesiri in oras cu restul colegilor de munca si nu la discutie mai apropiata cu un prieten. Si care e conceptul? E un restaurant de tip spaniol sau international? Faptul ca ofera si porc si vita si fructe de mare si humus ma face sa cred ca nu se pricepe la nimic.

    Ce inseamna un restaurant modern, occidental si serios? Am impresia ca pt Dvs un restaurant trebuie sa fie obligatoriu egal cu un local pretentios, cu chelneri in camasa alba, deci cu mult dichis si pretentii. Pentru mine, asta nu inseamna neaparat un restaurant bun. Un restaurant bun poate sa fie si doar un loc in care ma simt bine, mananc o mancare buna, nu neaparat sofisticata si in care sunt tratata bine. De cele mai multe ori, restaurantele astea sunt simple afaceri de familie care ofera mancare cu gust, ca acasa, si nu bistrouri, steak-house-uri sau mai stiu ce alte restaurante frantzuzite. Sau restaurante care sa aiba un concept fain in spate, sau un produs pe care sa il faca mai bine ca oricare altul. De ce mancatul in oras trebuie sa fie un lux ?
    V-as sugera, deci, sa incercati si alte tipuri de restaurante sau o alta perspectiva.

    • George Butunoiu :

      In zona aceea, trebuie sa placa corporatistilor (90% tineri, medie de varsta 30), pentru ca ei sunt clientela, aproape in totalitate. Eu nu sunt in target, si, din cate se vede, nici tu…
      Eu scriu despre toate restaurantele in acre merg, fie ca-mi plac sa nu. GB

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.