Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Barbatii stau la coada in magazin ca sa-i faca curte lui Niki De Ni...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Locanta Jaristea are cea mai buna mancare traditionala romaneasca din ...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

SushiRoom s-a intors unde ii este locul SushiRoom a fost unul dintr...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

La Terrazza, cu terasa vraiste si nematurata Am revenit la La Terra...

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Tracia ar trebui sa fie restaurantul microbistilor de fotbal Tracia...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Te simti bine primit si bine hranit la Dami, chiar daca nu esti coreea...

Afiseaza

As fi preferat sa fie mai mic antricotul, dar si mai ieftin

Vacamuuu 2, cunoscut si ca Vacamuuu GWT, adica Vacamuuu de la Globalworth Tower din Floreasca, langa Promenada Mall, e al doilea restaurant steakhouse al celor care au deschis primul Vacamuuu in Piata Floreasca, acesta al doilea deschis cam de vreun an.

Vacamuuu 2 e facut dupa acelasi concept si cu design asemanator, dar parca nu arata atat de bine ca Vacamuuu din Piata Floreasca. Si pentru ca am fost la pranz, cand au inceput sa intre cete, cete de corporatisti in cautare de meniuri ale zilei cu preturi reduse. Nu prea e de mers la Vacamuuu 2 in jurul pranzului daca vrei sa mananci linistit, e mai ceva ca la gara acolo. La fel ca la toate restaurantele din jur si din Promenada Mall, de altfel. Interesant a fost ca la Vacamuuu 2 am vazut si cativa oameni de business putred de bogati, alaturi de corporatistii tineri, care acum doar viseaza la cat de putred de bogati vor fi intr-o zi.

Nu am stat sa compar meniul de la Vacamuuu 2 cu cel de la Vacamuuu din Piata Floreasca, dar presupun ca sunt cam la fel, daca nu chiar identice. Am luat un antricot si spanac. Spanacul a fost foarte bun, facut chiar ca la marile restaurante cu bucatarie fina, ceea ce nu intalnesti prea des in Bucuresti, chiar daca nu e mare lucru de facut. Antricotul, venit alaturi cu niste cartofi prajiti si ceva salata, nu a fost la fel de bun. Mi-au spus ca e cu vita Limousain, din Franta. Nici gustul si nici textura nu mi s-au parut la fel ca la alte antricoate mancate in cele cateva mari steakhouses din Bucuresti, insa le-am lasat nota maxima la vita pentru ca stiu ca celelalte, mult mai scumpe, sunt ceea ce trebuie sa fie.

Si ca vorbeam despre preturi, Vacamuuu 2 e un restaurant foarte scump. E drept, antricotul a fost foarte mare, a si ramas in farfurie o bucata din el, pentru ca nu am putut sa-l mananc pe tot. Mi-a parut rau pentru risipa si pentru bani, si presupun ca li se intampla si altora la fel. In locul turcilor de la Vacamuuu 2, eu as pune bucati mai mici de carne, dar si preturi mai mici, pe cale de consecinta.

Serviciul a fost surprinzator de bun la Vacamuuu 2, mai ales ca aveam experienta celor de la Vacamuuu din Piata Floreasca, cu care nu prea am fost pe aceeasi lungime de unda. Un chelner mai slabanog, sau sef de sala, ceva, ce o fi fost, ca era in blugi, nu in costume negre, ca ceilalti (foarte numerosi), a fost foarte natural si zambitor. Ba chiar s-a oferit sa-mi schimbe antricotul cand i-am spus ca nu-mi place, insa nu l-am luat in serios.

Vacamuuu 2 e, asadar, o mare cantina corporatista pe la pranz, dupa care presupun ca revine la normal si seamana cu un (o?) mare steakhouse, asa cum si este perceput Vacamuuu, de altfel, cu sau fara o cifra la coada… (GB – ianuarie 2018)

Vacamuu 2, steakhouse la Promenada Mall in bucuresti

Data actualizarii: 18/11/2019

Vacamuuu 2 (GWT Promenada)  - Calea Floreasca, nr. 175 (Promenada Mall)

  • Anonim :

    It’s a big fancy restaurant that can afford to lose a customer or two, If you can afford to have a bad $50 meal, take a gamble, others seem to have enjoyed it…

    I wanted to splurge on a nice steak dinner, mid price on their menu is an aged ribeye for 175 lei, the waiter told me I should choose the one for 200, but I’m on somewhat of a budget…

    Vacamuuu potatoes is fries. Salad is cabbage, and not much of it.

    I asked for it to be cooked medium, it came out rare (really „blue” with the texture of raw). Since it costs $50, I returned it, it came back cooked well in places, medium in others, I returned it. The waiter apologized and said „If you’ll allow us, we’ll get you a new steak–medium? Medium?” I hate conflict, I said ok.

    The 3rd time, my steak came back cut into 4 pieces and „stacked”, I assumed that was the cook verifying that it was cooked medium. the two pieces visible were perfect and I accepted it. After eating 1/2, I discovered the other 1/2 was cooked well done and I found the area that I had cut previously, it was the same steak. I asked the waiter if it was the same steak I had previously refused, he looked at his shoes and mumbled.
    I complained but the waiter gave me the bill for the full amount. He actually said that he had told me to choose the other steak! I paid the full amount and tipped the waiter with no apologies from the management.

    This was probably a once in a while occurrence BUT, they didn’t make it right, they left their customer holding the bag. I felt ripped off, and they’re ok with that.