Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

As fi preferat sa fie mai mic antricotul, dar si mai ieftin

Vacamuuu 2, cunoscut si ca Vacamuuu GWT, adica Vacamuuu de la Globalworth Tower din Floreasca, langa Promenada Mall, e al doilea restaurant steakhouse al celor care au deschis primul Vacamuuu in Piata Floreasca, acesta al doilea deschis cam de vreun an.

Vacamuuu 2 e facut dupa acelasi concept si cu design asemanator, dar parca nu arata atat de bine ca Vacamuuu din Piata Floreasca. Si pentru ca am fost la pranz, cand au inceput sa intre cete, cete de corporatisti in cautare de meniuri ale zilei cu preturi reduse. Nu prea e de mers la Vacamuuu 2 in jurul pranzului daca vrei sa mananci linistit, e mai ceva ca la gara acolo. La fel ca la toate restaurantele din jur si din Promenada Mall, de altfel. Interesant a fost ca la Vacamuuu 2 am vazut si cativa oameni de business putred de bogati, alaturi de corporatistii tineri, care acum doar viseaza la cat de putred de bogati vor fi intr-o zi.

Nu am stat sa compar meniul de la Vacamuuu 2 cu cel de la Vacamuuu din Piata Floreasca, dar presupun ca sunt cam la fel, daca nu chiar identice. Am luat un antricot si spanac. Spanacul a fost foarte bun, facut chiar ca la marile restaurante cu bucatarie fina, ceea ce nu intalnesti prea des in Bucuresti, chiar daca nu e mare lucru de facut. Antricotul, venit alaturi cu niste cartofi prajiti si ceva salata, nu a fost la fel de bun. Mi-au spus ca e cu vita Limousain, din Franta. Nici gustul si nici textura nu mi s-au parut la fel ca la alte antricoate mancate in cele cateva mari steakhouses din Bucuresti, insa le-am lasat nota maxima la vita pentru ca stiu ca celelalte, mult mai scumpe, sunt ceea ce trebuie sa fie.

Si ca vorbeam despre preturi, Vacamuuu 2 e un restaurant foarte scump. E drept, antricotul a fost foarte mare, a si ramas in farfurie o bucata din el, pentru ca nu am putut sa-l mananc pe tot. Mi-a parut rau pentru risipa si pentru bani, si presupun ca li se intampla si altora la fel. In locul turcilor de la Vacamuuu 2, eu as pune bucati mai mici de carne, dar si preturi mai mici, pe cale de consecinta.

Serviciul a fost surprinzator de bun la Vacamuuu 2, mai ales ca aveam experienta celor de la Vacamuuu din Piata Floreasca, cu care nu prea am fost pe aceeasi lungime de unda. Un chelner mai slabanog, sau sef de sala, ceva, ce o fi fost, ca era in blugi, nu in costume negre, ca ceilalti (foarte numerosi), a fost foarte natural si zambitor. Ba chiar s-a oferit sa-mi schimbe antricotul cand i-am spus ca nu-mi place, insa nu l-am luat in serios.

Vacamuuu 2 e, asadar, o mare cantina corporatista pe la pranz, dupa care presupun ca revine la normal si seamana cu un (o?) mare steakhouse, asa cum si este perceput Vacamuuu, de altfel, cu sau fara o cifra la coada… (GB – ianuarie 2018)

Vacamuu 2, steakhouse la Promenada Mall in bucuresti

Data actualizarii: 18/11/2019

Vacamuuu 2 (GWT Promenada)  - Calea Floreasca, nr. 175 (Promenada Mall)

  • Anonim :

    It’s a big fancy restaurant that can afford to lose a customer or two, If you can afford to have a bad $50 meal, take a gamble, others seem to have enjoyed it…

    I wanted to splurge on a nice steak dinner, mid price on their menu is an aged ribeye for 175 lei, the waiter told me I should choose the one for 200, but I’m on somewhat of a budget…

    Vacamuuu potatoes is fries. Salad is cabbage, and not much of it.

    I asked for it to be cooked medium, it came out rare (really „blue” with the texture of raw). Since it costs $50, I returned it, it came back cooked well in places, medium in others, I returned it. The waiter apologized and said „If you’ll allow us, we’ll get you a new steak–medium? Medium?” I hate conflict, I said ok.

    The 3rd time, my steak came back cut into 4 pieces and „stacked”, I assumed that was the cook verifying that it was cooked medium. the two pieces visible were perfect and I accepted it. After eating 1/2, I discovered the other 1/2 was cooked well done and I found the area that I had cut previously, it was the same steak. I asked the waiter if it was the same steak I had previously refused, he looked at his shoes and mumbled.
    I complained but the waiter gave me the bill for the full amount. He actually said that he had told me to choose the other steak! I paid the full amount and tipped the waiter with no apologies from the management.

    This was probably a once in a while occurrence BUT, they didn’t make it right, they left their customer holding the bag. I felt ripped off, and they’re ok with that.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close