Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Finala pentru cel mai bun foie gras din Bucuresti

Saptamana trecuta s-a incheiat faza de preselectie a categoriei „foie gras” din competitia „Topul Mancarurilor” Restocracy 2018, in care evaluam si desemnam cele mai bune feluri de mancare reprezentative pentru cateva dintre marile bucatarii ale lumii.

La foie gras competitia a fost stransa, in primul rand datorita marjei de manevra restranse a evaluatorilor, existand putine „variatiuni” pe tema data in ceea ce priveste retetele, iar furnizorii de produse de asemenea, in numar mic.

Restaurantele care au intrat in finala pentru categoria „foie gras” sunt (ordine alfabetica):

Evaluarea finala va avea loc in urmatoarele trei saptamani, pana la sfarsitul lunii martie urmand sa anuntam castigatorul titlului „Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018”.

Le multumim tuturor restaurantelor inscrise in competitie pentru participare si evaluatorilor, in egala masura!

Sponsorii RestocracyRestocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Foie Gras

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 30/07/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close