Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Galletto, o noua cantina corporatista a orasului

Galletto, restaurant italian popular in Caderea BastilieiAm revenit la Galletto dupa un an si jumatate, l-am gasit destul de diferit fata de restaurantul pe care il stiam si fata de ceea ce imi aduc aminte ca si-au propus cei care l-au deschis. Acum seamana cu o cantina de pranz pentru numerosii corporatisti din jur. Scaune patate, trafic mare, mancat pe fuga. Totusi, mancarea e inca buna la Galletto, cocoselul pe jar a fost foarte bun, procul bun, de asemenea, mai putin cartofii de langa el. Spanacul fiert a fost de nemancat. Cafeaua surprinzator de buna. Si seviciul bun, ne-a placut de chelnerul atent. Probabil ca asa va ramane Galletto de acum inainte, foarte rar am vazut restaurante care au inversat acest trend. (GB – aprilie 2019)

O noua viata pentru marele restaurant de pe Caderea Bastiliei

Despre Galletto am tot scris aici pe site, redactorul nostru a fost acolo la deschidere si a scris un articol, a si filmat, mi-au trimis si ei informatii detaliate despre restaurant, asa ca nu le mai reiau si eu aici.

Eu am ajuns la Galletto la scurt timp de la deschiderea lor din toamna, insa abia acum am reusit sa scriu. Se stie ca ocupa faimoasa casa in care a fost atatia ani restaurantul Sangria, desigur, insa nu se poate sa nu mentionezi asta, chiar daca s-a spus de atatea ori. Se pare ca acea casa a fost construita, sau adaptata dupa revolutie special pentru a fi restaurant sau club, si cel care a proiectat-o a facut o treaba foarte buna. Si sigur, terasa de la etaj cu acoperis retractabil ajunsese sa fie mai cunoscuta decat mancarea de la fostul restaurant spaniol…

Casa e foarte frumoasa, asadar, si Bucurestiul pe jumatate vechi al Caderii Bastiliei mai are jumatatea aferenta de farmec. Galletto are salonul principal la etaj, unde e faimoasa terasa, nu stiu daca mai au si vreo sala sau doua la parter. Daca or fi, presupun ca sunt mici si doar pentru niste intalniri secrete. La etaj, pe terasa, mai au si o scara foarte ingusta, in spirala, care duce catre cevam insa nu stiu catre ce, pentru ca era inchis acolo. Dar se prea poate sa mai fie si acolo o bucatica de terasa, poate chiar si mai interesanta decat cea mare…

Galletto e un restaurant cu bucatarie italiana traditionala, in care USP e micul cocos adus direct din Italia si facut pe jar, cocosel de la care si-au pus si numele, desigur. Asta am luat si eu cand am fost acolo, nici nu se putea altfel. A fost bun, bine facut si cu gust distinctiv, dar putin prea condimentat pentru mine. Pentru altii presupun ca e chiar ce le place, insa… Am mai luat cannelloni cu ricotta, spanac si somon, foarte bune, si un spanac terciuit, care nu a fost bun. Cafeaua asa si asa.

Serviciul a fost putin cam lent, insa era de asteptat sa dureze mai mult pusul acela pe jar. Preturile sunt normale, clienti erau destui cand am fost eu.

Galletto pariaza pe ceva putin cunoscut bucurestenilor, e greu de spus cum vor reactiona acestia la o asemenea noutate, chiar daca sunt inraiti consumatori de carne si aproape nu mai stiu sa ia altceva cand ajung intr-un restaurant. Sper sa le mearga bine, au muncit mult pentru restaurantul acesta si s-au straduit sa faca lucrurile cum trebuie. Mai putin cu fumatul in restaurant… (GB – septembrie 2017)

Galletto, restaurant pizzerie, specific italian in BucurestiGalletto, restaurant italian traditional si pizzeria pe Caderea Bastiliei

Save

Save

S-a deschis oficial restaurantul Galletto!

Incepand cu 21 septembrie, data lansarii sale oficiale, pe piata restaurantelor bucurestene si-a mai facut loc un candidat: Galletto. Astfel, fostul restaurant Sangria (Sangria Garden), ce reusise sa ...

Data actualizarii: 05/06/2021

Galletto  - Str. Caderea Bastiliei, nr. 78

  • Suzana :

    Atmosfera foarte frumoasa, are farmecul peninsulei Iberice. Mancarea a fost ok.

  • Kity :

    Mancare foarte proasta

  • Kity :

    Am fost acolo sambata seara, restaurantul era aproape gol, am luat fructe de mare cu gust de peste putred, a fost oribil!

  • Kity :

    Am fost de curand acolo si mancarea a fost oribila, ma gandeam ca e ceva in neregula cu un restaurant gol sambata seara…am luat fructe de mare, aveau gust dubios de peste mort – nu recomand!

  • Dă-i un răspuns lui Suzana Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close