Toate localurile din Bucuresti de pe site-ul Restocracy: restaurante, bistrouri, cafenele etc., evaluate sau nu

Ord. dupa

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

9475 vizite 2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

1146 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

33679 vizite 5 comentarii

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

858 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5589 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1164 vizite

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

809 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

594 vizite

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

759 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1160 vizite

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

1113 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

681 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

788 vizite

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1239 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

49154 vizite

Mi-am regasit pianul la A46!Una dintre cele mai frumoase și umbro...

1057 vizite

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

14709 vizite

Adamo by MRS Residence și dedublarea La FattoriaÎn iulie s-a des...

11457 vizite 4 comentarii

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5184 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9525 vizite

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

2693 vizite

Ahmad Hammadi a deschis de câteva zile cel mai mare, și, foarte prob...

1014 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

5377 vizite 1 comentarii

Restaurantele de pe malul Dambovitei: AiciPe malul cu Piata Unirii...

28932 vizite 2 comentarii

Un pranz ratatCred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

4932 vizite

Cum mănâncă oamenii bogațiS-a deschis de câteva zile unul din...

3168 vizite

La Ali Baba mergi ca sa mananci repede si ieftinAli Baba a ajuns s...

7622 vizite 3 comentarii

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

19490 vizite 7 comentarii

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

4219 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

24348 vizite 1 comentarii

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

4449 vizite 1 comentarii

O taverna sincera, ca acelea adevarateAmada a fost surpriza placut...

5812 vizite 1 comentarii

Amoom cu Chef Sorin Miftode - o nouă lovitură gastronomică a famili...

7470 vizite 2 comentarii

Cu draperii, ca sa nu-ti distraga Biserica Precupetii Vechi atentia......

2221 vizite

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

14693 vizite

Să nu vă așezați la masa din spate de la Animaletto Pizza bar, ace...

12187 vizite

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

4690 vizite

Boema de meserie de la Palatul UniversulApollo111 este la subsolul...

4522 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

4868 vizite

Un restaurant arabesc la umbra bisericii Adormirea Maicii Domnului din...

3041 vizite 1 comentarii

Un bistrou de business center bunArco, sau Arco Giro di Gusto, pe ...

2986 vizite

O veste foarte bună pentru corporatiștii de la Aviatorilor – Charl...

233 vizite

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

34940 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

19449 vizite 2 comentarii

Arogant by Loka, viitoare atractie a zonei din jurul pietei Alba Iulia...

30218 vizite 6 comentarii

Arome - Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincereStii...

5127 vizite

Artemis de la Athina Suites, alta banalitate pe harta Bucurestiului. D...

1968 vizite 2 comentarii

Artichoke is located in central Bucharest, on 45 Calea Victoriei near ...

2152 vizite

Atelierul de Tarte e un adevarat bistrouAm revenit la Atelierul ...

6476 vizite

Aubergine - Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? ...

6113 vizite 7 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

GastroLab vine cu o contributie originala la constructia Noii Bucatarii Fine Romanesti

GastroLab, restaurant la Piata Victoriei din Bucuresti, la parterul caldirii de birouri Aviatorilor 8GastroLab e un restaurant mare si foarte frumos, deschis in ultimele saptamani ale lui 2018 in Piata Victoriei, in elegantul complex Aviatorilor 8, in locul lui AV8.

Configuratia e cea de la AV8, cu un mare bar in partea din fata si cu bucataria deschisa in spate. Au schimbat o parte din mobilier, au pus mult lemn, ceea ce face locul mai cald si mai primitor.

GastroLab e si un winebar si magazin de vinuri, asa ca peretii au rafturi cu sticle pana sus, in tavan, si asta da foarte bine si la decor si ambianta generala, desigur. Proprietarii sunt ardeleni, au celebrul complex hotelier de la Balvanyos, din varful muntelui, cu restaurantul cu acelasi nume. Nu e de mirare, deci, ca meniul are o baza ardeleneasca si ungureasca, reimaginata si reinterpretata de o tanara si foarte talentata bucatareasa sefa.

Am mancat de cateva ori la GastroLab pana acum, si toate au fost bune, de fiecare data. Unele mancaruri sunt cunoscute, cu cateva interventii in retete si in prezentare, altele au combinatii de produse si ingrediente noi, pe care nu le-am mai intalnit. Am notat ca supa de rata a fost buna, obrajorii de vita, limba de vita cu sos de hrean, pasta de jumari, porcul de Mangalita, coltunasii cu ciuperci, painea si cafeaua, de asemenea, excelente fiind crema de pastrav afumat si un fel de tarta de mamaliga cu branza, din ce imi aduc aminte si acum, dupa multe zile.

GastroLab se alatura, astfel, celor foarte putine restaurante, deocamdata, care au creat si care promoveaza Noua Bucatarie Romaneasca creativa, cu aspiratii catre cea Fina, dintr-o directie si cu un specific diferit fata de cele din Bucuresti. Preturile sunt normale, mai ales ca vinurile te costa mai putin decat in alte parti. Daca iti comanzi sticla direct de pe rafturile “shopului”, la nota ti se adauga un procentaj care este doar o mica parte din imensul “adaos” pe care il pun restaurantele la bauturi, de regula. Servicul a fost bun, atent si personal, fara gesturi inutile, se vede ca au avut in minte un anumit profil, nu i-au ales la intamplare. Clienti au venit chiar din primele zile de la deschidere, si seara am vazut si mai multi.

GastroLab e un restaurant cu winebar foarte bine facut, serios, cu toate la vedere – inclusiv vinurile, desigur. E frumos, cu servicii bune si cu preturi decente, asa ca are toate sansele sa ajunga repede un restaurant cunoscut si de referinta al zonei, mai ales ca miliardele de corporatisti din Piata Victoriei nu au atatea restaurante cu adevarat bune la indemana, pe cat ar crede multi. (GB – decembrie 2018)

Bucataria creativa GastroLab
Salonul GastroLab

GastroLab, restaurant cu bucatarie ungureasca fina si winebar la Piata Victoriei

 

GastroLab inainte de deschidere

GastroLab, restaurantul cu bucatarie ungureasca reinterpretata si fina, din Complexul Aviatorilor 8, cu cateva zile inainte de deschidere

Data actualizarii: 21/04/2020

GastroLab  - Bd. Aviatorilor, nr. 8 (Complexul Aviatorilor 8)

  • Marius :

    Datorita acestui articol am fost astazi la Gastrolab. O dezamagire totala. In primul rand in 15 minute de cand ne am asezat la masa nu a venit niciun ospatar cu un menu. Am mers noi inauntru sa-l cerem. Supa de varza cu afumatura frigea de nu te puteai atinge si am gasit in ea si vreo 4 tulpine de marar de era sa ne rupem dintii in ele. Afunatura lipsea cu desavarsire, smantana cu marar proaspat care credeam ca e in supa a venit pe o bucatica de paine uscata (nu prajita). 5 motzuri de smantana. La felul 2 cotlet de mangalitza: in primul rand e cotlet fara os ceea ce e o dezamagire totala. In al doilea rand era destul de rece, cartofii la cuptor erau super moi, aproape piure, sosul fara gust, iar in sos se scursese „zeama” de la friptura, arata destul de nasol. Una peste alta o mare dezamagire. La asta adaug si faptul ca am recomandat restaurantul si unui prieten sudez, crescut cu carne de cerb, care a jurat ca friptura de cerb de aici e dintr-un alt animal.

  • Sorintm :

    Din cate stiu, de vinuri se ocupa Zoltan Szabo, care s-a intors de curand din Canada. Omul chiar se pricepe si are si mult bun simt.

  • Răspunde-i lui Sorintm Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close