Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Joi, 26 octombrie 2017, incepand cu orele 19.00, restaurantul cu specific uruguayan, La Estancia, a gazduit Grand Opening – Travel Party, un eveniment la care Kvint, producatorul de vinuri din Transnistria, a fost prezent cu o gama larga de vinuri.

De asemenea, la eveniment au participat numerosi invitati: proprietari si directori de hoteluri si de agentii de turism, directori de corporatii, jurnalisti, bloggeri si diferite personalitati ale vietii mondene din Capitala. (Daniel Catoi – octombrie 2017)

La Estancia by La Rambla

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului Am revenit la La Estancia din Bulevardul Primaverii la un an de la prima vizita - atunci foarte aproape de deschiderea lor ca restaurant ...

Data actualizarii: 22/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close