Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Afiseaza

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o perioada de timp limitata. Incepand din luna septembrie, va asteapta cu o serie de produse in premiera, proaspete si aromate. Cu siguranta coastele cu sos de bourbon sau fajitas cu pui marinat cu tequila si lime sunt doar cateva dintre hiturile culinare ce se vor afla pe buzele tuturor!

Meniul ofera posibilitatea gurmanzilor sa experimenteze combinatii inedite in retete americane autentice:

Whisky Bacon Jam Sladers – trei mini burgeri din carne de vita, acoperiti cu branza Cheddar si dulceata de bacon si whisky Johnnie Walker, serviti in chifle rumenite, alaturi de cartofi prajiti.

Bourbon Glazed Pork Ribs – coaste de porc afumate si condimentate, infuzate cu sos Bulleit Bourbon BBQ, servite alaturi de cartofi prajiti, salata coleslaw si paste Cavatappi cu branza.

Grilled Salmon – somon la gratar servit pe un pat de quinoa, orez si usturoi copt, crema proaspata de branza si piper negru. Pentru o savoare unica, se adauga castraveti murati infuzati cu gin Tanqueray.

Tequila & Lime Chicken Fajitas – pui marinat cu tequila Jose Cuervo si lamaie verde, preparat la gratar si asezonat cu condimente in stil Tex Mex, servit cu ardei dulce rosu, salata de porumb copt, ardei jalapeños la gratar si ceapa marinata.

Southern BBQ Sladers – fasii fragede din carne de porc, pe un pat de mere crocante, rasfatate cu sosul Bulleit Bourbon BBQ si salata coleslaw, servite in mini-chifle rumenite si acompaniate de cartofi prajiti.

Crispy Chicken Sladers – pui crocant in aluat cu bere, asortat cu branza Monterey Jack si castraveti murati, servit in mini chifle alaturi de cartofi prajiti.

Meniul este completat de cocktailuri gata sa intre in scena si sa satisfaca cele mai selecte gusturi. Fiecare bautura este creata de un mixologist de top, cu cele mai aromate ingrediente si poate fi servita, la cerere, intr-un pahar de colectie. Veti putea incerca Bourbon Brownie Sundae – mix de Bulleit bourbon, brownie, inghetata de vanilie, frisca si caramel sarat. Daca sunteti amatori de combinatii exotice, puteti degusta Rock House Punch – rom alb si negru mixat cu sucuri tropicale si stropit cu infuzie de ghimbir.

“Hard Rock continua sa ofere preparate proaspete si autentice, iar noile noastre propuneri vin in intampinarea celor mai diverse preferinte”, a spus Marius Baban, director general al restaurantului Hard Rock Cafe Bucuresti. “De la aroma inconfundabila de fum a coastelor cu sos de Bulleit Bourbon, pana la imbinarile de gusturi din farfuria de Fajitas cu tequila si lime, noul meniu ii va face pe oaspeti sa ceara un bis”.

Meniul va fi disponibil pana pe 28 octombrie. Va invitam sa incercati noile produse la Hard Rock Cafe Bucuresti sau sa vizitati site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii. (Comunicat de presa – septembrie 2018)

 

Data actualizarii: 11/09/2018