Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o perioada de timp limitata. Incepand din luna septembrie, va asteapta cu o serie de produse in premiera, proaspete si aromate. Cu siguranta coastele cu sos de bourbon sau fajitas cu pui marinat cu tequila si lime sunt doar cateva dintre hiturile culinare ce se vor afla pe buzele tuturor!

Meniul ofera posibilitatea gurmanzilor sa experimenteze combinatii inedite in retete americane autentice:

Whisky Bacon Jam Sladers – trei mini burgeri din carne de vita, acoperiti cu branza Cheddar si dulceata de bacon si whisky Johnnie Walker, serviti in chifle rumenite, alaturi de cartofi prajiti.

Bourbon Glazed Pork Ribs – coaste de porc afumate si condimentate, infuzate cu sos Bulleit Bourbon BBQ, servite alaturi de cartofi prajiti, salata coleslaw si paste Cavatappi cu branza.

Grilled Salmon – somon la gratar servit pe un pat de quinoa, orez si usturoi copt, crema proaspata de branza si piper negru. Pentru o savoare unica, se adauga castraveti murati infuzati cu gin Tanqueray.

Tequila & Lime Chicken Fajitas – pui marinat cu tequila Jose Cuervo si lamaie verde, preparat la gratar si asezonat cu condimente in stil Tex Mex, servit cu ardei dulce rosu, salata de porumb copt, ardei jalapeños la gratar si ceapa marinata.

Southern BBQ Sladers – fasii fragede din carne de porc, pe un pat de mere crocante, rasfatate cu sosul Bulleit Bourbon BBQ si salata coleslaw, servite in mini-chifle rumenite si acompaniate de cartofi prajiti.

Crispy Chicken Sladers – pui crocant in aluat cu bere, asortat cu branza Monterey Jack si castraveti murati, servit in mini chifle alaturi de cartofi prajiti.

Meniul este completat de cocktailuri gata sa intre in scena si sa satisfaca cele mai selecte gusturi. Fiecare bautura este creata de un mixologist de top, cu cele mai aromate ingrediente si poate fi servita, la cerere, intr-un pahar de colectie. Veti putea incerca Bourbon Brownie Sundae – mix de Bulleit bourbon, brownie, inghetata de vanilie, frisca si caramel sarat. Daca sunteti amatori de combinatii exotice, puteti degusta Rock House Punch – rom alb si negru mixat cu sucuri tropicale si stropit cu infuzie de ghimbir.

“Hard Rock continua sa ofere preparate proaspete si autentice, iar noile noastre propuneri vin in intampinarea celor mai diverse preferinte”, a spus Marius Baban, director general al restaurantului Hard Rock Cafe Bucuresti. “De la aroma inconfundabila de fum a coastelor cu sos de Bulleit Bourbon, pana la imbinarile de gusturi din farfuria de Fajitas cu tequila si lime, noul meniu ii va face pe oaspeti sa ceara un bis”.

Meniul va fi disponibil pana pe 28 octombrie. Va invitam sa incercati noile produse la Hard Rock Cafe Bucuresti sau sa vizitati site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii. (Comunicat de presa – septembrie 2018)

 

Data actualizarii: 11/09/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close