Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Bookingham, platformă de rezervări și programări online, se lansea...

Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group și estimează afaceri de ...

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Afiseaza

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane clasice din meniu pentru a vă oferi o experiență culinară diferită. Mini burgerii, vrăbioara de vită la grătar, aripioarele, dar și clasicele mac & cheese au nouă formă de prezentare, cu garnituri și dressinguri inedite, pentru o perioadă limitată de timp. Totul va fi completat de o selecție de cocktailuri de sezon.

Meniul “American classics with a twist” include:

  • Buffalo – Style Sliders – Trei mini burgeri cu inele crocante de ceapă, sos classic rock și dressing de Blue Cheese sau Ranch.
  • Honey & Sriracha Wings – Aripioare de pui afumate și crocante, cu sos sriracha, miere și chilli dulce, presărate cu semințe de susan alb și rondele de ceapă verde. Se servesc cu dressing Ranch.
  • Blackend Chicken Sandwich – Piept de pui asezonat cu mix de condimente, servit într-o chiflă pufoasă, cu salată, roșii, sos Remoulade și salsa de mango. Servit cu lămâie verde, cartofi prăjiți și dressing Ranch.
  • New York Strip – Vrăbioară de vită la grătar marinată în sos de cafea și chilli, servită alături de cartofi prăjiți condimentați cu 11 miroderii și dressing ranch.
  • Spicy Mac & Cheese – Paste Cavatappi cu sos picant sriracha și ardei, presărate cu pesmet, servite cu frigărui de pui sau creveți la grătar.
  • Chipotle Steak Fajitas – Carne de vită la grătar, marinată în sos de soia, lime și chipotle afumat, pe un pat din ardei gras roșu și verde. Însoțit alături de mix de brânză, pico de gallo, salsa de mango și ananas, salată verde, smântână și tortilla fierbinte.

“Ne-am propus să aducem un strop de căldură în farfuriile oaspeților noștri în această iarnă, cu acest meniu condimentat, disponibil pentru o perioadă limitată,” a spus Anibal Fernandez, vicepreședintele companiei Hard Rock Internațional. “De la steak marinat cu chilli și cafea, până la mac & cheese cu frigărui de creveți, cei care vor încerca produsele vor avea parte de o experiență gastronomică de top.”

Hard Rock Cafe oferă și o selecție de cocktailuri în ton cu acest meniu. Tropical Margarita aduce gustul vacanței cu lichior de portocale, suc de ananas și lime, iar Peach Paddy’O Pounder “fură startul” de St. Patrick Day, cu o combinație de Jameson Irish Whiskey, sirop Monin White Peach, lămâie și ceai negru. Cei care își doresc aceeași plăcere fără alcool au varianta Passion Fruit Punch, un mix incitant din fructul pasiunii, suc de portocale și bere de ghimbir.

Meniul va fi disponibil până pe 28 martie. Vă invităm să încercați noile produse la Hard Rock Cafe București sau să vizitați site-ul https://www.hardrock.com/cafes/bucharest/ro/ pentru mai multe detalii. (Comunicat de presa – februarie 2019)

Data actualizarii: 11/02/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close