Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 11.000 de vizitatori și aproximativ 44.000 de pahare de vin con...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Villa Vinea a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, o crestere...

Programul educational de combatere a sedentarismului, Sanatate prin Aq...

Sau mai bine zis cheama inapoi cu picioarele pe pamant conceptul care ...

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea...

La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand c...

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la rest...

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională În ace...

Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scen...

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai deli...

Gusturi exotice, petrecere cubaneză și armonii muzicale Evenimentel...

Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comu...

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Afiseaza

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane clasice din meniu pentru a vă oferi o experiență culinară diferită. Mini burgerii, vrăbioara de vită la grătar, aripioarele, dar și clasicele mac & cheese au nouă formă de prezentare, cu garnituri și dressinguri inedite, pentru o perioadă limitată de timp. Totul va fi completat de o selecție de cocktailuri de sezon.

Meniul “American classics with a twist” include:

  • Buffalo – Style Sliders – Trei mini burgeri cu inele crocante de ceapă, sos classic rock și dressing de Blue Cheese sau Ranch.
  • Honey & Sriracha Wings – Aripioare de pui afumate și crocante, cu sos sriracha, miere și chilli dulce, presărate cu semințe de susan alb și rondele de ceapă verde. Se servesc cu dressing Ranch.
  • Blackend Chicken Sandwich – Piept de pui asezonat cu mix de condimente, servit într-o chiflă pufoasă, cu salată, roșii, sos Remoulade și salsa de mango. Servit cu lămâie verde, cartofi prăjiți și dressing Ranch.
  • New York Strip – Vrăbioară de vită la grătar marinată în sos de cafea și chilli, servită alături de cartofi prăjiți condimentați cu 11 miroderii și dressing ranch.
  • Spicy Mac & Cheese – Paste Cavatappi cu sos picant sriracha și ardei, presărate cu pesmet, servite cu frigărui de pui sau creveți la grătar.
  • Chipotle Steak Fajitas – Carne de vită la grătar, marinată în sos de soia, lime și chipotle afumat, pe un pat din ardei gras roșu și verde. Însoțit alături de mix de brânză, pico de gallo, salsa de mango și ananas, salată verde, smântână și tortilla fierbinte.

“Ne-am propus să aducem un strop de căldură în farfuriile oaspeților noștri în această iarnă, cu acest meniu condimentat, disponibil pentru o perioadă limitată,” a spus Anibal Fernandez, vicepreședintele companiei Hard Rock Internațional. “De la steak marinat cu chilli și cafea, până la mac & cheese cu frigărui de creveți, cei care vor încerca produsele vor avea parte de o experiență gastronomică de top.”

Hard Rock Cafe oferă și o selecție de cocktailuri în ton cu acest meniu. Tropical Margarita aduce gustul vacanței cu lichior de portocale, suc de ananas și lime, iar Peach Paddy’O Pounder “fură startul” de St. Patrick Day, cu o combinație de Jameson Irish Whiskey, sirop Monin White Peach, lămâie și ceai negru. Cei care își doresc aceeași plăcere fără alcool au varianta Passion Fruit Punch, un mix incitant din fructul pasiunii, suc de portocale și bere de ghimbir.

Meniul va fi disponibil până pe 28 martie. Vă invităm să încercați noile produse la Hard Rock Cafe București sau să vizitați site-ul https://www.hardrock.com/cafes/bucharest/ro/ pentru mai multe detalii. (Comunicat de presa – februarie 2019)

Data actualizarii: 11/02/2019

hard-rock-cafe-i-remixeaz-meniul-cu-produse-americane-clasice-reinterpretate-restocracy