Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Afiseaza

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane clasice din meniu pentru a vă oferi o experiență culinară diferită. Mini burgerii, vrăbioara de vită la grătar, aripioarele, dar și clasicele mac & cheese au nouă formă de prezentare, cu garnituri și dressinguri inedite, pentru o perioadă limitată de timp. Totul va fi completat de o selecție de cocktailuri de sezon.

Meniul “American classics with a twist” include:

  • Buffalo – Style Sliders – Trei mini burgeri cu inele crocante de ceapă, sos classic rock și dressing de Blue Cheese sau Ranch.
  • Honey & Sriracha Wings – Aripioare de pui afumate și crocante, cu sos sriracha, miere și chilli dulce, presărate cu semințe de susan alb și rondele de ceapă verde. Se servesc cu dressing Ranch.
  • Blackend Chicken Sandwich – Piept de pui asezonat cu mix de condimente, servit într-o chiflă pufoasă, cu salată, roșii, sos Remoulade și salsa de mango. Servit cu lămâie verde, cartofi prăjiți și dressing Ranch.
  • New York Strip – Vrăbioară de vită la grătar marinată în sos de cafea și chilli, servită alături de cartofi prăjiți condimentați cu 11 miroderii și dressing ranch.
  • Spicy Mac & Cheese – Paste Cavatappi cu sos picant sriracha și ardei, presărate cu pesmet, servite cu frigărui de pui sau creveți la grătar.
  • Chipotle Steak Fajitas – Carne de vită la grătar, marinată în sos de soia, lime și chipotle afumat, pe un pat din ardei gras roșu și verde. Însoțit alături de mix de brânză, pico de gallo, salsa de mango și ananas, salată verde, smântână și tortilla fierbinte.

“Ne-am propus să aducem un strop de căldură în farfuriile oaspeților noștri în această iarnă, cu acest meniu condimentat, disponibil pentru o perioadă limitată,” a spus Anibal Fernandez, vicepreședintele companiei Hard Rock Internațional. “De la steak marinat cu chilli și cafea, până la mac & cheese cu frigărui de creveți, cei care vor încerca produsele vor avea parte de o experiență gastronomică de top.”

Hard Rock Cafe oferă și o selecție de cocktailuri în ton cu acest meniu. Tropical Margarita aduce gustul vacanței cu lichior de portocale, suc de ananas și lime, iar Peach Paddy’O Pounder “fură startul” de St. Patrick Day, cu o combinație de Jameson Irish Whiskey, sirop Monin White Peach, lămâie și ceai negru. Cei care își doresc aceeași plăcere fără alcool au varianta Passion Fruit Punch, un mix incitant din fructul pasiunii, suc de portocale și bere de ghimbir.

Meniul va fi disponibil până pe 28 martie. Vă invităm să încercați noile produse la Hard Rock Cafe București sau să vizitați site-ul https://www.hardrock.com/cafes/bucharest/ro/ pentru mai multe detalii. (Comunicat de presa – februarie 2019)

Data actualizarii: 11/02/2019