Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Afiseaza

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si iti aduc mancarea acasa nu in cutii si cutiute, ci direct in vesela obisnuita a restaurantului! Ornata direct pe farfurie si gata de a fi pusa pe masa, exact ca la restaurant. Deci vine nu doar mancarea, ci restaurantul cu totul la tine acsa… 🙂

Daca scoateti si tacamurile si paharele de sarbatoare si deschideti o sticla de vin scump, puteti pune pozele direct pe Instagram si ii lasati pe multi cu gura cascata.

Ce am primit noi si se vede in poza sunt:

  • Carpaccio de porc iberic Padron
  • Morcilla de burgos
  • Bravas cartofi
  • Mistret la gratar cu salsa casei
  • Cheese cake

Nu stiu daca si alte restaurante fac la fel, insa cred ca sistemul ar putea prinde foarte bine la restaurantele care sunt in zonele bogate ale Bucurestiului, cum e Dorobantiul lui Pata Negra, Primaverii, Kiseleff, unde nici nu sunt multe restaurante cu bucatarie fina. Asta pentru ca mancarea sa ajunga rezonabil de calda si sa nu se strice aranjamentul din cauza unui drum prea lung. Daca aveti exemple similare va rugam sa ne scrieti, ca sa le facem cunoscute cat mai multora. Multumim dinainte! (GB)

Data actualizarii: 29/05/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.