Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Tracia ar trebui sa fie restaurantul microbistilor de fotbal Tracia...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Afiseaza

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii

Aud periodic, de la cate unul sau altul, ca Idomemos e cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti, sau pe aproape, oricum. Mie nu mi se pare, si nu mi s-a parut nici in cele doua sau trei dati cand am mai trecut pe la ei, inainte.

Sunt pe la Buzesti, in spatele Mc Donaldsului, intr-o casa fara etaj pe colt, intr-o intersectie. Peste drum am mai vazut niste spatii tot cu numele lor, Idomemos Fast-food. Acolo vand mancare pentru luat la pachet, direct din galantare, si cand am trecut prin zona pe la pranz, mereu vedeam o coada de corporatisti asteptand sa le vina randul la cumparat.

Idomemos, cel cu servire la masa, e un restaurant mijlociu, asemanator cu mai toate celelalte restaurante orientale din Bucuresti facute de catre turci si arabi, nu de romani. Amenajat simplu, decorat cu ce au gasit la indemana. Mesele au, totusi, fete de masa albe, iar scaunele sunt invelite cu panza lucioasa, ca la nunta.

Mancarea de la Idomemos e expusa in galantare, ca in mai toate restaurantele de acest fel. Au si mancare gatita, in tavi mari, aperitive, deserturi, diferite feluri de kebab, frigarui si alte carnuri crude pe care le frig apoi pe undeva, in spate, nu se vede gratarul din salon. Turcul din poza a fost amabil, dornic sa dea explicatii daca aveai nevoie.

Mancarea e cea turceasca obisnuita la Idomemos, nu mi s-a parut nimic special, nici mai buna decat la altii, dar nici mai proasta. Poate ca putin mai scumpa, insa fiind mai in centru si avand atat de multi corporatisti cu burtile goale la pranz, e usor de inteles.

Idomemos e un fast-food, de fapt, inclusiv cel cu mese, pentru ca vii acolo pentru un mancat rapid si nu prea scump. Sunt de multi ani acolo, vor ramane si in continuare, fara indoiala. Si aceeasi mancare, desigur. In partea aceea de lume nu cred ca le da prin minte sa incerce sa inoveze ceva, iar turcilor si arabilor din Romania inca si mai putin, daca e sa vorbesc doar din observatia directa. (GB – iulie 2018)

Idomemos, restaurant turcesc in zona Buzesti din Bucuresti

Data actualizarii: 15/11/2019

Idomemos  - Str. Dr. Iacob Felix, nr. 15 (Buzesti)

idomemos-restaurant-turcesc-evaluare-restocracy