Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria

Nu am scris mai nimic de bine despre La Fattoria la vizita trecuta, de acum mai bine de un an, si mi-am spus ca trebuie sa revin, sa vad daca s-au schimbat lucrurile. Dar nu s-au schimbat pe ansamblu, tot un restaurant scump si mediocru mi se pare, chiar daca e inca in Lista cu cele mai bune 200 de restaurante din Bucuresti. Insa asta o datoreaza, aproape exclusiv, marelui Parc Herastrau, de pe urma caruia mai traiesc inca, fara indoiala.

Salonul mi s-a parut ca arata mai bine acum, decat mi-l aduc aminte de data trecuta, cand era si in niste amenajari sau curatenie. Nu m-au lasat sa fac poze. Si cele doua terasa erau ceva mai ingrijite, desi mai multa ordine nu ar fi stricat. Muzica stridenta.

Meniul e foarte lung la La Fattoria, in buna traditie a restaurantelor populare si mediocre. L-am intrebat pe chelner ce au cel mai bun la La Fattoria, ca sa luam acele feluri. Raspunsul, obtinut dupa multe insistente, a fost ca nu stiu ce peste la gratar, cu legume la gratar, desigur. L-am luat, ce sa facem… Am mai luat un carpaccio si niste paste. Toate au fost mediocre si scumpe, pastele cu nisip sau cu ramasite de cochilii de scoici.

Am avut un chelner rezonabil la La Fattoria, care se straduia sa faca ce trebuie, desi nu ii era prea clar care ar fi acele lucruri.

Clienti erau destui la La Fattoria. De ce se duc ei acolo, e un mare mister pentru mine. Nu poate fi vorba despre parc, fiindca La Fattoria nu sunt nici macar pe malul lacului, ca alte restaurante din Herastrau, care au preturi asemanatoare, insa mancare buna sau chiar foarte buna, acelea. Sa te duci la un restaurant scump la care cel mai bun fel de mancare e un peste fript langa niste legume fripte, spune ceva… (GB – septembrie 2018)

La Fattoria, ruda de la tara a restaurantelor din Herastrau

Nu stiu cum de rezista restaurantul La Fattoria de atatia ani in Parcul Herastrau, si mai vad si destui clienti acolo, de fiecare data cand intru. E drept, vad pizza si paste in farfuriile multora, totusi…

La Fattoria e pe la mijlocul Soselei Nordului, aleea cu restaurantele din Herastrau, si e chiar la strada. Cladirea e mai mica decat la multe dintre celelalte restaurante, e intr-un stil rustic, cu mult lemn. Nu cred sa fi intervenit vreodata un arhitect proceput care sa puna in valoare acea casa, locul pare amenajat la repezeala, cu investitii putine si cu ce s-a gasit la indemana. Nici terasa nu are ceva deosebit, si cred ca e singura de la un restaurant din Herastrau careia nu i-am pus nota maxima la ambianta. Mesele sunt inghesuite, impresia generala e de lipsa de interes pentu imagine si pentru detalii.

Meniul de la La Fattoria e din bucataria italiana, dupa cum te duce si numele, insa e din cea traditionala, populara, cu felurile arhicunoscute de acum bucurestenilor. E de aprciat ca folosesc denumirile simplificate in meniu, in care felurile de mancare sunt numite si descrise pe scurt doar prin produsele de baza.

Am luat doua feluri de paste, Ravioli pesto con prosciutto si unele cu trufe sau cu ulei de trufe, destul de banale; cat despre trufe sau ulei de trufe, nici vorba! Somonul a fost rezonabil, insa pe acesta nu ai cum sa-l gresesti, chiar daca te straduiesti, insa legumele au fost oribile, au ramas in farfurie. De foarte multa vreme nu am mai mancat un sparanghel atat de atos si de prost fiert, si cu spanacul terciuit, un fel de pasta aproape neagra.

Si serviciul a fost pe masura lipsei de interes pentru imagine si pentru detalii de la La Fattoria. Erau destul de multi, pareau elevi de liceu, probabil ca de pe la liceele de ospatari, in practica sau in stagiu. Nu stiu cum de i-au gasit pe cei mai tristi si mai speriati, cu greu in stare sa lege cateva cuvinte, erau cu totul inadecvati locului.

Preturile sunt surprinzator de mari la La Fattoria pentru o asemenea mancare. Insa clienti erau destui, dupa cum am spus, probabil atrasi de racoarea parcului.

Nu stiu ce sa cred despre La Fattoria, aceasta ruda de la tara a restaurantelor din Herastrau. Poate or avea cateva feluri de mancare bune in meniu, insa noi nu le-am nimerit. Si, tin minte ca nici in cele alte cateva dati in care am ajuns acolo, in urma cu ceva vreme. Asa ca, pentru moment, nu recomand nimanui sa se opreasca la La Fattoria cand ajunge in Parcul Herastrau, de vreme ce are atatea alte optiuni, la preturi comparabile.

Am lasat La Fattoria in Lista Restocracy, in acest moment, doar pentru ca suntem la inceput si inca nu sunt toate restaurantele cu adevarat bune acolo. Insa tare m-as mira sa il/o regasiti aici si peste cateva luni… (GB – mai 2017)

Probabil cel mai prost restaurant din Parcul Herastrau

Nu am fost chiar la toate restaurantele din Parcul Herastrau, mai sunt cateva la care nu am ajuns inca. Pana acum credeam ca La Fattoria, Il Calcio sau Complex Herastrau sunt cele mai modeste, ca sa o...

Data actualizarii: 07/08/2021

La Fattoria  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)

  • Antonia & co. :

    Un loc dragut, cu bucatarie buna si personal infect. Nota foarte proasta

  • David :

    – Personal execrabil dar mancare foarte buna

    – Am facut o rezervare pentru ora 14:00, am sosit la 13:55 masa nu era pregatita a trebuit sa stam 35 minute 6 persoane la o masa de 4 pana a fost gata masa ceruta.

    – Seful de sala se crede cel putin dumnezeu, are un comportament extrem de arogant si superior nu mai punem la socoteala raspunsurile obraznice.

    Pacat ca acest restaurant este stricat de personal.

  • Marc Pascal Huot :

    Désolé je ne suis pas d accord. Je vais à la Fattoria depuis leur ancien emplacement à coté de la télévision.
    je mange très bien , le personnel est très bien ce qui est rare en Roumanie. Fiorentina ou pâtes au homard entre autres, de très bon Rosé …
    Une terrasse sympa.

  • Dă-i un răspuns lui David Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close