Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

Afiseaza
comentarii

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicolas Don, pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care s-au inscris in programul Bucharest Degustation Tour. Si amandoi am fost oaspetii cunoscutului Chef Samuel le Torriellec.

Samuel a construit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare cu ceea ce stie el mai bine, adica Haute Cuisine, bucataria frantuzeasca fina clasica, printre care a strecurat si cateva inovatii ale sale din Noua Bucatarie Romaneasca Fina,

Meniul de degustare de la L’Atelier a intrat in programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. Este deja disponibil in restaurant si va ramane pe toata perioada anului 2019. (GB – mai 2019)

Data actualizarii: 16/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close