Cele mai bune restaurante din oras, cele mai bune localuri, cei mai buni in diverse alte categorii

Ord. dupa

La mancare si restaurante, Bucurestiul a ajuns din urma Europa Central...

4 comentarii

Iata mancarurile pe care vi le recomanda cei 70 de evaluatori din 30 d...

Cele mai bune Fructe de mare din Bucuresti in 2018 sunt la Isoletta! ...

Cele mai bune steak-uri de vita din Bucuresti in 2018 sunt la Red Angu...

Cel mai bun Peste din Bucuresti in 2018 este la Fish House! A cince...

Cele mai bune sushi si cele mai bune sashimi din Bucuresti in 2018 sun...

Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018 e la L'Atelier! A doua ...

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 sunt ...

Cele mai bune ramen si udon din Bucuresti in 2018 sunt la Kanpai Bistr...

Sunt surprinzator de putine restaurante frantuzesti in Bucuresti, si n...

2 comentarii

Cand am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea ma...

Revin cu detalii despre restaurantele pe care le-am luat in calcul si ...

8 comentarii

In ultima saptamana din ianuarie decernam premiile si mentiunile Resto...

6 comentarii
Afiseaza
comentarii

Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018 e la L’Atelier!

A doua finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti pe 2018 a fost cea de la Foie Gras.

Topul Mancarurilor 2018, finala Foie Gras (L'Atelier, 19.03.2018)Castigatorul la, Foie Gras este restaurantul L’Atelier, de la Hotel Epoque, cu unanimitate din partea juriului. Felicitari executive chefului Samuel Le Torriellec!

Titlul Cel mai bun Foie Gras din Bucuresti in 2018 este acordat de catre Restocracy restaurantului castigator pentru un an de zile, respectiv pana la desemnarea castigatorilor editiei de anul viitor a competitiei „Topul Restocracy al Mancarurilor„.

Restaurantele care au concurat si care au fost admise in faza de preselectie, si carora le multumim din nou pentru participare, sunt (in ordine alfabetica):

Iar finalistele, la care s-a facut o noua runda de evaluare, de catre o alta echipa de juriu, si pe care le felicitam cu toata admiratia pentru nivelul la care au ajuns, au fost (tot in ordine alfabetica):

Membrii juriului au fost impartiti in doua echipe in faza de preselectie, iar pentru finala a fost o singura echipa, mai numeroasa. Le multumim si lor, mai ales ca stim ca multi dintre ei si-au amanat intalniri oficiale si importante pentru a putea merge la evaluari:

  • Michèle Ramis, Ambasadoarea Frantei – presedintele juriului
  • Taous Djellouli, Ambasadoarea Algeriei
  • Radu Boroianu, fost Ambasador in Elvetia, fost director al ICR
  • Serge Rameau, Consulul Madagascarului
  • Misu Negritoiu, senior adviser ET Romania, fost presedinte ING si al ASF
  • Eric Stab, Presedinte & CEO Engie Romania
  • Printul Mihai Ghyka
  • Jean-Pierre Vigroux, administrator BRD
  • Maurits Dohmen, airector al Camerei de Comert Olanda – Romania
  • Nicolas Don, jurnalist

Si o ultima mentiune, dar nu mai putin importanta decat celelalte: in ultimii doi ani, mai ales, restaurantele din Bucuresti au facut progrese foarte mari, si acum putem sa mancam aici la fel de bine ca in multe capitale mari ale Europei si ale lumii, pe care nu credeam ca le vom ajunge din urma atat de repede.

Si, desigur, multumim sponsorilor Restocracy pentru competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, 2018: Expressoft, Grundig, Barilla si HipMenu, si sponsorilor pentru vinuri: Domeniul Bogdan, Kvint si Alira!

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, finala Foie Gras

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Foie Gras – finala

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 15/05/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.