Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

4300 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

7054 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

9695 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

7082 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

8862 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4631 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2320 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

9657 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

15258 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

4801 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3526 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

2849 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2448 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

2222 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2724 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

16500 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

834 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2014 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1954 vizite

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

5360 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1642 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1185 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3247 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

3098 vizite

Mega Image si-au deschis Maison des Chefs, si bine au facut! Bine a...

2123 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1197 vizite

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers ...

8335 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2860 vizite

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

5507 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

2087 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1697 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1836 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

1408 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

5254 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

3138 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

1811 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

848 vizite

Un bucatar grec foarte talentat la Ora Experience Ora Experience se...

896 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

948 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

2037 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

3568 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

6520 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75...  La ultima vizita la Gargantu...

1084 vizite

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

920 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

2594 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

3913 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

8581 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

1052 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1839 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

615 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

1084 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

1002 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

566 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

1641 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

1415 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

1201 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

937 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

1291 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

1181 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

2229 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

2358 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

766 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

706 vizite

The Gallery din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaurant dis...

493 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

1134 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1423 vizite

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

3389 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

2172 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

3603 vizite

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

1443 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

1456 vizite

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat Am revenit la...

2196 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

646 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1941 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

1344 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

1130 vizite

Minunea inmultirii pestilor la Lido’s Brasserie... S-a redesc...

979 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

2134 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

1390 vizite
Afiseaza
vizualizari

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate

Multi considera ca restaurantul Prime de la Radisson e cel mai bun restaurant steakhouse din Bucuresti, daca nu chaiar cel mai bun dintre toate restaurantele. Au destule argumente, cu rezerva ca o comparatie cu restaurantele cu alte bucatarii, de pilda cu unul pur frantuzesc, e destul de arbitrara si speculativa, facuta doar de dragul clasificarii.

Prime Steaks & Seafood, pe numele lui intreg, e la parterul hotelului Radisson, in interior, nu se intra din strada. E destul de mic, are o singura sala cu cateva mese, cu bucataria la vedere, in spatele unui geam semitransparent ermetic. Si geamurile care dau spre holul central al hotelului sunt fumurii, semitransparente. Foarte elegant conceput si amenajat, atmosfera englezeasca aristocratica, mereu in penumbra, culori inchise, lemn si pilele de cea mai buna calitate.

Meniul de la Prime s-a mai imbogatit de-a lungul timpului. La inceput il consideram un restaurant cu bucatarie americana (atat cat poate aceasta sa fie definita), mai ales ca subtitlul de „steaks and seafood” a ramas in continuare. Insa acum l-as pune la bucatarie internationala, mai degraba. Au un chef de mare clasa la Prime, fara indoiala, ajutat si de faptul ca isi pot permite sa cumpere cele mai bune produse de pe piata, de la un capat la celalalt al camarii.

Vita Hereford din Irlanda, in special, e „vedeta” de la Prime, probabil singurul restaurant din Bucuresti care are ceasta vita, din cate stiu pana acum. Au si o sectiune separata de gratar in meniu, „gratarul Josper cu carbuni”.

Retetele sunt sofisticate, produsele de cea mai buna calitate, atentia la detalii si la standarde e maxima, asa ca Prime de la Radisson e un adevarat restaurant de fine dining ce a fost mereu in competitia pentru cel mai bun restaurant din Bucuresti. Multi asa il si considera.

Si serviciul e foarte bun la Prime, cu chelneri experimentati, foarte siguri pe ei (unii chiar prea siguri), care stiu sa respecte procedurile, de asemenea. Sunt obisnuiti cu clientii pretentiosi, cu bani multi si umblati prin lume, care stiu ce inseamna o mancare buna si un serviciu pe masura sumei scoase de pe card la fiecare astfel de masa.

Fiindca preturile de la Prime sunt mari – cele mai mari din Bucuresti dupa calculele pe care le face Daniel, comparand cifrele din meniuri. Oricum, aproape toti cei care mananca la Prime platesc cu cardurile de firma, asa ca asta nu conteaza prea mult pentru ei.

Prime Steaks & Seafood de la Radisson e, asadar, unul dintre marile restaurante ale Bucurestiului. Steakhouse, in primul rand, cu excelenta vita Hereford, insa la fel de bun cu toate celelalte feluri de mancare. Cand va simtiti un om important, sau cand va invita un astfel de om important, mergeti la Prime, e o experienta care merita incercata din cand in cand… (GB – martie 2017)

Gradinile de vara ale Hotelului Radisson Blu

Data actualizarii: 18/09/2018

Prime

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.