Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

Afiseaza

Brunch-ul organizat in fiecare duminica de catre hotelul Radisson Blu din Bucuresti este o adevarata desfatare a simturilor. Deschis publicului inca din toamna anului trecut, The House of Brunch, asa cum este titlul sau oficial, este oferit de catre restaurantele Ginger Sushi Bar & Lounge, Prime Steaks & Seafood, Sharkia si Caffe Citta, sub atenta organizare a lui Nicolai Schleifer, Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bucuresti, si este o incantatoare experienta culinara, dar si o minunata atractie pentru o zi de duminica.

Standardul inalt al celor 5 stele este atins atat de preparatele deosebite pe care echipa condusa de Chef Nicolai le pregateste, de servirea atenta, ambianta calduroasa si excelent gandita a spatiului (restaurant Dacia Felix), precum si de muzica live, care intretine ambianta sonora a intregului eveniment. Pentru copii, organizatorii au pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!

Pe langa preparatele permanent prezente la fiecare dintre Brunch-urile oferite de Radisson Blu, in fiecare duminica echipa de bucatari propune si o serie de preparate din bucatariile nationale, asa cum s-a intamplat si de aceasta data, cand ne-am putut bucura de preparatele specific mexicane (Quesadilla, Burritos, Chilli con carne etc.).

Meniul Sunday Brunch-ului de la Radisson Blu din Bucuresti cuprinde:

  • Bufet rece: tartar de vita, pate belgian, terina de foie gras, antipasti din legume, fummus, falafel, tabouleh, babaganoush, sunca Parma cu salata rucola, bar cu salate proaspete.
  • Bufet cald: burger de vita, statie de carving, statie de paste, peste in crusta de sare, statie de homar, legume cu curry, miel cu curry, statie de clatite de rata, legume la gratar, cartofi wedges, orez basmatic.
  • Bufet fructe de mare si peste: creveti marinati cu chili si coriandru, creveti marinati cu curry, salata de calamari cu ardei iute, salata de midii, stridii proaspete in otet de vin si lamaie, somon afumat cu sos de mustar dulce, somon cald cu sos de hrean.
  • Delicii asiatice: sushi, sashimi si selectii de salate asiatice.
  • Deserturi: selectie de prajituri, statie de inghetata, crepe Suzette, waffle belgiene.

Toate aceste delicii culinare au fost insotite de o serie de bauturi, precum: prosecco italian Villa Sandi, vin rosu si alb din gama Cameleon Lacerta, bere Ursus draught, spumant Valdo, vin Prahova Valley (Sauvignon Blanc si Cabernet Sauvignon). (Daniel Catoi – februarie 2018)

Data actualizarii: 12/02/2018