Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie ...

Pe 19, 20 și 21 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te ...

Evenimentul de pe 16 e dublat de o degustare de vinuri albe ungurești...

Situată în inima uneia dintre cele mai importante zone viticole rom...

“Domeniul Bogdan s-a nascut dintr-un vis… visul de a produce un vi...

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

Vineri, 24 ianuarie, bistroul La Tartine, din cartierul bucurestean Co...

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Afiseaza

Brunch-ul organizat in fiecare duminica de catre hotelul Radisson Blu din Bucuresti este o adevarata desfatare a simturilor. Deschis publicului inca din toamna anului trecut, The House of Brunch, asa cum este titlul sau oficial, este oferit de catre restaurantele Ginger Sushi Bar & Lounge, Prime Steaks & Seafood, Sharkia si Caffe Citta, sub atenta organizare a lui Nicolai Schleifer, Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bucuresti, si este o incantatoare experienta culinara, dar si o minunata atractie pentru o zi de duminica.

Standardul inalt al celor 5 stele este atins atat de preparatele deosebite pe care echipa condusa de Chef Nicolai le pregateste, de servirea atenta, ambianta calduroasa si excelent gandita a spatiului (restaurant Dacia Felix), precum si de muzica live, care intretine ambianta sonora a intregului eveniment. Pentru copii, organizatorii au pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!

Pe langa preparatele permanent prezente la fiecare dintre Brunch-urile oferite de Radisson Blu, in fiecare duminica echipa de bucatari propune si o serie de preparate din bucatariile nationale, asa cum s-a intamplat si de aceasta data, cand ne-am putut bucura de preparatele specific mexicane (Quesadilla, Burritos, Chilli con carne etc.).

Meniul Sunday Brunch-ului de la Radisson Blu din Bucuresti cuprinde:

  • Bufet rece: tartar de vita, pate belgian, terina de foie gras, antipasti din legume, fummus, falafel, tabouleh, babaganoush, sunca Parma cu salata rucola, bar cu salate proaspete.
  • Bufet cald: burger de vita, statie de carving, statie de paste, peste in crusta de sare, statie de homar, legume cu curry, miel cu curry, statie de clatite de rata, legume la gratar, cartofi wedges, orez basmatic.
  • Bufet fructe de mare si peste: creveti marinati cu chili si coriandru, creveti marinati cu curry, salata de calamari cu ardei iute, salata de midii, stridii proaspete in otet de vin si lamaie, somon afumat cu sos de mustar dulce, somon cald cu sos de hrean.
  • Delicii asiatice: sushi, sashimi si selectii de salate asiatice.
  • Deserturi: selectie de prajituri, statie de inghetata, crepe Suzette, waffle belgiene.

Toate aceste delicii culinare au fost insotite de o serie de bauturi, precum: prosecco italian Villa Sandi, vin rosu si alb din gama Cameleon Lacerta, bere Ursus draught, spumant Valdo, vin Prahova Valley (Sauvignon Blanc si Cabernet Sauvignon). (Daniel Catoi – februarie 2018)

Data actualizarii: 12/02/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.