Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Brunch-ul organizat in fiecare duminica de catre hotelul Radisson Blu din Bucuresti este o adevarata desfatare a simturilor. Deschis publicului inca din toamna anului trecut, The House of Brunch, asa cum este titlul sau oficial, este oferit de catre restaurantele Ginger Sushi Bar & Lounge, Prime Steaks & Seafood, Sharkia si Caffe Citta, sub atenta organizare a lui Nicolai Schleifer, Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bucuresti, si este o incantatoare experienta culinara, dar si o minunata atractie pentru o zi de duminica.

Standardul inalt al celor 5 stele este atins atat de preparatele deosebite pe care echipa condusa de Chef Nicolai le pregateste, de servirea atenta, ambianta calduroasa si excelent gandita a spatiului (restaurant Dacia Felix), precum si de muzica live, care intretine ambianta sonora a intregului eveniment. Pentru copii, organizatorii au pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!

Pe langa preparatele permanent prezente la fiecare dintre Brunch-urile oferite de Radisson Blu, in fiecare duminica echipa de bucatari propune si o serie de preparate din bucatariile nationale, asa cum s-a intamplat si de aceasta data, cand ne-am putut bucura de preparatele specific mexicane (Quesadilla, Burritos, Chilli con carne etc.).

Meniul Sunday Brunch-ului de la Radisson Blu din Bucuresti cuprinde:

  • Bufet rece: tartar de vita, pate belgian, terina de foie gras, antipasti din legume, fummus, falafel, tabouleh, babaganoush, sunca Parma cu salata rucola, bar cu salate proaspete.
  • Bufet cald: burger de vita, statie de carving, statie de paste, peste in crusta de sare, statie de homar, legume cu curry, miel cu curry, statie de clatite de rata, legume la gratar, cartofi wedges, orez basmatic.
  • Bufet fructe de mare si peste: creveti marinati cu chili si coriandru, creveti marinati cu curry, salata de calamari cu ardei iute, salata de midii, stridii proaspete in otet de vin si lamaie, somon afumat cu sos de mustar dulce, somon cald cu sos de hrean.
  • Delicii asiatice: sushi, sashimi si selectii de salate asiatice.
  • Deserturi: selectie de prajituri, statie de inghetata, crepe Suzette, waffle belgiene.

Toate aceste delicii culinare au fost insotite de o serie de bauturi, precum: prosecco italian Villa Sandi, vin rosu si alb din gama Cameleon Lacerta, bere Ursus draught, spumant Valdo, vin Prahova Valley (Sauvignon Blanc si Cabernet Sauvignon). (Daniel Catoi – februarie 2018)

Data actualizarii: 12/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close