Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Brunch-ul organizat in fiecare duminica de catre hotelul Radisson Blu din Bucuresti este o adevarata desfatare a simturilor. Deschis publicului inca din toamna anului trecut, The House of Brunch, asa cum este titlul sau oficial, este oferit de catre restaurantele Ginger Sushi Bar & Lounge, Prime Steaks & Seafood, Sharkia si Caffe Citta, sub atenta organizare a lui Nicolai Schleifer, Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bucuresti, si este o incantatoare experienta culinara, dar si o minunata atractie pentru o zi de duminica.

Standardul inalt al celor 5 stele este atins atat de preparatele deosebite pe care echipa condusa de Chef Nicolai le pregateste, de servirea atenta, ambianta calduroasa si excelent gandita a spatiului (restaurant Dacia Felix), precum si de muzica live, care intretine ambianta sonora a intregului eveniment. Pentru copii, organizatorii au pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!

Pe langa preparatele permanent prezente la fiecare dintre Brunch-urile oferite de Radisson Blu, in fiecare duminica echipa de bucatari propune si o serie de preparate din bucatariile nationale, asa cum s-a intamplat si de aceasta data, cand ne-am putut bucura de preparatele specific mexicane (Quesadilla, Burritos, Chilli con carne etc.).

Meniul Sunday Brunch-ului de la Radisson Blu din Bucuresti cuprinde:

  • Bufet rece: tartar de vita, pate belgian, terina de foie gras, antipasti din legume, fummus, falafel, tabouleh, babaganoush, sunca Parma cu salata rucola, bar cu salate proaspete.
  • Bufet cald: burger de vita, statie de carving, statie de paste, peste in crusta de sare, statie de homar, legume cu curry, miel cu curry, statie de clatite de rata, legume la gratar, cartofi wedges, orez basmatic.
  • Bufet fructe de mare si peste: creveti marinati cu chili si coriandru, creveti marinati cu curry, salata de calamari cu ardei iute, salata de midii, stridii proaspete in otet de vin si lamaie, somon afumat cu sos de mustar dulce, somon cald cu sos de hrean.
  • Delicii asiatice: sushi, sashimi si selectii de salate asiatice.
  • Deserturi: selectie de prajituri, statie de inghetata, crepe Suzette, waffle belgiene.

Toate aceste delicii culinare au fost insotite de o serie de bauturi, precum: prosecco italian Villa Sandi, vin rosu si alb din gama Cameleon Lacerta, bere Ursus draught, spumant Valdo, vin Prahova Valley (Sauvignon Blanc si Cabernet Sauvignon). (Daniel Catoi – februarie 2018)

Data actualizarii: 12/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close