Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Afiseaza

Brunch-ul organizat in fiecare duminica de catre hotelul Radisson Blu din Bucuresti este o adevarata desfatare a simturilor. Deschis publicului inca din toamna anului trecut, The House of Brunch, asa cum este titlul sau oficial, este oferit de catre restaurantele Ginger Sushi Bar & Lounge, Prime Steaks & Seafood, Sharkia si Caffe Citta, sub atenta organizare a lui Nicolai Schleifer, Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bucuresti, si este o incantatoare experienta culinara, dar si o minunata atractie pentru o zi de duminica.

Standardul inalt al celor 5 stele este atins atat de preparatele deosebite pe care echipa condusa de Chef Nicolai le pregateste, de servirea atenta, ambianta calduroasa si excelent gandita a spatiului (restaurant Dacia Felix), precum si de muzica live, care intretine ambianta sonora a intregului eveniment. Pentru copii, organizatorii au pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!

Pe langa preparatele permanent prezente la fiecare dintre Brunch-urile oferite de Radisson Blu, in fiecare duminica echipa de bucatari propune si o serie de preparate din bucatariile nationale, asa cum s-a intamplat si de aceasta data, cand ne-am putut bucura de preparatele specific mexicane (Quesadilla, Burritos, Chilli con carne etc.).

Meniul Sunday Brunch-ului de la Radisson Blu din Bucuresti cuprinde:

  • Bufet rece: tartar de vita, pate belgian, terina de foie gras, antipasti din legume, fummus, falafel, tabouleh, babaganoush, sunca Parma cu salata rucola, bar cu salate proaspete.
  • Bufet cald: burger de vita, statie de carving, statie de paste, peste in crusta de sare, statie de homar, legume cu curry, miel cu curry, statie de clatite de rata, legume la gratar, cartofi wedges, orez basmatic.
  • Bufet fructe de mare si peste: creveti marinati cu chili si coriandru, creveti marinati cu curry, salata de calamari cu ardei iute, salata de midii, stridii proaspete in otet de vin si lamaie, somon afumat cu sos de mustar dulce, somon cald cu sos de hrean.
  • Delicii asiatice: sushi, sashimi si selectii de salate asiatice.
  • Deserturi: selectie de prajituri, statie de inghetata, crepe Suzette, waffle belgiene.

Toate aceste delicii culinare au fost insotite de o serie de bauturi, precum: prosecco italian Villa Sandi, vin rosu si alb din gama Cameleon Lacerta, bere Ursus draught, spumant Valdo, vin Prahova Valley (Sauvignon Blanc si Cabernet Sauvignon). (Daniel Catoi – februarie 2018)

Data actualizarii: 12/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close