Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

Afiseaza

Intrati in spiritul Craciunului si lasati-va cuprinsi de farmecul sau, sau bucurati-va de un Revelion incantator! Descoperiti selectia noastra variata de deliciile culinare din toate restaurantele noastre.

La Radisson Blu, deschidem sezonul magic al sarbatorilor de iarna cu obisnuitul Brunch festiv. Descoperiti un bufet apetisant, cu nenumarate preparate culinare care includ feluri de mancare traditionale romanesti si din bucataria internationala, o selectie de vinuri spumante, bere la halba, vinul casei, bauturi racoritoare, apa si cafea, plus o ambianta vesela cu muzica live. Pentru copii dumneavoastra am pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!! (Comunicat de presa – noimebrie 2017)

26 noiembrie, 3, 10 si 17 decembrie

Program: 12:30 – 16:30

1 ianuarie

Program: 12:30 – 17:00

Pachete Brunch Festiv

Standard 230 lei/persoana – Vin spumant/Vin Prahova Valley: Sauvignon Blanc si

Cabernet Sauvignon/Bere Ursus la halba

French 245 lei/persoana – Vin spumant/Vin Bordeaux Jacques Fleury: rosu si alb/Bere Ursus la halba

Fine Wine 260 lei/persoana – Prosecco Italian Valdo Extra Dry/Cameleon Lacerta: rosu si alb/Bere Ursus la halba

Copii cu varste de pana la 6 ani – acces gratuit.

Copii cu varste intre 6 si 12 ani – 50% reducere.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

BRUNCH DE CRACIUN

Este cel mai minunat moment al anului! Reuniti-va cu prietenii si familia pentru a sarbatiri impreuna la Brunch-ul de Craciun! Pentru copiii dumneavoastra am pregatit un „Colt al copiilor”, cu un oaspete super secret: Mos Craciun in persoana! Bucurati-va de un bufet fabulos, cu nenumarate delicii culinare, atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala. Intreaga experienta va fi completata cu muzica live.

25 decembrie

Program: 12:30 – 17:00

330 lei/persoana (include prosecco, vin alb, rosu si rosé, aperol spritz, bere, bauturi racoritoare, cafea / ceai, apa

Copii cu varste de pana la 6 ani – acces gratuit.

Copii cu varste intre 6 si 12 ani – 50% reducere.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

REVELION 2017 – 2018

Ne place sa adaugam farmec si stralucire tuturor sarbatorilor, iar acest Revelion nu face exceptie!

Incepeti seara cu o cina eleganta, departe de aglomeratia din oras, impreuna cu familia si prietenii. Bucurati-va de o cina de gala la unul dintre cele mai bune steakhouse din oras, Prime Steaks & Seafood! De asemenea, puteti sarbatori Revelionul intr-o atmosfera calda, bucurandu-va de specialitati est-mediteraneene, in restaurantul Sharkia.

Daca aveti o slabiciune pentru specialitatile italiene, la Caffe Citta am pregatit o selectie din cele mai gustoase feluri de mancare si le-am trecut intr-un meniu special de Revelion!

Ginger Sushi Bar & Lounge este noul loc unde va puteti bucura de sushi si o locatie cu design ultra modern de exceptie!

Prime Steaks & Seafood

600 lei/persoana. Meniul nu include vinuri asortate.

760 lei/persoana. Meniul include vinuri asortate

Ginger Sushi Bar & Lounge

300 lei/persoana. Pretul include mancarea si 2 pahare de sampanie

Caffe Citta

300 lei/persoana. Meniu cu patru feluri de mancare.

Restaurant Sharkia

300 lei/persoana. Pretul include bufet, apa si cafea.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

BRUNCH IN PRIMA ZI A NOULUI AN

Pe 1 ianuarie 2018, rasfatati-va cu un brunch placut si variat, chiar in centrul Bucurestiului. Sunca de Parma cu salata de rucola, salata de calamari, cocktail de creveti, pui thailandez, homar cu sos de unt alb si… ne oprim aici, pentru a va lasa pe dumneavoastra sa descoperiti restul.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

PETRECEREA BRUNCH AFFAIR  DE REVELION

Pe 31 decembrie, puteti participa, de asemenea, la petrecerea  de revelion Brunch Affair, organizata la Mezanin.

Cost bilet de acces: 150 lei/persoana
Cost bilet de acces pentru cei care servesc cina de Revelion in hotel: 120 lei/persoana (oferta valabila pana la data de 1 decembrie 2017)

Este recomandata efectuarea unei rezervari.

Detalii si rezervari la +40 21 311 9000

 

Data actualizarii: 15/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close