Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Intrati in spiritul Craciunului si lasati-va cuprinsi de farmecul sau, sau bucurati-va de un Revelion incantator! Descoperiti selectia noastra variata de deliciile culinare din toate restaurantele noastre.

La Radisson Blu, deschidem sezonul magic al sarbatorilor de iarna cu obisnuitul Brunch festiv. Descoperiti un bufet apetisant, cu nenumarate preparate culinare care includ feluri de mancare traditionale romanesti si din bucataria internationala, o selectie de vinuri spumante, bere la halba, vinul casei, bauturi racoritoare, apa si cafea, plus o ambianta vesela cu muzica live. Pentru copii dumneavoastra am pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!! (Comunicat de presa – noimebrie 2017)

26 noiembrie, 3, 10 si 17 decembrie

Program: 12:30 – 16:30

1 ianuarie

Program: 12:30 – 17:00

Pachete Brunch Festiv

Standard 230 lei/persoana – Vin spumant/Vin Prahova Valley: Sauvignon Blanc si

Cabernet Sauvignon/Bere Ursus la halba

French 245 lei/persoana – Vin spumant/Vin Bordeaux Jacques Fleury: rosu si alb/Bere Ursus la halba

Fine Wine 260 lei/persoana – Prosecco Italian Valdo Extra Dry/Cameleon Lacerta: rosu si alb/Bere Ursus la halba

Copii cu varste de pana la 6 ani – acces gratuit.

Copii cu varste intre 6 si 12 ani – 50% reducere.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

BRUNCH DE CRACIUN

Este cel mai minunat moment al anului! Reuniti-va cu prietenii si familia pentru a sarbatiri impreuna la Brunch-ul de Craciun! Pentru copiii dumneavoastra am pregatit un „Colt al copiilor”, cu un oaspete super secret: Mos Craciun in persoana! Bucurati-va de un bufet fabulos, cu nenumarate delicii culinare, atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala. Intreaga experienta va fi completata cu muzica live.

25 decembrie

Program: 12:30 – 17:00

330 lei/persoana (include prosecco, vin alb, rosu si rosé, aperol spritz, bere, bauturi racoritoare, cafea / ceai, apa

Copii cu varste de pana la 6 ani – acces gratuit.

Copii cu varste intre 6 si 12 ani – 50% reducere.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

REVELION 2017 – 2018

Ne place sa adaugam farmec si stralucire tuturor sarbatorilor, iar acest Revelion nu face exceptie!

Incepeti seara cu o cina eleganta, departe de aglomeratia din oras, impreuna cu familia si prietenii. Bucurati-va de o cina de gala la unul dintre cele mai bune steakhouse din oras, Prime Steaks & Seafood! De asemenea, puteti sarbatori Revelionul intr-o atmosfera calda, bucurandu-va de specialitati est-mediteraneene, in restaurantul Sharkia.

Daca aveti o slabiciune pentru specialitatile italiene, la Caffe Citta am pregatit o selectie din cele mai gustoase feluri de mancare si le-am trecut intr-un meniu special de Revelion!

Ginger Sushi Bar & Lounge este noul loc unde va puteti bucura de sushi si o locatie cu design ultra modern de exceptie!

Prime Steaks & Seafood

600 lei/persoana. Meniul nu include vinuri asortate.

760 lei/persoana. Meniul include vinuri asortate

Ginger Sushi Bar & Lounge

300 lei/persoana. Pretul include mancarea si 2 pahare de sampanie

Caffe Citta

300 lei/persoana. Meniu cu patru feluri de mancare.

Restaurant Sharkia

300 lei/persoana. Pretul include bufet, apa si cafea.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

BRUNCH IN PRIMA ZI A NOULUI AN

Pe 1 ianuarie 2018, rasfatati-va cu un brunch placut si variat, chiar in centrul Bucurestiului. Sunca de Parma cu salata de rucola, salata de calamari, cocktail de creveti, pui thailandez, homar cu sos de unt alb si… ne oprim aici, pentru a va lasa pe dumneavoastra sa descoperiti restul.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

PETRECEREA BRUNCH AFFAIR  DE REVELION

Pe 31 decembrie, puteti participa, de asemenea, la petrecerea  de revelion Brunch Affair, organizata la Mezanin.

Cost bilet de acces: 150 lei/persoana
Cost bilet de acces pentru cei care servesc cina de Revelion in hotel: 120 lei/persoana (oferta valabila pana la data de 1 decembrie 2017)

Este recomandata efectuarea unei rezervari.

Detalii si rezervari la +40 21 311 9000

 

Data actualizarii: 15/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close