Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie ...

Pe 19, 20 și 21 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te ...

Evenimentul de pe 16 e dublat de o degustare de vinuri albe ungurești...

Situată în inima uneia dintre cele mai importante zone viticole rom...

“Domeniul Bogdan s-a nascut dintr-un vis… visul de a produce un vi...

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

Vineri, 24 ianuarie, bistroul La Tartine, din cartierul bucurestean Co...

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Afiseaza

Intrati in spiritul Craciunului si lasati-va cuprinsi de farmecul sau, sau bucurati-va de un Revelion incantator! Descoperiti selectia noastra variata de deliciile culinare din toate restaurantele noastre.

La Radisson Blu, deschidem sezonul magic al sarbatorilor de iarna cu obisnuitul Brunch festiv. Descoperiti un bufet apetisant, cu nenumarate preparate culinare care includ feluri de mancare traditionale romanesti si din bucataria internationala, o selectie de vinuri spumante, bere la halba, vinul casei, bauturi racoritoare, apa si cafea, plus o ambianta vesela cu muzica live. Pentru copii dumneavoastra am pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!! (Comunicat de presa – noimebrie 2017)

26 noiembrie, 3, 10 si 17 decembrie

Program: 12:30 – 16:30

1 ianuarie

Program: 12:30 – 17:00

Pachete Brunch Festiv

Standard 230 lei/persoana – Vin spumant/Vin Prahova Valley: Sauvignon Blanc si

Cabernet Sauvignon/Bere Ursus la halba

French 245 lei/persoana – Vin spumant/Vin Bordeaux Jacques Fleury: rosu si alb/Bere Ursus la halba

Fine Wine 260 lei/persoana – Prosecco Italian Valdo Extra Dry/Cameleon Lacerta: rosu si alb/Bere Ursus la halba

Copii cu varste de pana la 6 ani – acces gratuit.

Copii cu varste intre 6 si 12 ani – 50% reducere.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

BRUNCH DE CRACIUN

Este cel mai minunat moment al anului! Reuniti-va cu prietenii si familia pentru a sarbatiri impreuna la Brunch-ul de Craciun! Pentru copiii dumneavoastra am pregatit un „Colt al copiilor”, cu un oaspete super secret: Mos Craciun in persoana! Bucurati-va de un bufet fabulos, cu nenumarate delicii culinare, atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala. Intreaga experienta va fi completata cu muzica live.

25 decembrie

Program: 12:30 – 17:00

330 lei/persoana (include prosecco, vin alb, rosu si rosé, aperol spritz, bere, bauturi racoritoare, cafea / ceai, apa

Copii cu varste de pana la 6 ani – acces gratuit.

Copii cu varste intre 6 si 12 ani – 50% reducere.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

REVELION 2017 – 2018

Ne place sa adaugam farmec si stralucire tuturor sarbatorilor, iar acest Revelion nu face exceptie!

Incepeti seara cu o cina eleganta, departe de aglomeratia din oras, impreuna cu familia si prietenii. Bucurati-va de o cina de gala la unul dintre cele mai bune steakhouse din oras, Prime Steaks & Seafood! De asemenea, puteti sarbatori Revelionul intr-o atmosfera calda, bucurandu-va de specialitati est-mediteraneene, in restaurantul Sharkia.

Daca aveti o slabiciune pentru specialitatile italiene, la Caffe Citta am pregatit o selectie din cele mai gustoase feluri de mancare si le-am trecut intr-un meniu special de Revelion!

Ginger Sushi Bar & Lounge este noul loc unde va puteti bucura de sushi si o locatie cu design ultra modern de exceptie!

Prime Steaks & Seafood

600 lei/persoana. Meniul nu include vinuri asortate.

760 lei/persoana. Meniul include vinuri asortate

Ginger Sushi Bar & Lounge

300 lei/persoana. Pretul include mancarea si 2 pahare de sampanie

Caffe Citta

300 lei/persoana. Meniu cu patru feluri de mancare.

Restaurant Sharkia

300 lei/persoana. Pretul include bufet, apa si cafea.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

BRUNCH IN PRIMA ZI A NOULUI AN

Pe 1 ianuarie 2018, rasfatati-va cu un brunch placut si variat, chiar in centrul Bucurestiului. Sunca de Parma cu salata de rucola, salata de calamari, cocktail de creveti, pui thailandez, homar cu sos de unt alb si… ne oprim aici, pentru a va lasa pe dumneavoastra sa descoperiti restul.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

PETRECEREA BRUNCH AFFAIR  DE REVELION

Pe 31 decembrie, puteti participa, de asemenea, la petrecerea  de revelion Brunch Affair, organizata la Mezanin.

Cost bilet de acces: 150 lei/persoana
Cost bilet de acces pentru cei care servesc cina de Revelion in hotel: 120 lei/persoana (oferta valabila pana la data de 1 decembrie 2017)

Este recomandata efectuarea unei rezervari.

Detalii si rezervari la +40 21 311 9000

 

Data actualizarii: 15/11/2017

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.