Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

Intrati in spiritul Craciunului si lasati-va cuprinsi de farmecul sau, sau bucurati-va de un Revelion incantator! Descoperiti selectia noastra variata de deliciile culinare din toate restaurantele noastre.

La Radisson Blu, deschidem sezonul magic al sarbatorilor de iarna cu obisnuitul Brunch festiv. Descoperiti un bufet apetisant, cu nenumarate preparate culinare care includ feluri de mancare traditionale romanesti si din bucataria internationala, o selectie de vinuri spumante, bere la halba, vinul casei, bauturi racoritoare, apa si cafea, plus o ambianta vesela cu muzica live. Pentru copii dumneavoastra am pregatit un „Colt al copiilor”, cu o multime de surprize!! (Comunicat de presa – noimebrie 2017)

26 noiembrie, 3, 10 si 17 decembrie

Program: 12:30 – 16:30

1 ianuarie

Program: 12:30 – 17:00

Pachete Brunch Festiv

Standard 230 lei/persoana – Vin spumant/Vin Prahova Valley: Sauvignon Blanc si

Cabernet Sauvignon/Bere Ursus la halba

French 245 lei/persoana – Vin spumant/Vin Bordeaux Jacques Fleury: rosu si alb/Bere Ursus la halba

Fine Wine 260 lei/persoana – Prosecco Italian Valdo Extra Dry/Cameleon Lacerta: rosu si alb/Bere Ursus la halba

Copii cu varste de pana la 6 ani – acces gratuit.

Copii cu varste intre 6 si 12 ani – 50% reducere.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

BRUNCH DE CRACIUN

Este cel mai minunat moment al anului! Reuniti-va cu prietenii si familia pentru a sarbatiri impreuna la Brunch-ul de Craciun! Pentru copiii dumneavoastra am pregatit un „Colt al copiilor”, cu un oaspete super secret: Mos Craciun in persoana! Bucurati-va de un bufet fabulos, cu nenumarate delicii culinare, atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala. Intreaga experienta va fi completata cu muzica live.

25 decembrie

Program: 12:30 – 17:00

330 lei/persoana (include prosecco, vin alb, rosu si rosé, aperol spritz, bere, bauturi racoritoare, cafea / ceai, apa

Copii cu varste de pana la 6 ani – acces gratuit.

Copii cu varste intre 6 si 12 ani – 50% reducere.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

REVELION 2017 – 2018

Ne place sa adaugam farmec si stralucire tuturor sarbatorilor, iar acest Revelion nu face exceptie!

Incepeti seara cu o cina eleganta, departe de aglomeratia din oras, impreuna cu familia si prietenii. Bucurati-va de o cina de gala la unul dintre cele mai bune steakhouse din oras, Prime Steaks & Seafood! De asemenea, puteti sarbatori Revelionul intr-o atmosfera calda, bucurandu-va de specialitati est-mediteraneene, in restaurantul Sharkia.

Daca aveti o slabiciune pentru specialitatile italiene, la Caffe Citta am pregatit o selectie din cele mai gustoase feluri de mancare si le-am trecut intr-un meniu special de Revelion!

Ginger Sushi Bar & Lounge este noul loc unde va puteti bucura de sushi si o locatie cu design ultra modern de exceptie!

Prime Steaks & Seafood

600 lei/persoana. Meniul nu include vinuri asortate.

760 lei/persoana. Meniul include vinuri asortate

Ginger Sushi Bar & Lounge

300 lei/persoana. Pretul include mancarea si 2 pahare de sampanie

Caffe Citta

300 lei/persoana. Meniu cu patru feluri de mancare.

Restaurant Sharkia

300 lei/persoana. Pretul include bufet, apa si cafea.

Sunt acordate reduceri aferente programului de loialitate Blu Benefits.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

BRUNCH IN PRIMA ZI A NOULUI AN

Pe 1 ianuarie 2018, rasfatati-va cu un brunch placut si variat, chiar in centrul Bucurestiului. Sunca de Parma cu salata de rucola, salata de calamari, cocktail de creveti, pui thailandez, homar cu sos de unt alb si… ne oprim aici, pentru a va lasa pe dumneavoastra sa descoperiti restul.

Informatii si rezervari la 021 311 9000 si https://tasteofbucharest.ro/event/festive-offers/

 

PETRECEREA BRUNCH AFFAIR  DE REVELION

Pe 31 decembrie, puteti participa, de asemenea, la petrecerea  de revelion Brunch Affair, organizata la Mezanin.

Cost bilet de acces: 150 lei/persoana
Cost bilet de acces pentru cei care servesc cina de Revelion in hotel: 120 lei/persoana (oferta valabila pana la data de 1 decembrie 2017)

Este recomandata efectuarea unei rezervari.

Detalii si rezervari la +40 21 311 9000

 

Data actualizarii: 15/11/2017

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.