Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining-ului in Bucuresti

La Cantine de Nicolai, restaurant cu bucatarie frantuzeasca finaChiar nimic nou semnificativ de spus despre ei, ceea ce e mai degraba de bine, pentru ca de fiecare data am scris lucruri bune despre ei. Restaurantul e la fel de frumos, cu lucrarile acelea de arta contemporana pe pereti. Nu au daramat inca peretii ca sa fie in ton cu modele zilei, si sper sa nu o faca prea curand. Si nici sa scoata fetele de masa albe si impecabile, fiindca am inceput sa le duc dorul. Meniul il schimba Nicolai din cand in cand, si foarte bine face. Mancare buna, bucatarie fina, specialitatea lui. Acum am luat ceva cu linte, nimic special, spanacul nu l-a nimerit deloc, insa pestele, risotto si crevetii foarte buni. Si serviciul bun, asa ca La Cantine de Nicolai ramane in continuare unul dintre restaurantele de referinta pentru fine dining-ul din Bucuresti. (GB – martie 2019)

Restaurantul galerie de arta contemporana

Mi s-a reprosat ca am subestimat restaurantul La Cantine de Nicolai la prima evaluare, asa ca m-am reintors, si am adus cu mine si pe un om important, umblat prin cele mai mari si mai scumpe restaurante din lume, ca sa am cu cine ma consulta.

Nu am gasit nimic schimbat fata de data trecuta, si fata de toate datile la care am fost la ei. Poate ca ar fi trebuit sa le pun nota maxima la ambianta din interior, fiindca La Cantine de Nicolai e unul dintre cele mai frumoasa restaurante din Bucuresti, e ca o galerie de arta moderna, cu lucrari de valoare – cum se vede bine si in poze, de altfel. Rezerva a fost ca e intunecos si inghesuit intre cladirile din jur, nu te poti uita deloc pe fereastra, de fapt.

Mancarea la fel de buna, si, ca si data trecuta, vita nu ni s-a parut la…  (citeste tot)

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Salonul cu lucrarile lor de arta contemporana
Cele mai bune restaurante frantuzesti din Bucuresti

Sunt surprinzator de putine restaurante frantuzesti in Bucuresti, si nu vorbesc acum doar despre restaurantele cu bucatarie fina, Haute Cuisine, ci despre toate, in special bistrourile frantuzesti, pe...

Compania romaneasca Le Manoir intra pe piata distributiei de vinuri

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...

Data actualizarii: 07/08/2020

La Cantine de Nicolai  - Str. Povernei, nr. 15-17

  • George Brian Bușilă :

    Test reviee