Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea face m...

5836 vizite

GastroLab vine cu o contributie originala la constructia Noii Bucatari...

3469 vizite 2 comentarii

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

8457 vizite

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

8777 vizite 1 comentarii

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

2133 vizite

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

6469 vizite 1 comentarii

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar... Prietenul me...

3138 vizite 2 comentarii

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

3667 vizite

Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat locul res...

2217 vizite

Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu arti...

1957 vizite

Acolo a fost inainte o livada cu visini. Nu mai e... La Finca by Al...

4077 vizite 2 comentarii

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

1542 vizite 2 comentarii

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

9683 vizite 2 comentarii

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

1155 vizite

Taverna Sarbului, un lucru balcanic bine facut Dupa doi ani la Tavern...

3813 vizite 3 comentarii

Mancare si ambianta americane langa Biserica Alba Pow Wow e un loca...

2563 vizite 3 comentarii

Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva la Die Deutsche Knei...

2306 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

2954 vizite

Cherie Saveurs de Russie, mancare ruseasca buna pe bani putini Am fos...

2811 vizite

O braserie ca afara La Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucure...

1582 vizite

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

5711 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare client in parte…

Osho a fost primul mare steakhouse din Bucuresti, cu brand, din cate stiu eu. Au mai fost niste restaurante in care vita era vedeta meniului, insa unul care sa se pozitioneze direct ca un steakhouse cu vita de cea mai buna calitate, clar, fara echivoc, nu cred ca a fost inaintea lui.

Osho e acolo de la inceput, la parterul unui bloc nou construit pe bulevardul Primaverii, chiar langa Institutul Diplomatic, ocupn coltul din dreapta. Acum l-am gasit extins, au luat si un spatiu de la mijloc, in care inainte era un magazin.

E foarte bine amenajat Osho. Are cateva sali inauntru si doua terase, una lunga si ingusta, pe latura dreapta a cladirii, si un ceva mai larga, in fata. Lumea o prefera pe aceasta din fata, in cealalta se asaza numai daca nu gasesc locuri.

In spate au gratarele si mese de gatit la vedere, cu tejghea in fata, si cred ca si un galantar cu produse de vanzare (carne si alte cateva), daca am vazut eu bine. M-au lasat sa fac poze, asa ca m-au scutit de o mai lunga descriere. Mesele sunt comode, spatiate, scaunele la fel. Conceptul e unitar, foarte bine realizat, cu cele mai bune materiale, cu priza la clientela instarit din ziua de azi. Muzica stridenta si deranjanta pentru noi, dar probabil ca noi avem o problema, nu ei, din acest punct de vedere.

Meniul de la Osho e cel asteptat intr-un/ o steakhouse: bucatarie tipic americana, cu vita ca oferta principala. Au Black Angus si Wagyu, si maturata, evident. Vita a fost foarte buna, asa cum ne si asteptam, de altfel, si dupa cum vorbeste lumea in oras. Sosul nu a fost bun deloc, nu am mai vazut demult un sos atat de apos si fara niciun gust. Si nici salata nu a fost buna, pareau niste frunze (nu prea tinere) aruncate in farfurie la repezeala, nimic mai mult).

Toate bune la Osho (sosurile si salatele sunt usor de schimbat sau de imbunatatit), pana la servicii. Au numai chelneri, toti foarte bine facuti si sportivi, cred ca i-a luat de la vreo echipa de oina, sau asa ceva. Sunt multi. Si foarte inclinati catre dezbatere, pentru ca vorbeau intruna (unii cu altii, adica), foarte absorbiti de subiecte. Erau trei in usa, cand am venit eu. Unul s-a dat putin la o parte, ca nu puteam sa trec. Dar nu a intros capul. Nu s-a uitat niciunul la mine, au continuat dezbaterile minute bune. Dup ce am citit meniul de cateva ori, in toate directiile, mi-am lut inima in dinti si m-am dus sa-i intrerup, ca ne era foame rau…

Au fost multe maruntisuri care mi-au atras atentia la Osho, legat de serviciu. Un chelner care trebaluia prin sala si pe langa clienti cu telefonul al ureche. Si care zambea larg, era fericit. Presupun ca de la ce auzea, nu de la clientul care se uita la el, destul de tacut, de altfel. Dupa ce a strans masa, a pus cosul de paine direct in farfuria cu resturi de carne si de grasime. Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine dupa fiecare client, cu apa si detergent, sa iasa bine grasimea din ele. Putine restaurante spala cosurile de paine dupa fiecare client…

Preturile sunt mari la Osho, desigur, insa vita de calitate e scumpa, nu prea au cum sa fie mai mici. Si la fel sunt si la celelalte steakhouses mari din Bucuresti, nu sunt altfel la Osho.

Osho e unul/ una dintre cele cateva steakhouses mari din Bucuresti, cu vita de cea mai buna calitate. Asa ca atunci cand nu va uitati la bani si vreti un astfel de pranz sau cina, cu greu poate fi Osho lasat deoparte din short-list… (GB – mai 2017)

Georgios Malideros, Administrator Osho & Oro Toro

Georgios Malideros are de 29 ani si s-a nascut in Grecia, dar in prezent locuieste in Romania. Este licentiat in Administrarea Afacerilor si a studiat Finante si Contabilitate la Universitatea din Lon...

Iosif Stefanescu

Chef Iosif Stefanescu nu este o fire extrovertita sau o persoana laudaroasa, insa este Executive Chef-ul unui renumit lant de retaurante, care include restaurantul OSHO, dar si lantul de fast food-ur...

Fior di Latte

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit la Fior di Latte dupa aproape un an si mancarea mi s-a parut mai putin fina decat data trecuta, desi preturile sunt aceleasi, adica...

Data actualizarii: 09/07/2019

Osho