Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii care nu se gasesc in categoriile de mai sus: bucatarii minore...

Ord. dupa

Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea face m...

1554 vizite

Mai bine decat un simplu steakhouseLa Estancia e un restaurant nou...

2265 vizite

Cel mai bun restaurant spaniol din BucurestiPata Negra e un restau...

1946 vizite

Chelnerita de la raw veganPentru prima data de cand scriu arti...

636 vizite

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

851 vizite

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

1726 vizite

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiA...

909 vizite

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar...Prietenul me...

920 vizite

Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara astaGastr...

895 vizite

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

595 vizite

De luat in calcul si atunci cand vreti o mancare roamaneasca serioasa ...

623 vizite

Acolo a fost inainte o livada cu visini. Nu mai e...La Finca by Al...

861 vizite

Patriotismul intr-o forma si cu imagini pe care le-am cam uitatVat...

779 vizite

Un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic bucuresteanBlue...

384 vizite

Un business genial construit, o capodopera logistica.Beraria H din...

3433 vizite

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

251 vizite

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti?A fost primul restaurant ...

398 vizite

Restaurante germane se deschid si se inchid in Bucuresti, Die Deutsche...

455 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficientMica Elvetie ...

844 vizite

Chelnerita nu se putea ocupa de noi fiindca... lua masa!Nu credeam...

325 vizite

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCrede...

1240 vizite

Una din marile berarii ale BucrestiuluiBeraria Germana Bucuresti e...

1389 vizite

De ce sa mananci bine, cand poti manca aiurea alaturi?Champions Sp...

128 vizite

O braserie ca afaraLa Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucure...

268 vizite

Restaurantele ca Turquoise vor iesi din top, unul cate unulTurquoi...

361 vizite
Afiseaza
vizualizari

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare client in parte…

Osho a fost primul mare steakhouse din Bucuresti, cu brand, din cate stiu eu. Au mai fost niste restaurante in care vita era vedet meniului, insa unul care sa se pozitioneze direct ca un steakhouse cu vita de cea mai buna calitate, clar, fara echivoc, nu cred ca a fost inaintea lui.

Osho e acolo de la inceput, la parterul unui bloc nou construit pe bulevardul Primaverii, chiar langa Institutul Diplomatic, ocupn coltul din dreapta. Acum l-am gasit extins, au luat si un spatiu de la mijloc, in care inainte era un magazin.

E foarte bine amenajat Osho. Are cateva sali inauntru si doua terase, una lunga si ingusta, pe latura dreapta a cladirii, si un ceva mai larga, in fata. Lumea o prefera pe aceasta din fata, in cealalta se asaza numai daca nu gasesc locuri.

In spate au gratarele si mese de gatit la vedere, cu tejghea in fata, si cred ca si un galantar cu produse de vanzare (carne si alte cateva), daca am vazut eu bine. M-au lasat sa fac poze, asa ca m-au scutit de o mai lunga descriere. Mesele sunt comode, spatiate, scaunele la fel. Conceptul e unitar, foarte bine realizat, cu cele mai bune materiale, cu priza la clientela instarit din ziua de azi. Muzica stridenta si deranjanta pentru noi, dar probabil ca noi avem o problema, nu ei, din acest punct de vedere.

Meniul de la Osho e cel asteptat intr-un/ o steakhouse: bucatarie tipic americana, cu vita ca oferta principala. Au Black Angus si Wagyu, si maturata, evident. Vita a fost foarte buna, asa cum ne si asteptam, de altfel, si dupa cum vorbeste lumea in oras. Sosul nu a fost bun deloc, nu am mai vazut demult un sos atat de apos si fara niciun gust. Si nici salata nu a fost buna, pareau niste frunze (nu prea tinere) aruncate in farfurie la repezeala, nimic mai mult).

Toate bune la Osho (sosurile si salatele sunt usor de schimbat sau de imbunatatit), pana la servicii. Au numai chelneri, toti foarte bine facuti si sportivi, cred ca i-a luat de la vreo echipa de oina, sau asa ceva. Sunt multi. Si foarte inclinati catre dezbatere, pentru ca vorbeau intruna (unii cu altii, adica), foarte absorbiti de subiecte. Erau trei in usa, cand am venit eu. Unul s-a dat putin la o parte, ca nu puteam sa trec. Dar nu a intros capul. Nu s-a uitat niciunul la mine, au continuat dezbaterile minute bune. Dup ce am citit meniul de cateva ori, in toate directiile, mi-am lut inima in dinti si m-am dus sa-i intrerup, ca ne era foame rau…

Au fost multe maruntisuri care mi-au atras atentia la Osho, legat de serviciu. Un chelner care trebaluia prin sala si pe langa clienti cu telefonul al ureche. Si care zambea larg, era fericit. Presupun ca de la ce auzea, nu de la clientul care se uita la el, destul de tacut, de altfel. Dupa ce a strans masa, a pus cosul de paine direct in farfuria cu resturi de carne si de grasime. Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine dupa fiecare client, cu apa si detergent, sa iasa bine grasimea din ele. Putine restaurante spala cosurile de paine dupa fiecare client…

Preturile sunt mari la Osho, desigur, insa vita de calitate e scumpa, nu prea au cum sa fie mai mici. Si la fel sunt si la celelalte steakhouses mari din Bucuresti, nu sunt altfel la Osho.

Osho e unul/ una dintre cele cateva steakhouses mari din Bucuresti, cu vita de cea mai buna calitate. Asa ca atunci cand nu va uitati la bani si vreti un astfel de pranz sau cina, cu greu poate fi Osho lasat deoparte din short-list… (GB – mai 2017)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Georgios Malideros, Administrator Osho & Oro Toro

Georgios Malideros are de 29 ani si s-a nascut in Grecia, dar in prezent locuieste in Romania. Este licentiat in Administrarea Afacerilor si a studiat Finante si Contabilitate la Universitatea din Lon...

Iosif Stefanescu

Chef Iosif Stefanescu nu este o fire extrovertita sau o persoana laudaroasa, insa este Executive Chef-ul unui renumit lant de retaurante, care include restaurantul OSHO, dar si lantul de fast food-ur...

Fior di Latte

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasesti in Bucuresti, in acest moment.Fior di Latte e un restaurant cu bucatarie italiana fina, deschis de cativa ani in bulevardul ...


Osho

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.