Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevaratNu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizzaE unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de BucurestiAm m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Mozzafiato - Cred ca e unul dintre restaurantele cu cel mai debalansat...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii...

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsăAm ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra!P...

Loft: cina in hala tipografieiAm aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum...Pe cat ...

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua ZexeZahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomieAm mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatiiArata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare...Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining...Am revenit la ...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi aniA fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit...M-...

BoemetruCand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabileAm reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listeiAm promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Afiseaza
comentarii

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara?

Am revenit la Fior di Latte dupa aproape un an si mancarea mi s-a parut mai putin fina decat data trecuta, desi preturile sunt aceleasi, adica destul de mari. Oricum, nu ar avea de ce sa le faca mai mici, clienti aveau destui.

Surprinzator, sunt putine restaurante cu bucatarie italiana fina in Bucuresti, fata de numarul foarte mare de restaurante cu acest specific. Pana acum le consideram pe Fior di Latte si pe fratele lui, Poesia (cred ca au niste actionari comuni), cele mai bune restaurante cu bucatarie italieneasca fina din Bucuresti, cam pe acelasi nivel. Acum, insa, mancarea de la Poesia a trecut clar in fata celei de la Fior di Latte.

Serviciul a fost bun, pana la urma, cu o chelnerita sigura pe ea si placuta, desi a inceput foarte tensionat, cu un chelner scarbos si agresiv care astepta sa-l salut eu primul. (GB – aprilie 2018)

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasesti in Bucuresti, in acest moment.

Fior di Latte e un restaurant cu bucatarie italiana fina, deschis de cativa ani in bulevardul Primaverii, la parterul unui bloc nou construit, acelasi in care e si Osho, in celalalt capat. Un restaurant mijlociu ca marime, are o singura sala si terase pe nu prea largi pe margine, pe doua laturi ale cladirii. Salonul e decorat in culori deschise, mesele si scaunele sunt albe, peretii la fel, cateva decoruri marinaresti, cateva rafturi cu carti, niste mari cutii de carton care nu mai incapeau in magazie, probabil, au ajuns sa stea printre mese. Care mese sunt destul de inghesuite, daca vor fi pline toate intr-o zi, greu imi imaginez cu te poti misca pe acolo. E foarte luminos, peretii sunt de sticla, catre cele doua terase. Meniul lui Fior di Latte e din bucataria italiana, evident, e bucataria clasica italiana, insa partea mai creativa a ei, cu produse si mancaruri mai fine, retete mai elaborate si mai ingenioase. Nu e fine dining in adevaratul sens al cuvantului, e pe jumatate, daca putem spune asa. Cred ca ar putea… (GB – iunie 2017) (citeste tot)

Poesia

Poesia dupa pandemieA fost unul dintre primele restaurante la care am mers dupa ce s-au redeschis toate in iunie, pentru ca imi era dor de o bucatarie fina. Terasa si mai frumoasa decat o stiam (d...

Osho

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare client in parte...Osho a fost primul mare steakhouse din Bucuresti, cu brand, din cate stiu eu. Au mai fost niste restaurante in...

Data actualizarii: 06/03/2020

Fior di Latte, aprilie 2018  - Bd. Primaverii, nr. 19-21

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close