Turul de degustare al Bucurestiului, cu meniurile de degustare „Restocracy” din cele mai bune restaurante...

Ord. dupa

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

La Bistro Ateneu cu invitatul meu Misu Negritoiu pentru validarea Meni...

La Corto Maltese impreuna cu oaspetele meu, Principele Michel de Laufe...

2 comentarii

La cel mai bun restaurant din Bucuresti dupa clasamentul nostru, Le Bi...

1 comentarii

La cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, du...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Le Bistrot Francais meniul de degustare Restocracy 02 1La cel mai bun restaurant din Bucuresti dupa clasamentul nostru, Le Bistrot Francais. Astazi impreuna cu invitata mea, Gilda Lazar, pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care s-au inscris in programul Bucharest Degustation Tour. Si amandoi am fost oaspetii lui Cristi Preotu, cunoscutul patron al magazinelor Comtesse du Barry si al restaurantelor Le Bistrot Francais si Corto Maltese. Ne-a gatit Sorin Miftode, desigur, tanarul si talentatul lor chef.

Chef Sorin Miftode a construit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare de Haute Cuisine frantuzeasca clasica, pentru ca totul este “haute” si clasic la Bistrot. In timpuri agitate, cand fiecare se straduieste sa vina cu ceva nou si nemaivazut la altii, ei au ramas printre putinii reprezentanti ai luxului gastronomic frantuzesc originar.

Meniul de degustare de la Le Bistrot Francais a intrat in programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. Este deja disponibil in restaurant si va ramane pe toata perioada anului 2019, la pretul detaliat in pagina urmatoare. (GB – aprilie 2019)

Data actualizarii: 20/05/2019

  • Florin :

    N-ai fost acolo – nu emiti aprecieri !