Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Francais, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Sorin Miftode. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

Amuse bouche

Wild sea bass tartar, candied lemon mousse, cucumber cream and parmesan biscuit

Champagne Canard Duchene Brut

Foie gras poêle, red cabbage and kohlrabi salad, raisins and cilantro and cucumber sauce
John Dory fish with squids, artichoke purée, vierge sauce

Pouilly Fumé La Moynerie, Michel Redde 2014, Loire, France

Correze veal fillet, asparagus in Comté veil, mushrooms in old yellow wine

Grand Affineur cheese platter

La Croix de Carbonnieux du Château Carbonnieux 2015, Pessac Leognan, France

Orange supreme, passion fruit mousse, grapefruit sorbet, frangipane
The Chocolate: foamy, creamy, crunchy, peanut ice cream with smoked salt and Esplette pepper

Château Roumieu 2015, Sauternes, France

Water and coffee are included

Menu price – 350 lei/person, VAT included
Wine pairing – 200 ron/person, VAT included

***

Amuse bouche

Tartar de lup de mare, lămâie confiată, spumă de lămâie cu cremă de castraveți și biscuit de parmesan

Champagne Canard Duchene Brut

Foie gras poêle, salată de varză roșie, guliu, stafide și coriandru, sos de castraveți
Pește Saint-Pierre cu calamari, piure de anghinare, sos vierge

Pouilly Fumé La Moynerie, Michel Redde 2014, Loire, Franța

File de vițel de Correze cu sparanghel în strat fin de Comté, ciuperci morel cremoase în vin alb matur

Platou de brânzeturi Grand Affineur

La Croix de Carbonnieux du Château Carbonnieux 2015, Pessac Leognan, Franța

Miez de portocală, spumă de fructul pasiunii, sorbet de grapefruit și frangipane
Ciocolată spumoasă, cremoasă, crocantă, înghețată de arahide cu sare afumată și piment d’Esplette

Château Roumieu 2015, Sauternes, Franța

Apa şi cafeaua sunt incluse

Preț meniu – 350 lei/persoană, TVA inclus
Pairing de vin – 200 lei/persoană, TVA inclus

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux

Data actualizarii: 23/06/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close