Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR�...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat�...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Francais, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Sorin Miftode. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

Amuse bouche

Wild sea bass tartar, candied lemon mousse, cucumber cream and parmesan biscuit

Champagne Canard Duchene Brut

Foie gras poêle, red cabbage and kohlrabi salad, raisins and cilantro and cucumber sauce
John Dory fish with squids, artichoke purée, vierge sauce

Pouilly Fumé La Moynerie, Michel Redde 2014, Loire, France

Correze veal fillet, asparagus in Comté veil, mushrooms in old yellow wine

Grand Affineur cheese platter

La Croix de Carbonnieux du Château Carbonnieux 2015, Pessac Leognan, France

Orange supreme, passion fruit mousse, grapefruit sorbet, frangipane
The Chocolate: foamy, creamy, crunchy, peanut ice cream with smoked salt and Esplette pepper

Château Roumieu 2015, Sauternes, France

Water and coffee are included

Menu price – 350 lei/person, VAT included
Wine pairing – 200 ron/person, VAT included

***

Amuse bouche

Tartar de lup de mare, lămâie confiată, spumă de lămâie cu cremă de castraveți și biscuit de parmesan

Champagne Canard Duchene Brut

Foie gras poêle, salată de varză roșie, guliu, stafide și coriandru, sos de castraveți
Pește Saint-Pierre cu calamari, piure de anghinare, sos vierge

Pouilly Fumé La Moynerie, Michel Redde 2014, Loire, Franța

File de vițel de Correze cu sparanghel în strat fin de Comté, ciuperci morel cremoase în vin alb matur

Platou de brânzeturi Grand Affineur

La Croix de Carbonnieux du Château Carbonnieux 2015, Pessac Leognan, Franța

Miez de portocală, spumă de fructul pasiunii, sorbet de grapefruit și frangipane
Ciocolată spumoasă, cremoasă, crocantă, înghețată de arahide cu sare afumată și piment d’Esplette

Château Roumieu 2015, Sauternes, Franța

Apa şi cafeaua sunt incluse

Preț meniu – 350 lei/persoană, TVA inclus
Pairing de vin – 200 lei/persoană, TVA inclus

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux

Data actualizarii: 23/06/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close