Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Unde o fi exceptia de la Trattoria Lugo Cucina Italiana?

Carne de miel cu cartofiChiar in ziua in care am ajuns eu acolo, ei sarbatoreau trecerea de la Lugo Restaurant & Lounge la Trattoria Lugo Cucina Italiana. O schimbare de concept, asadar, anuntata pe site-urile lor ca fiind ceva important si bun. Era si cazul, pentru ca nu am mancat ceva pentru care sa vreau sa revin, atunci cand am trecut pe acolo. Ba dimpotriva, as spune.

Pe site mai scrie si ca de vreo cateva zile au un bucatar de exceptie. Sper ca-l au, dar ca nu a trecut inca pe la restaurant, fiindca mancarea e si mai banala decat inainte. Doar ca au trecut meniul de la o bucatarie internationala-cu-numele la una populara italieneasca declarata. Mancare taraneasca, in cea mai mare parte, retete simple, de zi cu zi. Pot sa fie ceva diferente de gust de la un restaurant la altul, sau de la un bucatar la altul, daca folosesc produse si ingredinete de calitati diferite si daca o pregatesc cu mai multa grija. Insa nu e cazul, inca, la Trattoria Lugo Cucina Italiana.

In rest, de vorbit numai de bine despre Lugo. Saloanele arata destul de ingrijite, chiar daca dupa gusturile altor vremuri sau altor coordonate geografice. Au o terasa acoperita si inchisa ermetic, destul de confortabila si bine amenajata, si o gradina foarte inverzita, frumoasa, de efect.

Serviciul a fost surprinzator, pentru ca ramasesem in minte cu niste divergente pe care le-am avut cu fostii chelneri. S-au ocupat de noi doi baieti tineri, unul foarte in verva, strengar, dezinvolt, care ne-a inveselit seara, si altul foarte atent sa ne faca sa ne simtim cat mai bine si sa primim cat mai repede si cat mai mult din ceea ce credea el ca avem nevoie. Din fericire, si spre diferenta de alte restaurante, chiar a coincis ce credea el ca ne trebuie, ca asteptam si ne face placere, cu ceea ce credeam si noi. Le-am pus nota maxima la servicii, chiar daca ne-au lasat cu paltoanele pe scaun cat am stat la Lugo, in loc sa le duca la cuier. Preturile sunt normale, clienti putini pe la sapte seara, dar poate ca asteptau sa plecam noi ca sa vina ei.

Asadar, sa avem putina rabdare ca sa se dezmeticeasca noul bucatar de exceptie de la Trattoria Lugo Cucina Italiana in noul sau rol… (GB – octombrie 2019)

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining…

Am revenit la Lugo dupa destul de multa vreme. Fiind vara, au saloanele inchise, la fel si terasa acoperita, se sta doar pe terasa deschisa din curte. Care terasa e destul de placuta, nimic de zis, desi nu au bagat prea tare mana in buzunar ca sa o amenajeze. Acum am luat o supa de praz, foarte buna, cu trufe, si un peste facut la repezeala, pus pe plita si apoi pe niste frunze de salata, iar printre bucatelele de peste erau si niste felii de vanata, fara vreun gust.

Serviciul a fost cam amestecat. Am dat mai intai de un barman care astepta sa-l salut eu primul. Chelnerul a fost binevoitor si s-a straduit sa faca ce trebuia, insa nu stia ce trebuia, si nici sa vorbeasca cu un client nu prea era in stare. Preturile destul de mari la Lugo, mai ales ca portiile sunt mici, sper ca nu se cred restaurant de fine dining…Si nu iti accepta cardurile, ceea ce nu prea se face. Cativa clienti erau, sunt intr-o zona turistica si pica intotdeauna cate ceva.

Lugo e un restaurant mai degraba mediocru, traieste fiindca centrul e centru, insa intr-o zona cu clienti mai pretentiosi cred ca ar trebui sa se straduiasca mult mai mult ca sa faca fata. (GB – august 2018)

Mai functioneaza doar din inertie, sau imi scapa mie ceva?

Lugo e fostul restaurant Goccia, sau poate doar in locul lui, pe George Enescu, chiar in spatele blocului Eva, in centrul centrului Bucurestiului. Au un site lelegant, bine facut, te face sa crezi ca e un loc elegant, cu mancare fina. Insa, daca te uiti in meniu, incepi sa … (citeste tot)

Saloanele Trattoria Lugo Cucina Italiana
Terasa acoperita Lugo
Gradina Lugo, cu terasa

Gradina Trattoria Lugo Cucina Italiana

Data actualizarii: 27/11/2023

Lugo  - Str. George Enescu, nr. 23

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close