Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri, insa foarte putini il asociaza cu un restaurant. Intr-atat de mult, incat cei de acolo au ajuns sa-l lase deschis doar doua zile pe saptamana. Asta dupa ce ani de-a randul degeaba le dadeau mancare buna clientilor, ca ei tot cu gandul la petrecere stateau. Acum s-au adaptat cererii si poti manca la ei doar vinerea si sambata de la ora 21 incolo.
Am mai mancat la Loft si acum exact un an, la un eveniment organizat acolo, si am ramas surprins de mancare. Chiar am remarcat talentul chefului, fara sa stiu mai multe despre el. Acum l-am cunoscut, si surpriza s-a transformat in revelatie, pentru ca am mai adaugat un tinerel pe lista inca foarte scurta cu ceea ce noi numim mari chefs ai noilor generatii si aspirantii care vor ajunge acolo in foarte scurt timp.
Acum subtirelul mare chef a avut ocazia sa gateasca doar pentru noi si sa ne arate ce poate sa faca. O bucatarie fusion, preponderent asiatica, inclusiv sushi si sashimi foarte bune. Pestele, in mod special, a fost excelent. Black code marinat in miso cu piure de gulie (in poza) va primi o mentiune speciala la Gala Premiilor Restocracy pe 2019 si a fost pus deja in Lista cu cele mai bune mancaruri din Bucuresti. Insa si alte cateva mancaruri ale sale vor ajunge acolo. O sa descriu cina memorabila de la Loft intr-un articol separat, dupa ce voi primi de la ei denumirile si descrierile mancarurilor. As fi putut sa notez eu, insa am fost prea ocupat cu mancatul si cu bautul… (citeste tot)
Comentarii (1)
Un om de nota 10 și un specialist , ma bucur ca am lucrat cu acest om minunat, multă bafta !!!!!!