Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Incepand cu 30 martie restaurantul Argentine (Herastrau) se alatura li...

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

Afiseaza

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri, insa foarte putini il asociaza cu un restaurant. Intr-atat de mult, incat cei de acolo au ajuns sa-l lase deschis doar doua zile pe saptamana. Asta dupa ce ani de-a randul degeaba le dadeau mancare buna clientilor, ca ei tot cu gandul la petrecere stateau. Acum s-au adaptat cererii si poti manca la ei doar vinerea si sambata de la ora 21 incolo.

Am mai mancat la Loft si acum exact un an, la un eveniment organizat acolo, si am ramas surprins de mancare. Chiar am remarcat talentul chefului, fara sa stiu mai multe despre el. Acum l-am cunoscut, si surpriza s-a transformat in revelatie, pentru ca am mai adaugat un tinerel pe lista inca foarte scurta cu ceea ce noi numim mari chefs ai noilor generatii si aspirantii care vor ajunge acolo in foarte scurt timp.

Acum subtirelul mare chef a avut ocazia sa gateasca doar pentru noi si sa ne arate ce poate sa faca. O bucatarie fusion, preponderent asiatica, inclusiv sushi si sashimi foarte bune. Pestele, in mod special, a fost excelent. Black code marinat in miso cu piure de gulie (in poza) va primi o mentiune speciala la Gala Premiilor Restocracy pe 2019 si a fost pus deja in Lista cu cele mai bune mancaruri din Bucuresti. Insa si alte cateva mancaruri ale sale vor ajunge acolo. O sa descriu cina memorabila de la Loft intr-un articol separat, dupa ce voi primi de la ei denumirile si descrierile mancarurilor. As fi putut sa notez eu, insa am fost prea ocupat cu mancatul si cu bautul… (citeste tot)

Cina memorabila pregatita de cheful de la Loft

Data actualizarii: 11/12/2019

  • Marius :

    Un om de nota 10 și un specialist , ma bucur ca am lucrat cu acest om minunat, multă bafta !!!!!!

  • Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.