Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Alfredo Seafood investește anual circa 200.000 lei, în măsuri de si...

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugu...

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm ...

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri...

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Afiseaza

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri, insa foarte putini il asociaza cu un restaurant. Intr-atat de mult, incat cei de acolo au ajuns sa-l lase deschis doar doua zile pe saptamana. Asta dupa ce ani de-a randul degeaba le dadeau mancare buna clientilor, ca ei tot cu gandul la petrecere stateau. Acum s-au adaptat cererii si poti manca la ei doar vinerea si sambata de la ora 21 incolo.

Am mai mancat la Loft si acum exact un an, la un eveniment organizat acolo, si am ramas surprins de mancare. Chiar am remarcat talentul chefului, fara sa stiu mai multe despre el. Acum l-am cunoscut, si surpriza s-a transformat in revelatie, pentru ca am mai adaugat un tinerel pe lista inca foarte scurta cu ceea ce noi numim mari chefs ai noilor generatii si aspirantii care vor ajunge acolo in foarte scurt timp.

Acum subtirelul mare chef a avut ocazia sa gateasca doar pentru noi si sa ne arate ce poate sa faca. O bucatarie fusion, preponderent asiatica, inclusiv sushi si sashimi foarte bune. Pestele, in mod special, a fost excelent. Black code marinat in miso cu piure de gulie (in poza) va primi o mentiune speciala la Gala Premiilor Restocracy pe 2019 si a fost pus deja in Lista cu cele mai bune mancaruri din Bucuresti. Insa si alte cateva mancaruri ale sale vor ajunge acolo. O sa descriu cina memorabila de la Loft intr-un articol separat, dupa ce voi primi de la ei denumirile si descrierile mancarurilor. As fi putut sa notez eu, insa am fost prea ocupat cu mancatul si cu bautul… (citeste tot)

Cina memorabila pregatita de cheful de la Loft

Data actualizarii: 11/12/2019

  • Marius :

    Un om de nota 10 și un specialist , ma bucur ca am lucrat cu acest om minunat, multă bafta !!!!!!

  • Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.