Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

2305 vizite

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

2265 vizite

Marketing bun. Sa vedem cat o sa tina... Modelul clasic de restaura...

453 vizite

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

2520 vizite

Industrializarea boemei Am fost vara la Clubul Taranului (MTR), de ...

2540 vizite

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

5963 vizite 1 comentarii

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot ...

2756 vizite

Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliate...

2135 vizite

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

65 vizite

Cel mai ieftin restaurant din Herastrau Se pare ca Patru Anotimpuri...

2034 vizite

S-a redeschis cu acelasi nume Bel Mondo, dupa ce s-a mutat cateva sute...

638 vizite

O trattoria ca in filmele americane de actiune Portobello e un rest...

32 vizite

“După ce a venit primul nostru espressor, probabilitatea ca visul s...

136 vizite

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului Am reve...

6082 vizite 1 comentarii

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin! M-am intors la A...

1164 vizite

Chelnerita nu se putea ocupa de noi fiindca... lua masa! Nu credeam...

736 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

731 vizite

Ca sa nu spuna lumea ca nu au si ei restaurant... Hilton Garden Inn...

402 vizite

Ce merge in Baba Novac si la Piata Muncii s-ar putea sa nu mearga si i...

1577 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

928 vizite 1 comentarii

Un restaurant corect de trafic turistic Trattoria Romana e un resta...

394 vizite

O fi un bistrou - bakery - coffee club pentru ASE-istii de peste drum?...

300 vizite

Piata Muncii bate Piata Victoriei. Cel putin pentru moment... KOS e...

1775 vizite 1 comentarii

Giuseppe, un bucatar italian in Cartierul Francez In complexul acel...

708 vizite

Bistrou cu motociclisti frumosi Putini stiu acum cine a fost Mobra,...

2277 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Marketing bun. Sa vedem cat o sa tina…

Modelul clasic de restaurant, inclusiv in civilizatia occidentala, careia ii apartinem, de acum, este cel familial, in care unul gateste, celalalt se ocupa de clienti si de celelalte treburi, copilul mai ajuta si el pe acolo, dupa ce vine de la scoala. In Romania comunistii l-au eliminat brusc si complet, iar revenirea la acest common sense se face mult mai lent decat isi imagine toata lumea.

Si eu am incurajat aceste initiative, si le promovez cat pot de tare, ma bucur de fiecare data cand vad ca un bucatar isi deschide restaurantul sau, iar cand o familie intreaga face asta ma bucur si mai tare.

Mezzaluna di Laura mi-a facut aceasta bucurie cand i-am vazut pe Calea Dorobantilor, si mi-a placut si mai mult romantismul domnului Florin, titularul posturilor de cap de familie si de bucatar, care a dedicat aceasta realizare femeii sale, Laura. Marketingul e bun, au scos asta bine in evidenta, au scris despre cei doi copii minunati ai lor, adica exact cum trebuia facut.

Florin si Laura au preluat bucatica din parterul unui bloc mare de pe Calea Dorobantilor, intre Perla si ASE, de la Marco, un spaniol care a avut un restaurant cu mancare buna acolo, pana de curand, si i-au spus Ristorante italiano Mezzaluna di Laura, cu subtitlul Una cucina tipica italiana. Acest „tipica” mi-a sunat bine la inceput, insa mai incolo am realizat ca trebuia sa inteleg altceva din … (citeste tot)

Din nou despre micile restaurante de familie

Modelul clasic de restaurant, inclusiv in civilizatia occidentala, careia ii apartinem, de acum, este cel familial, in care unul gateste, celalalt se ocupa de clienti si de celelalte treburi, copilul ...

Data actualizarii: 06/02/2019

Mezzaluna di Laura