Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Mozzafiato – Cred ca e unul dintre restaurantele cu cel mai debalansat raport calitate-pret. Si ca nu au un mare chef.

Meniu de bucatarie italiana traditionalaAm vazut niste comentarii pe Internet cum ca au adus, sau ca intentionau sa aduca un mare chef italian. Asa ca m-am grabit sa ma duc, un mare chef e un subiect care ma intereseaza intotdeauna. Am ajuns, dar nu m-am edificat cum e cu marele chef. Ori a pierdut avionul si nu a ajuns, ori a nimerit la alt restaurant, din intamplare, ori italienii de la Mozzafiato numesc “un mare chef” pe cineva care face mancare de trattoria cu ingrediente de cea mai buna calitate. Presupun ca ultima varianta e cea mai apropiata de realitate.

Da, mancarea italieneasca traditionala, populara, cea de osteria, de trattoria, e buna, e cea mai bogata si mai variata bucatarie din lume. Si e foarte gustoasa daca e facuta cu produse si ingrediente adevarate. Poti compara bucataria traditionala cu cea fina, Haute Cuisine, daca nu ai altceva mai bun de facut, insa aceasta comparatie nu spune nimic, nu foloseste nimanui. Cu privire la apelativul de “mare chef”, acesta e rezervat aproape in excusivitate celor din bucatariile fine, sau si din cele traditionale, insa extremitatea lor creativa, care aduce si cate ceva nou.

Mancarea de la Mozzafiato e buna, e facuta cu produse de calitate, e muncita in bucatarie, frumos prezentata. Vazand amenajarea in care au investit foarte mult, cu ambianta de restaurant elegant, de lux, portiile surprinzator de mici si preturile deranjant de mari, nu poti sa nu te gandesti ca incearca sa se pozitioneze mult mai sus decat o trattoria de top. Ma rog, au clientii lor care accepta, si baga mana adanc in buzunar pentru asta. Sa le fie de bine!

In rest, am tot scris despre ei, nu mai repet, fiindca nimic semnificativ de adaugat. Si nu vreau sa ma enervez din nou cand ajunge discutia la managerul care da tonul la fumatul in restaurant si la toti ceilalti care se iau dupa el… (GB – septembrie 2019)

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italienii in Romania?

Nu as fi intrat la Mozzafiato ca sa mananc in fum si sa-mi dau toate hainele la spalat dupa aceea, insa ploua afara si am ales ce era mai aproape.

Mancarea de la Mozzafiato mi-a placut mai mult decat data trecuta. Supa crema de sparanghel, destul de buna, apoi niste paste carbonara foarte bune, fara sos in exces, asa cum primesti mai peste tot in Bucuresti, si creveti cu un sos bun si orez, si acesta bine facut. Canoli ca desert, foarte bune, de asemenea. Serviciul bun, preturile mari de tot, clienti rari.

Am auzit ca Mozzafiato apartine italianului bogat care … (citeste tot)

Salonul Mozzafiato
Data actualizarii: 21/01/2023

Mozzafiato, septembrie 2019  - Calea Floreasca, nr. 133-137 (Piata Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close