Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock Cafe București

Meniul Hard Rock Cafe este completat, începând din această săptămână, cu noi sortimente care îmbină rețetele americane cu produse românești, cum ar fi porcul Mangalița sau Feteasca Neagră. Noile preparate sunt concepute de celebrul Chef Paul Oppenkamp, recunoscut la nivel global pentru creativitatea sa și experiențele oferite consumatorilor.

“Suntem foarte încântați să oferim noi alegeri clienților noștri, bazate pe rețetele lui Chef Paul Oppenkamp. Fie că vorbim de burgerul cu porc Mangalița sau de coastele glazurate cu sos barbeque și Caloian Fetească Neagră, noile combinații completează diversitatea din meniul nostru cu o paletă interesantă: fuziunea dintre rețetele americane care ne-au consacrat și gusturile românești.”, a declarat Marius Baban, Directorul General Hard Rock Café București

Chef Paul Oppenkamp și-a început cariera la doar 14 ani și, până la 24 de ani, a devenit Executive Chef, datorită creativității și pasiunii pe care o pune în produsele pe care le concepe. În ultimii 8 ani, Chef Paul Oppenkamp a dezvoltat un concept unic de restaurant în București, bazat pe originalitatea sa, iar anterior a coordonat restaurante de top din toată lumea.

Noile produse incluse în exclusivitate în meniul Hard Rock Cafe Bucureşti sunt:

MANGALIȚA PORK BURGER – Burger din carne de porc de Mangalița, acoperit cu legume în stil asiatic și castraveți murați, într-o chiflă rumenită, peste care se adaugă sos din arahide și nucă de cocos.

CHICKEN FRIED-BEEF SIRLOIN STEAK SANDWICH – Sandwich cu steak de vită, la fel de fraged ca puiul prăjit, frunze de salată, felii de murături asortate și maioneză cu muștar Dijon. Servit alături de macaroane cu patru feluri de brânză.

TEX-MEX CHILI CHEESEBURGER – Steak burger din carne proaspătă de vită Angus, acoperit cu chili salsa din roșii proaspete, tortilla chips și chili de vită ușor picant, servit într-o chiflă rumenită, cu felii de brânză Cheddar, ardei jalapeno și frunze de salată verde.

RED WINE FETEASCĂ NEAGRĂ BBQ-SAUCE-GLAZED PORK RIBS – Coaste de porc gătite la foc mic, dublu glazurate cu sos de barbeque și Caloian Fetească Neagră, servite cu cartofi prăjiți în unt aromat cu usturoi, salată dulce-acrișoară de varză roșie și chutney revigorant din mere și muștar.

Meniul “American by heart, Romanian by taste” va fi disponibil pentru o perioadă limitată, așa că vă invităm să încercați cât mai curand noile produse la Hard Rock Cafe București. Rezervări la 0754 400900.

Data actualizarii: 27/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close