Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

Să sărbătorim acasă Floriile cu bucate blagoslovite de la Locanta ...

SĂNĂTATEA ÎN BUCATE: Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase p...

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Afiseaza

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock Cafe București

Meniul Hard Rock Cafe este completat, începând din această săptămână, cu noi sortimente care îmbină rețetele americane cu produse românești, cum ar fi porcul Mangalița sau Feteasca Neagră. Noile preparate sunt concepute de celebrul Chef Paul Oppenkamp, recunoscut la nivel global pentru creativitatea sa și experiențele oferite consumatorilor.

“Suntem foarte încântați să oferim noi alegeri clienților noștri, bazate pe rețetele lui Chef Paul Oppenkamp. Fie că vorbim de burgerul cu porc Mangalița sau de coastele glazurate cu sos barbeque și Caloian Fetească Neagră, noile combinații completează diversitatea din meniul nostru cu o paletă interesantă: fuziunea dintre rețetele americane care ne-au consacrat și gusturile românești.”, a declarat Marius Baban, Directorul General Hard Rock Café București

Chef Paul Oppenkamp și-a început cariera la doar 14 ani și, până la 24 de ani, a devenit Executive Chef, datorită creativității și pasiunii pe care o pune în produsele pe care le concepe. În ultimii 8 ani, Chef Paul Oppenkamp a dezvoltat un concept unic de restaurant în București, bazat pe originalitatea sa, iar anterior a coordonat restaurante de top din toată lumea.

Noile produse incluse în exclusivitate în meniul Hard Rock Cafe Bucureşti sunt:

MANGALIȚA PORK BURGER – Burger din carne de porc de Mangalița, acoperit cu legume în stil asiatic și castraveți murați, într-o chiflă rumenită, peste care se adaugă sos din arahide și nucă de cocos.

CHICKEN FRIED-BEEF SIRLOIN STEAK SANDWICH – Sandwich cu steak de vită, la fel de fraged ca puiul prăjit, frunze de salată, felii de murături asortate și maioneză cu muștar Dijon. Servit alături de macaroane cu patru feluri de brânză.

TEX-MEX CHILI CHEESEBURGER – Steak burger din carne proaspătă de vită Angus, acoperit cu chili salsa din roșii proaspete, tortilla chips și chili de vită ușor picant, servit într-o chiflă rumenită, cu felii de brânză Cheddar, ardei jalapeno și frunze de salată verde.

RED WINE FETEASCĂ NEAGRĂ BBQ-SAUCE-GLAZED PORK RIBS – Coaste de porc gătite la foc mic, dublu glazurate cu sos de barbeque și Caloian Fetească Neagră, servite cu cartofi prăjiți în unt aromat cu usturoi, salată dulce-acrișoară de varză roșie și chutney revigorant din mere și muștar.

Meniul “American by heart, Romanian by taste” va fi disponibil pentru o perioadă limitată, așa că vă invităm să încercați cât mai curand noile produse la Hard Rock Cafe București. Rezervări la 0754 400900.

Data actualizarii: 27/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.