Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevaratNu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizzaE unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de BucurestiAm m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Mozzafiato - Cred ca e unul dintre restaurantele cu cel mai debalansat...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii...

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsăAm ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra!P...

Loft: cina in hala tipografieiAm aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum...Pe cat ...

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua ZexeZahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomieAm mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatiiArata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare...Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining...Am revenit la ...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi aniA fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit...M-...

BoemetruCand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabileAm reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listeiAm promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Afiseaza
comentarii

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum…

Pizzarule, gusta si tu inainte sunca si branza inainte de a le pune!Pe cat de mult mi-a placut pizza de la PizzaMania de la Piata Victoriei in primele dati cand am fost acolo, cu atat mi-a displacut acum, fiind foarte sarata. Am mancat-o pe toata, totusi, fiindca venisem pentru masa de pranz, nu aveam timp sa ma mut la alt restaurant, si mai si ploua afara. Am apucat sa gust din pastele prietenului meu, acestea au fost bune. Dar tot abatut am plecat de la PizzaMania.

Le-am spus ca e prea sarata pizza, mi-au raspuns ca e asa de la sunca sau de la branza, nu imi aduc aminte. Insa oricum nu are relevanta, ca tot sare cu lingura mancam acolo, si imi era totuna de unde provenea. De parca i-ar fi impiedicat cineva ii dea inapoi furnizorului sunca si branza acelea daca nu puteau fi mancate…

Acum am gasit restaurantul plin-ochi. Locul e stramt, mesele inghesuite, daca nu esti atent bagi furculita in farfuria vecinului. Clientii toti tineri, corporatisti cu cardurile atarnand la gat, din imensele blocuri de birouri din zona. Veseli, vorbareti, bine dispusi, ambianta efervescenta, placuta pentru cei mai multi.

Serviciul la fel de bun, aveau si chelneri si chelnerite, placuti si deschis toti, cel care i-a angajat si-a facut bine treaba. Daca ii va invata sa nu mai indeparteze firimiturile cu mana de pe masa direct pe bancheta, inca si mai bine. O sa ma merg la PizzaMania, vedem ce oi mai gasi pe acolo… (GB – noiembrie 2018)

Una dintre cele mai bune pizza din oras

PizzaMania e un foarte interesant si bun bistrou de pizza si paste in Piata Victoriei, pe Grigore Alexandrescu, langa restaurantul High Life si vizavi de Trattoria Buongiorno, in casa in care mai multi ani a fost un restaurant spaniol, La Rambla.

Au un salon la parter, acolo unde sunt si bucataria si cuptorul cu masa de pizza, chiar in fata clientilor. La etaj au niste sali de curs, in care invata pe nu stiu cine cum se face pizza buna, asa cum o fac ei. In fata au o curte minuscula, in care au pus doua mese, intr-un fel de terasa. Cred ca exista o curte mai mare si in spate, sper sa poata face si acolo ceva la vara.

Amenajarea Pizzamania e dupa moda zilei, adica stilul industrial: au dat jos toti peretii, pana la caramida, au pus in spate, unde e cuptorul, o tabla de hambar, se vede bine in poze, nu mai insist. Muzica agresiva.

Meniul e simplu la Pizzamania, fiindca e un mic restaurant de pizza si paste, dupa cum spune clar si numele. Ceva supa, cateva salate, pizza si paste.

Am luat o supa crema de broccoli, bunicica, pastele cu trufe chiar bune, si aluatul si sosul, iar pizza excelenta, cu blat gros.

Serviciul a fost o surpriza placuta la Pizzamania, pana la urma, dupa una neplacuta, cu un chelner care s-a uitat la mine cand am intrat, apoi mi-a intors spatele si a plecat, fara sa spuna nimic. Insa am fost preluat de o chelnerita adorabila, apoi a venit un chelner foarte placut si deschis, de asemenea, si a mai venit si un bucatar, chef, manager sau ce o fi fost el, cand a auzit ca supa nu prea a fost pe gustul meu. Chiar mi-a placut de ei…

Preturile maricele, insa pentru ambianta si, mai ales, pentru cat de buna a fost mancarea, nu se simte. Clienti destui la pranz, doar au alaturi cladiri de birouri cu milioane de corporatisti care trebuie sa-si astampere foamea, la un moment dat. Si acelora nu prea le fac nevestele pachetele de acasa, fiindca si nevestele pleaca la lucru, odata cu ei.

Pizzamania e, asadar, un foarte bun bistrou de pizza si paste in centrul Bucurestiului, cu totul la vedere, mancare buna si accesibila si, mai ales, cu niste oameni placuti care te servesc si te hranesc. Sunt sigur ca le va merge bine, chiar merita. (GB – martie 2018)

PizzaMania, restaurant pizza si pasta in Piata Victoriei

 

Data actualizarii: 17/02/2019

PizzaMania, noiembrie 2018  - Str. Grigore Alexandrescu, nr. 8 (Piata Victoriei)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close