Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Vineri, 17 noiembrie 2017, restaurantul Madame Pogany a organizat un eveniment de prezentare a noului Chef Ionut Gagiu, precum si o degustare a meniului.

Intr-un cadru distins, dar totodata intim si prietenesc, Chef Ionut Gagiu a delectat publicul cu o selectie variata a preparatelor, imbinand gusturile pentru a multumi si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Meniul degustat a constat in:

  • Cappuccino de praz cu trufe;
  • Tartar de spanac cu ou de prepeliță si pesto;
  • Creveti AOP cu alge marine;
  • Pui supreme la cuptor cu sos de trufe, sufleu de conopida si piure de mazăre;
  • Ton in culori;
  • Rulada de iepure invelita in bacon cu trufe, foie gras si piure de păstârnac;
  • Vata de zahar cu mousse de ciocolata alba si un shot de Amaretto sour.

De asemenea, atmosfera a fost destinsa de muzica jazz live. Rezultatul? Imaginile vorbesc de la sine! (Daniel Catoi – noiembrie 2017)

Madame Pogany

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in noiembrie, cei de la Madame Pogany au reusit sa faca schimbarea pe care o anuntasem pentru septembrie. Au adus un chef nou, pe Ion...

Meet the Chef Ionut Gagiu by Madame Pogany

Madame Pogany a crescut. După 7 ani de la inventarea conceptului de Bucatarie Urbana am trecut la nivelul următor, mai sofisticat, mai pregătit pentru un public matur, pretențios, care știe ce vr...

Data actualizarii: 18/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close