Vineri, 17 noiembrie 2017, restaurantul Madame Pogany a organizat un eveniment de prezentare a noului Chef Ionut Gagiu, precum si o degustare a meniului.
Intr-un cadru distins, dar totodata intim si prietenesc, Chef Ionut Gagiu a delectat publicul cu o selectie variata a preparatelor, imbinand gusturile pentru a multumi si pe cei mai pretentiosi oaspeti.
Meniul degustat a constat in:
- Cappuccino de praz cu trufe;
- Tartar de spanac cu ou de prepeliță si pesto;
- Creveti AOP cu alge marine;
- Pui supreme la cuptor cu sos de trufe, sufleu de conopida si piure de mazăre;
- Ton in culori;
- Rulada de iepure invelita in bacon cu trufe, foie gras si piure de păstârnac;
- Vata de zahar cu mousse de ciocolata alba si un shot de Amaretto sour.
De asemenea, atmosfera a fost destinsa de muzica jazz live. Rezultatul? Imaginile vorbesc de la sine! (Daniel Catoi – noiembrie 2017)
Referinte
De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei?Abia acum, in noiembrie, cei de la Madame Pogany au reusit sa faca schimbarea pe care o anuntasem pentru septembrie. Au adus un chef nou, pe Ion...
Madame Pogany a crescut. După 7 ani de la inventarea conceptului de Bucatarie Urbana am trecut la nivelul următor, mai sofisticat, mai pregătit pentru un public matur, pretențios, care știe ce vr...