Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Radu Dumitrescu conduce de aproape patru ani bistroul Voila din Bucuresti, aflat in casa de patrimoniu de la numarul 18, pe strada Gral. Constantin Budisteanu.
Nu sustine ca vei descoperi Sfantul Graal in localul sau, dar te invita la o experienta culinara dirijata de oameni carora le pasa ce pun in farfurie.

Nascut la Topalu, pe malul stang al bratului Ostrov, Radu a facut radio in Romania, a lucrat intr-o banca, iar apoi a renuntat la tot confortul ca sa tunda gradini la Madrid, „o experienta fabuloasa”. Primul sau job de bucatar a fost tot in Spania, in 2011. A prajit cartofi timp de o saptamana, dupa care si-a dat demisia.

Cand a preluat bucataria unui mic restaurant vegetarian, fara sa fie vegetarian, a inteles ca a patruns intr-o lume care-i oferea posibitati nebanuite. Si-a deschis un blog, COOKatar, a invatat sa gateasca si sa impartaseasca.

De patru ani, a preluat micul restaurant din Bucuresti si s-a trezit ca lumea ii trece pragul. Se recomanda a fi un simplu bucatar. Nu un chef…. (citeste tot)

Voila Bistrot

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate din Bucuresti Micul bistrou cu rinocerul mov (acum rosu), cum mai este alintat Voila, si-a capatat o anumita faima datorita gradi...

Radu Dumitrescu

Se numeste Radu Dumitrescu si este bucatar. Are 45 de ani, dintre care aproximativ 8 ani in bucatarie din asta serioasa, profesionista. Nu a facut nicio scoala de bucatarie si si-a luat diploma din ne...

Data actualizarii: 26/03/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close