Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Afiseaza

Radu Dumitrescu conduce de aproape patru ani bistroul Voila din Bucuresti, aflat in casa de patrimoniu de la numarul 18, pe strada Gral. Constantin Budisteanu.
Nu sustine ca vei descoperi Sfantul Graal in localul sau, dar te invita la o experienta culinara dirijata de oameni carora le pasa ce pun in farfurie.

Nascut la Topalu, pe malul stang al bratului Ostrov, Radu a facut radio in Romania, a lucrat intr-o banca, iar apoi a renuntat la tot confortul ca sa tunda gradini la Madrid, „o experienta fabuloasa”. Primul sau job de bucatar a fost tot in Spania, in 2011. A prajit cartofi timp de o saptamana, dupa care si-a dat demisia.

Cand a preluat bucataria unui mic restaurant vegetarian, fara sa fie vegetarian, a inteles ca a patruns intr-o lume care-i oferea posibitati nebanuite. Si-a deschis un blog, COOKatar, a invatat sa gateasca si sa impartaseasca.

De patru ani, a preluat micul restaurant din Bucuresti si s-a trezit ca lumea ii trece pragul. Se recomanda a fi un simplu bucatar. Nu un chef…. (citeste tot)

Radu Dumitrescu

Se numeste Radu Dumitrescu si este bucatar. Are 45 de ani, dintre care aproximativ 8 ani in bucatarie din asta serioasa, profesionista. Nu a facut nicio scoala de bucatarie si si-a luat diploma din ne...

Voila Bistrot

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate din Bucuresti Micul bistrou cu rinocerul mov (acum rosu), cum mai este alintat Voila, si-a capatat o anumita faima datorita gradi...

Data actualizarii: 26/03/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.