Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Restaurantul Roberto’s din hotelul Athénée Palace Hilton întâmpină sezonul rece cu un nou meniu de iarnă

București – (noiembrie 2017) – Athénée Palace Hilton București anunță lansarea meniului de iarnă în restaurantul Roberto’s, începând cu mijlocul lunii noiembrie. Meniul noului sezon a fost creat de către Executive Chef Franz Conde, împreună cu Chef Alex Chioaru din Roberto’s, care aduce abordări inovatoare bucătăriei italiene din restaurant.

După meniul de vară creat special pentru terasa La Strada, noul meniu pregătit pentru sezonul rece îmbracă rafinamentul și finețea ce caracterizează ambianța de fine dining a restaurantului Roberto’s. „Colecția noastră de preparate de iarnă este o întoarcere la eleganța clasică a bucătăriei italiene autentice (Pura Cucina Italiana), prin feluri de mâncare precum Spaghetti al cipolloto după rețeta cuplului Aimo și Nadia din Milano, sau Pulpa de miel cu legume, o rețetă din valea Itriei din Apulia. Cu toate acestea, prezentăm și câteva inovații delicioase: Chef de Cuisine Alex Chioaru a creat un Risotto cu crab uriaș de Alaska, perfect pentru a fi combinat cu un vin spumant înțepător; iar pentru a ne îndulci oaspeții, am creat o variantă pe cât de subtilă, pe atât de exotică a desertului sicilian „casatta”, cu spumă de citrice Yuzu cu jeleu de nucă de cocos pe un biscuit cu fistic„, a declarat Executive Chef Franz Conde.

Pentru cei care preferă o cină mai tradițională, noul meniu din restaurantul Roberto’s include și feluri clasice de mâncare precum Penne alla Norma, faimoasele paste din Catania, Il Galletto Lombardo servit cu spanac și sos de cimbru cu lămâie, supe cum ar fi Crema di ceci (supă cremă de năut cu șuncă guanciale) sau aperitive clasice precum Tartarul roșu de ton, Carpaccio Cipriani cu trufe sau delicioase specialități de burrata și mozzarella de bivoliță.

Construit ca un fusion între multiple arome și alimente, Roberto’s pune la dispoziție și feluri de mâncare speciale pentru oaspeții vegetarieni, precum supa Minestrone cu legume sau vinetele Parmigiana.

Restaurantul Roberto’s este binecunoscut pentru folosirea de ingrediente neprocesate, proaspete, de înaltă calitate, precum și a legumelor și fructelor de sezon. Clienții beneficiază de îndrumarea specialiștilor noștri în alegerea felului de mâncare perfect asezonat după propriile preferințe.

Pentru informații suplimentare despre Roberto’s sau pentru a rezerva o masă la restaurantul nostru, nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe e-mail (reservations@robertos.ro, +40 0731 305 777).

Vizitați-ne pe www.robertos.ro și pe https://www.facebook.com/robertosbucharest pentru a fi la curent cu promoțiile noastre și alte informații.

Despre restaurantul Roberto’s București

Restaurantul Roberto’s din incinta hotelului Athénée Palace Hilton oferă clienților preparate italienești desăvârșite, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon. Meniul cucerește prin aromele sale intense adunate din întreaga Italie și prin felurile de mâncare gătite în stilul „pura cucina italiana”, ce scot în evidență prin simplitate calitatea acestor ingrediente. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Franz Conde

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...

Robertoʼs & La Strada

Robertoʼs & La Strada - Exista viata si mancare si dupa MikiM-am intors sa vad daca Robertoʼs a mai ramas deschis dupa ce le-a plecat fermecatoarea chelnerita despre care am scris data trecu...

Data actualizarii: 22/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close