Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Restaurantul Roberto’s din hotelul Athénée Palace Hilton întâmpină sezonul rece cu un nou meniu de iarnă

București – (noiembrie 2017) – Athénée Palace Hilton București anunță lansarea meniului de iarnă în restaurantul Roberto’s, începând cu mijlocul lunii noiembrie. Meniul noului sezon a fost creat de către Executive Chef Franz Conde, împreună cu Chef Alex Chioaru din Roberto’s, care aduce abordări inovatoare bucătăriei italiene din restaurant.

După meniul de vară creat special pentru terasa La Strada, noul meniu pregătit pentru sezonul rece îmbracă rafinamentul și finețea ce caracterizează ambianța de fine dining a restaurantului Roberto’s. „Colecția noastră de preparate de iarnă este o întoarcere la eleganța clasică a bucătăriei italiene autentice (Pura Cucina Italiana), prin feluri de mâncare precum Spaghetti al cipolloto după rețeta cuplului Aimo și Nadia din Milano, sau Pulpa de miel cu legume, o rețetă din valea Itriei din Apulia. Cu toate acestea, prezentăm și câteva inovații delicioase: Chef de Cuisine Alex Chioaru a creat un Risotto cu crab uriaș de Alaska, perfect pentru a fi combinat cu un vin spumant înțepător; iar pentru a ne îndulci oaspeții, am creat o variantă pe cât de subtilă, pe atât de exotică a desertului sicilian „casatta”, cu spumă de citrice Yuzu cu jeleu de nucă de cocos pe un biscuit cu fistic„, a declarat Executive Chef Franz Conde.

Pentru cei care preferă o cină mai tradițională, noul meniu din restaurantul Roberto’s include și feluri clasice de mâncare precum Penne alla Norma, faimoasele paste din Catania, Il Galletto Lombardo servit cu spanac și sos de cimbru cu lămâie, supe cum ar fi Crema di ceci (supă cremă de năut cu șuncă guanciale) sau aperitive clasice precum Tartarul roșu de ton, Carpaccio Cipriani cu trufe sau delicioase specialități de burrata și mozzarella de bivoliță.

Construit ca un fusion între multiple arome și alimente, Roberto’s pune la dispoziție și feluri de mâncare speciale pentru oaspeții vegetarieni, precum supa Minestrone cu legume sau vinetele Parmigiana.

Restaurantul Roberto’s este binecunoscut pentru folosirea de ingrediente neprocesate, proaspete, de înaltă calitate, precum și a legumelor și fructelor de sezon. Clienții beneficiază de îndrumarea specialiștilor noștri în alegerea felului de mâncare perfect asezonat după propriile preferințe.

Pentru informații suplimentare despre Roberto’s sau pentru a rezerva o masă la restaurantul nostru, nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe e-mail (reservations@robertos.ro, +40 0731 305 777).

Vizitați-ne pe www.robertos.ro și pe https://www.facebook.com/robertosbucharest pentru a fi la curent cu promoțiile noastre și alte informații.

Despre restaurantul Roberto’s București

Restaurantul Roberto’s din incinta hotelului Athénée Palace Hilton oferă clienților preparate italienești desăvârșite, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon. Meniul cucerește prin aromele sale intense adunate din întreaga Italie și prin felurile de mâncare gătite în stilul „pura cucina italiana”, ce scot în evidență prin simplitate calitatea acestor ingrediente. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Franz Conde

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...

Robertoʼs & La Strada

Robertoʼs & La Strada - Exista viata si mancare si dupa MikiM-am intors sa vad daca Robertoʼs a mai ramas deschis dupa ce le-a plecat fermecatoarea chelnerita despre care am scris data trecu...

Data actualizarii: 22/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close