Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

Afiseaza

Restaurantul Roberto’s din hotelul Athénée Palace Hilton întâmpină sezonul rece cu un nou meniu de iarnă

București – (noiembrie 2017) – Athénée Palace Hilton București anunță lansarea meniului de iarnă în restaurantul Roberto’s, începând cu mijlocul lunii noiembrie. Meniul noului sezon a fost creat de către Executive Chef Franz Conde, împreună cu Chef Alex Chioaru din Roberto’s, care aduce abordări inovatoare bucătăriei italiene din restaurant.

După meniul de vară creat special pentru terasa La Strada, noul meniu pregătit pentru sezonul rece îmbracă rafinamentul și finețea ce caracterizează ambianța de fine dining a restaurantului Roberto’s. „Colecția noastră de preparate de iarnă este o întoarcere la eleganța clasică a bucătăriei italiene autentice (Pura Cucina Italiana), prin feluri de mâncare precum Spaghetti al cipolloto după rețeta cuplului Aimo și Nadia din Milano, sau Pulpa de miel cu legume, o rețetă din valea Itriei din Apulia. Cu toate acestea, prezentăm și câteva inovații delicioase: Chef de Cuisine Alex Chioaru a creat un Risotto cu crab uriaș de Alaska, perfect pentru a fi combinat cu un vin spumant înțepător; iar pentru a ne îndulci oaspeții, am creat o variantă pe cât de subtilă, pe atât de exotică a desertului sicilian „casatta”, cu spumă de citrice Yuzu cu jeleu de nucă de cocos pe un biscuit cu fistic„, a declarat Executive Chef Franz Conde.

Pentru cei care preferă o cină mai tradițională, noul meniu din restaurantul Roberto’s include și feluri clasice de mâncare precum Penne alla Norma, faimoasele paste din Catania, Il Galletto Lombardo servit cu spanac și sos de cimbru cu lămâie, supe cum ar fi Crema di ceci (supă cremă de năut cu șuncă guanciale) sau aperitive clasice precum Tartarul roșu de ton, Carpaccio Cipriani cu trufe sau delicioase specialități de burrata și mozzarella de bivoliță.

Construit ca un fusion între multiple arome și alimente, Roberto’s pune la dispoziție și feluri de mâncare speciale pentru oaspeții vegetarieni, precum supa Minestrone cu legume sau vinetele Parmigiana.

Restaurantul Roberto’s este binecunoscut pentru folosirea de ingrediente neprocesate, proaspete, de înaltă calitate, precum și a legumelor și fructelor de sezon. Clienții beneficiază de îndrumarea specialiștilor noștri în alegerea felului de mâncare perfect asezonat după propriile preferințe.

Pentru informații suplimentare despre Roberto’s sau pentru a rezerva o masă la restaurantul nostru, nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe e-mail (reservations@robertos.ro, +40 0731 305 777).

Vizitați-ne pe www.robertos.ro și pe https://www.facebook.com/robertosbucharest pentru a fi la curent cu promoțiile noastre și alte informații.

Despre restaurantul Roberto’s București

Restaurantul Roberto’s din incinta hotelului Athénée Palace Hilton oferă clienților preparate italienești desăvârșite, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon. Meniul cucerește prin aromele sale intense adunate din întreaga Italie și prin felurile de mâncare gătite în stilul „pura cucina italiana”, ce scot în evidență prin simplitate calitatea acestor ingrediente. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Franz Conde

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...

Robertoʼs & La Strada

Robertoʼs & La Strada - Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Robertoʼs a mai ramas deschis dupa ce le-a plecat fermecatoarea chelnerita despre care am scris data trecu...

Data actualizarii: 22/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close