Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Recunoaștere internațională pentru cofetăria românească: „C...

Sun Plaza organizează Sun Beer Fest, festival de bere artizanală, î...

Domeniul Aristiței este situat în Valea Călugărească, satul Nicov...

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie ...

Bookingham, platformă de rezervări și programări online, se lansea...

Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group și estimează afaceri de ...

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Afiseaza

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se deschide în București

Antica PizzaÎncepând cu luna martie, peisajul gastronomic bucureștean se îmbogățește cu un nou local, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în Piața Amzei, pe strada General Christian Tell nr. 1-3. Conceptul funcționează în regim de takeaway, servire în local și livrare, deservind întreaga zonă a Capitalei, clienții putând plasa comenzi atât în locație, cât și telefonic sau online, pe www.antica-pizza.ro.

Antica Pizza este pizzeria artizanală care le propune clienților săi pizza sănătoasă, după o rețetă autentică, realizată integral în casă, din 2 tipuri de făină napoletană și doar din ingrediente proaspete, de calitate, de la artizani și producători italieni. În locația din strada Cristian Tell nr. 1-3, oaspeții se pot bucura de un spațiu intim, cu o bucătărie deschisă, care le permite să observe procesul de producție și o băcănie cu produse italiene. Cei care aleg să comande online sau la telefon au siguranța unei livrări prompte, asigurate de flota Antica Pizza.

Proiectul realizat în colaborare cu agenția de consultanță Next Root Management Systems, condusă de antreprenorul Dragoș Panait, este centrat în jurul unuia dintre cele mai căutate produse de pe piața locală de F&B: pizza artizanală, de calitate, realizată din ingrediente premium, obținute de la producători și artizani italieni. Astfel, sub mottoul “Ricetta della Felicità”  (“Rețeta Fericirii”), locația își propune să își răsfețe oaspeții cu variante de pizza specifice Italiei, create pornind de la rețeta autentică, în care aluatul este realizat din 2 tipuri de făină nobilă, napoletană, lăsat la dospit timp de 48 de ore și manipulat cu grijă, în fiecare etapă a preparării, de la malaxare, până la coacere. 

“Meniul Antica Pizza a fost conceput astfel încât să includă două categorii majore de produse: pizze clasice, cu o rețetă bazată pe combinații de ingrediente cunoscute și apreciate de către consumatori, și cele speciale, în care echipa noastră a integrat, într-un mod atrăgător și creativ, produse precum smochinele, perele, castraveții murați, crema de aceto balsamico. Astfel, selecția de preparate urmărește să poarte gurmanzii într-o călătorie culinară, care le permite să se bucure de rețete consacrate, realizate la standarde înalte de calitate, dar și să descopere gusturi noi, surprinzătoare, întotdeauna echilibrate și plăcute.”, declară Violeta Deliu, manager Antica Pizza.

Din meniul localului fac parte nume cunoscute iubitorilor de pizza, precum Margherita, Salami, Diavola, Prosciutto e Funghi, Quattro Formaggi, Tonno, dar și asocieri mai puțin convenționale, menite să scoată în evidență aromele și texturile ingredientelor folosite. În această categorie se încadrează produse precum Sotacetti, (sos de roșii, bacon, castraveți murați, usturoi fresh, ierburi italienești, mozarella fior di latte, parmezan scalii), Un po di spinachi (Sos alb, pancetta afumata, spanac, brânză de capră, mozzarella fior di latte, oregano, usturoi, cimbru, fulgi de chilli), Mela Formaggio Blu (sos alb, măr proaspăt, blue cheese, usturoi proaspăt, nucă rumenita, bacon, mozzarella fior di latte). În plus, clienții Antica Pizza se pot bucura de sandvișuri proaspete, realizate în casă, din ingrediente de calitate și blat ușor de pizza.

Antica Pizza“Selecția de preparate va avea întotdeauna elemente de noutate. Pentru că lucrăm cu ingrediente de la producători și artizani italieni, avem adesea oportunitate să identificăm produse noi, mai puțin accesibile publicului larg, dar care merită împărtășite, așa că, în meniul Antica Pizza, vor exista constant sortimente noi, creații spontane, cu prezență temporară.”, adaugă Violeta Deliu.

Pentru un plus de transparență, Antica Pizza beneficiază de o bucătărie deschisă, ce permite consumatorilor să observe întregul proces de producție, având, în acest mod, siguranța respectării cu responsabilitate a tuturor normelor sanitare și de igienă.

Livrarea produselor se face prin flota proprie, peste tot în București, aceasta particularitate permițând echipei restaurantului să aibă control total asupra preparatelor și experienței oferite, de la momentul preluării comenzii, până în cel în care comanda ajunge la client.

Restaurantul beneficiază de câteva locuri la interior și de o terasă de până la 20 de locuri, ce va fi inaugurată în următoarele săptămâni.

În următoarea lună, clienții Antica Pizza se vor bucura de oferte dedicate, pe site-ul www.antica-pizza.ro

Băcănia Antica Pizza, disponibilă iubitorilor de gastronomie

Pentru a selecta materiile pe care să le integreze în rețetele lor, reprezentanții Antica Pizza interacționează constant cu producători și artizani italieni, din portofoliul cărora aleg produse de calitate, gustoase. Toate acestea sunt disponibile și separat, în cadrul băcăniei Antica Pizza, la care clienții au acces fizic, în spațiul din București, strada General Christian Tell nr. 1-3, cât și online, în e-shopul dedicat (www.antica-pizza.ro).

Astfel, consumatorii pot achiziționa făină Caputo, sos de roșii Gran Tritto, spianata calabra Casa Modena, prosciutto Parma S/O, mozzarella fior di latte Sorrentina, precum și multe alte delicii gastronomice.

O investiție de 100,000 de Euro, într-o perioadă dificilă, pentru industria de HoReCa

Societatea Muntenia Edil Construct a investit peste 100,000 de Euro în proiectul Antica Pizza, suma acoperind amenajarea și dotarea spațiului cu aparatură profesională, de ultimă generație, dezvoltarea e-shopului, materii prime, pregătirea personalului, cheltuieli de consultanță. Proprietarul, Florin Moise, preconizează că investiția va fi amortizată în 3 ani.

Prețurile încep de la 11 lei / felie (din pizza de 50 de centrimetri), 25 de lei / bucată (pentru pizza cu diametrul de 32 de centimetri) și 60 de lei / bucată (pentru pizza cu diametrul de 50 centimetri).

“În ciuda dificultăților prin care trec restaurantele, există antreprenori din alte industrii, care aleg să investească în continuare în concepte cu potențial, acordând o atenție sporită înțelegerii nevoilor consumatorilor, optimizării resurselor, implementării și respectării procedurilor. Antica Pizza este o afacere, care a pornit de la pasiunea proprietarului pentru un business bine făcut, corect și echitabil. Fără a avea experiență în restaurante, dar cu o viziune sănătoasă, orientată spre calitate în produs și servicii, el ne-a abordat și ne-a solicitat să creăm împreună un concept de delivery bazat pe pizza sănătoasă, accesibilă ca preț, care să devină o referință în peisajul local”, declară Dragoș Panait, fondator Next Root Management Systems. (Comunicat de presa – martie 2021)

Antica Pizza, informații și contact

Antica Pizza funcționează de luni până duminică, în intervalul 11:00 – 22:00, iar intervalul de plasare a comenzilor cu livrare este 11:00 – 21:00.

Clienții pot plasa comenzi telefonic, la numerele 0774.60.60.60 și 031.9485 sau online, pe www.antica-pizza.ro.

Violeta Deliu, manager Antica Pizza

Începând cu luna martie, peisajul gastronomic bucureștean s-a îmbogățește cu un nou local, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în Piața Amzei. Antica Pizza este pizzeria artizanală c...

Data actualizarii: 03/03/2021