Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Afiseaza

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se deschide în București

Antica PizzaÎncepând cu luna martie, peisajul gastronomic bucureștean se îmbogățește cu un nou local, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în Piața Amzei, pe strada General Christian Tell nr. 1-3. Conceptul funcționează în regim de takeaway, servire în local și livrare, deservind întreaga zonă a Capitalei, clienții putând plasa comenzi atât în locație, cât și telefonic sau online, pe www.antica-pizza.ro.

Antica Pizza este pizzeria artizanală care le propune clienților săi pizza sănătoasă, după o rețetă autentică, realizată integral în casă, din 2 tipuri de făină napoletană și doar din ingrediente proaspete, de calitate, de la artizani și producători italieni. În locația din strada Cristian Tell nr. 1-3, oaspeții se pot bucura de un spațiu intim, cu o bucătărie deschisă, care le permite să observe procesul de producție și o băcănie cu produse italiene. Cei care aleg să comande online sau la telefon au siguranța unei livrări prompte, asigurate de flota Antica Pizza.

Proiectul realizat în colaborare cu agenția de consultanță Next Root Management Systems, condusă de antreprenorul Dragoș Panait, este centrat în jurul unuia dintre cele mai căutate produse de pe piața locală de F&B: pizza artizanală, de calitate, realizată din ingrediente premium, obținute de la producători și artizani italieni. Astfel, sub mottoul “Ricetta della Felicità”  (“Rețeta Fericirii”), locația își propune să își răsfețe oaspeții cu variante de pizza specifice Italiei, create pornind de la rețeta autentică, în care aluatul este realizat din 2 tipuri de făină nobilă, napoletană, lăsat la dospit timp de 48 de ore și manipulat cu grijă, în fiecare etapă a preparării, de la malaxare, până la coacere. 

“Meniul Antica Pizza a fost conceput astfel încât să includă două categorii majore de produse: pizze clasice, cu o rețetă bazată pe combinații de ingrediente cunoscute și apreciate de către consumatori, și cele speciale, în care echipa noastră a integrat, într-un mod atrăgător și creativ, produse precum smochinele, perele, castraveții murați, crema de aceto balsamico. Astfel, selecția de preparate urmărește să poarte gurmanzii într-o călătorie culinară, care le permite să se bucure de rețete consacrate, realizate la standarde înalte de calitate, dar și să descopere gusturi noi, surprinzătoare, întotdeauna echilibrate și plăcute.”, declară Violeta Deliu, manager Antica Pizza.

Din meniul localului fac parte nume cunoscute iubitorilor de pizza, precum Margherita, Salami, Diavola, Prosciutto e Funghi, Quattro Formaggi, Tonno, dar și asocieri mai puțin convenționale, menite să scoată în evidență aromele și texturile ingredientelor folosite. În această categorie se încadrează produse precum Sotacetti, (sos de roșii, bacon, castraveți murați, usturoi fresh, ierburi italienești, mozarella fior di latte, parmezan scalii), Un po di spinachi (Sos alb, pancetta afumata, spanac, brânză de capră, mozzarella fior di latte, oregano, usturoi, cimbru, fulgi de chilli), Mela Formaggio Blu (sos alb, măr proaspăt, blue cheese, usturoi proaspăt, nucă rumenita, bacon, mozzarella fior di latte). În plus, clienții Antica Pizza se pot bucura de sandvișuri proaspete, realizate în casă, din ingrediente de calitate și blat ușor de pizza.

Antica Pizza“Selecția de preparate va avea întotdeauna elemente de noutate. Pentru că lucrăm cu ingrediente de la producători și artizani italieni, avem adesea oportunitate să identificăm produse noi, mai puțin accesibile publicului larg, dar care merită împărtășite, așa că, în meniul Antica Pizza, vor exista constant sortimente noi, creații spontane, cu prezență temporară.”, adaugă Violeta Deliu.

Pentru un plus de transparență, Antica Pizza beneficiază de o bucătărie deschisă, ce permite consumatorilor să observe întregul proces de producție, având, în acest mod, siguranța respectării cu responsabilitate a tuturor normelor sanitare și de igienă.

Livrarea produselor se face prin flota proprie, peste tot în București, aceasta particularitate permițând echipei restaurantului să aibă control total asupra preparatelor și experienței oferite, de la momentul preluării comenzii, până în cel în care comanda ajunge la client.

Restaurantul beneficiază de câteva locuri la interior și de o terasă de până la 20 de locuri, ce va fi inaugurată în următoarele săptămâni.

În următoarea lună, clienții Antica Pizza se vor bucura de oferte dedicate, pe site-ul www.antica-pizza.ro

Băcănia Antica Pizza, disponibilă iubitorilor de gastronomie

Pentru a selecta materiile pe care să le integreze în rețetele lor, reprezentanții Antica Pizza interacționează constant cu producători și artizani italieni, din portofoliul cărora aleg produse de calitate, gustoase. Toate acestea sunt disponibile și separat, în cadrul băcăniei Antica Pizza, la care clienții au acces fizic, în spațiul din București, strada General Christian Tell nr. 1-3, cât și online, în e-shopul dedicat (www.antica-pizza.ro).

Astfel, consumatorii pot achiziționa făină Caputo, sos de roșii Gran Tritto, spianata calabra Casa Modena, prosciutto Parma S/O, mozzarella fior di latte Sorrentina, precum și multe alte delicii gastronomice.

O investiție de 100,000 de Euro, într-o perioadă dificilă, pentru industria de HoReCa

Societatea Muntenia Edil Construct a investit peste 100,000 de Euro în proiectul Antica Pizza, suma acoperind amenajarea și dotarea spațiului cu aparatură profesională, de ultimă generație, dezvoltarea e-shopului, materii prime, pregătirea personalului, cheltuieli de consultanță. Proprietarul, Florin Moise, preconizează că investiția va fi amortizată în 3 ani.

Prețurile încep de la 11 lei / felie (din pizza de 50 de centrimetri), 25 de lei / bucată (pentru pizza cu diametrul de 32 de centimetri) și 60 de lei / bucată (pentru pizza cu diametrul de 50 centimetri).

“În ciuda dificultăților prin care trec restaurantele, există antreprenori din alte industrii, care aleg să investească în continuare în concepte cu potențial, acordând o atenție sporită înțelegerii nevoilor consumatorilor, optimizării resurselor, implementării și respectării procedurilor. Antica Pizza este o afacere, care a pornit de la pasiunea proprietarului pentru un business bine făcut, corect și echitabil. Fără a avea experiență în restaurante, dar cu o viziune sănătoasă, orientată spre calitate în produs și servicii, el ne-a abordat și ne-a solicitat să creăm împreună un concept de delivery bazat pe pizza sănătoasă, accesibilă ca preț, care să devină o referință în peisajul local”, declară Dragoș Panait, fondator Next Root Management Systems. (Comunicat de presa – martie 2021)

Antica Pizza, informații și contact

Antica Pizza funcționează de luni până duminică, în intervalul 11:00 – 22:00, iar intervalul de plasare a comenzilor cu livrare este 11:00 – 21:00.

Clienții pot plasa comenzi telefonic, la numerele 0774.60.60.60 și 031.9485 sau online, pe www.antica-pizza.ro.

Violeta Deliu, manager Antica Pizza

Începând cu luna martie, peisajul gastronomic bucureștean s-a îmbogățește cu un nou local, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în Piața Amzei. Antica Pizza este pizzeria artizanală c...

Data actualizarii: 03/03/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close