Alte restaurante, cafenele, terase si alte localuri vizitate de catre evaluatorii nostri, care nu au fost incluse in...

Ord. dupa

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferie Tocmai scriam c...

1193 vizite

Biutiful Downtown, unul dintre cele mai spectaculoase restaurante din ...

1521 vizite

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bun BiBO Restaura...

686 vizite

Paul din Agora Floreasca, cea mai neinspirata amenajare din tot comple...

271 vizite

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Aici Pe malul cu Piata Unirii...

380 vizite

Nonna Mia este un restaurant caracterizat printr-o bucătărie tradiţ...

104 vizite

Restaurantele de pe malul Dambovitei: JO Lounge Bistro Pe malul cu ...

167 vizite

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Get Naked by Bordello Pe malu...

292 vizite

Restaurantele de pe malul Dambovitei: The Dock by The Embassy Pe ma...

156 vizite

Ciorbe si Placinte pe bani putini Am vazut pana acum fast-food-uril...

578 vizite

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Moon Brasserie Pe malul cu Pi...

285 vizite

Sushi Terra este mai mult decât un simplu restaurant cu specific japo...

38 vizite

Restaurantele de pe malul Dambovitei: The Clique Bistro Pe malul cu...

205 vizite

943 vizite

Carnivale Food Market, restaurantele la care nu poti lasa inca bacsis ...

212 vizite

Restaurantul si terasa de vara, va ofera o gama diversificata de prepa...

12 vizite

Crocant este un mic bistrou si patiserie situat in zona Pietei Romane ...

115 vizite

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

820 vizite

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de ...

1623 vizite

Lovin’ Winebar & Bistro, un lucru bine facut Am auzit pe foar...

1677 vizite

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

1701 vizite

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza d...

1578 vizite

Restaurantul Bocca se afla in cartierul Primaverii din Bucuresti, in l...

262 vizite

YASOU, sau cum arata o taverna a zilelor noastre YASOU e primul res...

2841 vizite

Bistro Dorobanți oferă servicii de - catering  - coffee break, b...

27 vizite

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

2169 vizite

Nicoresti, restaurantul romanesc lasat din tata-n fiu Nicoresti e u...

867 vizite

Mamizza, noul star pe aglomerata deja piata bucuresteana pizza & p...

9633 vizite

Trattoria Adagio-Romana, pentru studenti si trecatori pe care nu-i mai...

284 vizite

Trattoria Il Calcio Floreasca: vii fiindca ti-e foame! A trecut de ...

772 vizite

Casa Pescareasca Nelu Anca, romaneasca pana la ultima firimitura Ca...

779 vizite

eVarza Pub, perfect pentru cei care cauta mancarea ieftina, socializar...

1404 vizite

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

355 vizite

Sindbad: preturi mari pentru mancare submediocra, pentru turistii bezm...

742 vizite

Te duci la Maccheroni pentru ceva anume, sau nu te duci la ei din acel...

818 vizite

Taupe Bistro Caffe, un loc din care nu iti ramane mai nimic in minte ...

1668 vizite

Restaurantul Hotelului Capitol, scenariul unui film de epoca Cei ca...

328 vizite

Sultan: mancare turceasca buna, ieftina si servita rapid Sultan e u...

991 vizite

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

1037 vizite

Il Capo: s-a deschis, dar de fapt s-a redeschis... Il Capo e un res...

681 vizite

Casa M60, boema cuminte, dupa reteta clasica Casa M60 e un nou rest...

1407 vizite

Avido: fetele inimoase si micul lor bistrou din Piata Floreasca ...

1658 vizite

Daca imi va scrie chelnerul de la Trattoria Verdi, ii fac cadou un man...

2170 vizite

Le Grenier a Pain: bistrou frantuzesc cu specific romanesc Le Greni...

543 vizite

Marele Zid: destul de bun, mult si ieftin Marele Zid e unul dintre ...

391 vizite

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

1781 vizite

The Library este un restaurant situat in inchinta magazinului MobExper...

163 vizite

Mahalaua Caramidarilor: pentru ce cred chelnerii ca sunt angajati M...

633 vizite

Sky Bistro: mancare rezonabila pe bani putini Restaurantul acesta d...

414 vizite

La Maison des Crepes in Aviatorilor media tupeului e cea optima... ...

730 vizite

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

1358 vizite

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

1719 vizite

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutului Cine ...

923 vizite

Am plecat si nemancat si plin de grasime! Luna octombrie a ince...

1122 vizite

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

1989 vizite

Oh, vitrinele din Amsterdam... Au imbogatit meniul la Nuba din Bell...

2087 vizite

60 de lei ravioli, 40 melcisorii... Am revenit la Grano pentru ...

2816 vizite

Ambianta englezeasca adevarata Mi-a placut de casa celor cu The Tem...

558 vizite

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

2351 vizite

Fabrica de pizza si de mancare. Lumea multumita. Cuptorul cu Lemne ...

482 vizite

La masa cu bugetarii la Select Sunt sigur ca marele restaurant ...

1509 vizite

Cred ca se terminasera pastele foarte bune cand am ajuns noi Pasta ...

577 vizite

Clatite fara fite Am fost la Pancakes & more la putin timp de l...

611 vizite

Grand Cafe cu quesadilla si hamburgeri! Sa nu va lasati pacaliti de nu...

1243 vizite

Cantina pentru cei care nu stiu ce e aceea mancare Pana acum citeam...

595 vizite

Un restaurant trist si depasit de vremuri Restaurantele La Mama au ...

592 vizite

Exista cate un restaurant pentru fiecare in Bucuresti Shorley vine ...

1642 vizite

Boema hipster bucuresteana Stiu Ai Sushi Bar inca de cand s-a desch...

1288 vizite

Pizza si snack bar cu ceva supe, sandviciuri si alte maruntisuri. Au m...

1231 vizite

O cutie cu dero costa mai putin decat o halba de bere Berestroika,...

638 vizite

Fabrica de mancare a Baltii Albe Oamenii acestia de la Max Grup Com...

571 vizite

Capriccio: cu animalutul de companie la afumatoare Capriccio e un r...

534 vizite

Neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa care am...

336 vizite

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

1388 vizite

Spectacol trist cu chelneri batrani Nu aveam de gand sa merg sa man...

2746 vizite

Sushi-ul proletar Am revenit la Sushi Terra dupa mai bine de un an....

1108 vizite

Daca vreti sa va simtiti civilizat Dumbrava Rosie e una dintre cele...

527 vizite

Probabil singurul loc frumos si linistit din balciul care a ajuns acum...

1898 vizite

Am aflat ca El Grande Comandante manca hamburgeri si paste italienesti...

628 vizite

De pe lista cu lucrurile bune din Militari M-am cam enervat ca m-am...

3516 vizite

Cred ca au vrut sa scrie “mancare cinstita”, dar au incurcat terme...

553 vizite

Nu va duceti daca sunteti sclifosit! The Great Trafalgar Pub e un r...

1057 vizite

Secvente dintr-un film de arta Nu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

447 vizite

Frudisiac a fost ocupat de niste razboinici intergalactici! Ma ...

1480 vizite

Cand cel mai bun client din lume nu stie nimic despre tine... Seva ...

1697 vizite

Ca la tara, insa nu ca in reclame Am fost in staul Ghionea, comuna ...

2071 vizite

O calatorie inapoi in timp Cand am facut Restocracy, acum un an si ...

1736 vizite

Copiii de pe strada Sfintilor si noul lor Bucuresti Livrăm zilnic ...

4203 vizite

Studentii mananca si paste proaste Se zice ca D20 Urban Bistro (pe ...

372 vizite

Sper ca nu se cred restaurant de fine dining... Am revenit la Lugo ...

556 vizite

Pentru cei carora le plac bucatariile simple... Vibes 19 e un resta...

1429 vizite

Plaja cu pisici La Plage Club & Buddha Bar e un complex de tip ...

750 vizite

Un chef care isi asuma toata responsabilitatea Ma asteptam sa vad p...

1028 vizite

Mai mananci printre copaci, insa chiar in padure mai rar... La Muma...

1402 vizite

Pastrama cu mamaliga si mujdei servita cu manusi albe Am facut o tu...

720 vizite

Un frumos loc de reculegere Hotelul Arc de Triomphe de pe strada Cl...

234 vizite

Mananci, platesti, uiti Pe poarta scrie si Chinese Garden si Restau...

231 vizite

Bucurestiul frumos si civilizat Point Art Hub, sau Point Cultural H...

875 vizite

O bucatarie pentru oaspetii hotelului Cei de la Hotelul Scala, micu...

217 vizite
Afiseaza
vizualizari

Un exercitiu de masochism

De obicei scriu mai pe la sfarsit despre cati si ce clienti vin la un restaurant, insa la Shift Pub incep cu ei, pentru ca e nevoie de informatia asta pentru cele ce urmeaza. Shift Pub pare sa fie mai mereu plin, si in interior, dar, mai ales, pe terasa. Chiar am asistat la o discutie intre un client care venise sa-si incerce norocul pe terasa. Nu era nimic liber, evident, asa ca omu a vrut sa faca o rezervare pentru ziua in care va fi o masa libera. Si asta urma sa se intampla abia peste cateva zile. Prin urmare, omu a spus ca da, va veni in ziua in care e prima masa libera la Shift Pub. Sa tii atat de mult sa vii la Shift Pub, incat sa-ti faci restul programului dupa ziua in care e o masa libera acolo, asta spune ceva. Nu atat despre Shift Pub, pentru ca o sa spun eu, ci despre omul acela…

Shift Pub e un restaurant mijlociu spre mic, un bistrou, mai degraba. Au doua saloane mici la parter si la etaj mai au ceva, tot doua sali mici. Nu a mai fost renovat de ani buni, probabil ca nu se indura sa-l inchida nici macar o zi, la cati bani le aduce…(GB – iunie 2018) (citeste tot)

Boemetru

Shift este un local boem din zona Pietei Romane, mai exact pe strada Eremia Grigorescu, chiar in intersectia din Piata Lahovari. Este o zona foarte centrala a orasului, circulata. Este parte a Bucurestiului de alta data, acele strazi cu case frumoase cu arhitectura deosebita.

Shift se afla intr-o casa veche asa cum sunt ma toate casele din acea zona. Este o casa renovata si reamenajata, cu o gradina plina de verdeata, care acopera integral terasa. Acolo este si punctul cel mai cautat al localului, unde cu greu gasesti loc. La interior Shift are in jur de 50 de locuri, in timp ce la terasa cred ca tot in jur de 50 de persoane incap.

Ambianta de la Shift este moderna, cu un city vibe modern, o atmosfera urbana, trendy, usor glossy, destul de comerciala, uneori la limita boemei.

Mobilierul de la Shift este modern, trendy la interior, si usor mai clasic (fier forjat si lemn) la terasa, acolo unde exista si cateva locuri amenajate intr-unul din copaci, probabil cele mai ravnite de cei care vin aici. Designul este unul modern cu atentie la tendintele existente pe piata, mobilier trendy, verdeata pe pereti, corpuri de iluminat deosebite etc. Nu pare sa fie un spatiu foarte deschis facilitatilor comune: nu sunt mese foarte mari sau spatii in care pot sta impreuna persoane necunoscute, asa cum se practica in multe locatii boeme. Muzica este si ea in trendul locului, o muzica funky sau pop contemporan, cu un vibe si un beat modern, fashion.

Meniul de la Shift este diversificat (nespecific localurilor boeme), si bazat pe o bucatarie internationala (multicuisine). O portie de mancare costa in jur de 30-35 de lei.

Personalul de la Shift este tanar (25-30 de ani) si nu poarta uniforme, doar niste borsete, distingandu-se un pic fata de clienti. In rest, au tenisi, tricouri si haine lejere. Se face service normal la mese, iar chelnerii sunt lejeri, friendly, familiari chiar, cu clientii. Din acest punct de vedere sunt boemi, neimpunand nicio bariera intre ei si clienti.

Era aproape plin cand am fost eu la Shift. Erau in jur de 80 de persoane, terasa plina, iar in interior cam trei sferturi. Publicul avea intre 20-25 si pana pe la 35-40 de ani, cu foarte mici exceptii. Diferenta de varsta intre membrii grupurilor era de maxim 5 ani, destul de boem aspect!

In general, la Shift vin studenti, corporatisti, dar si ceva turisti, oricum un public din clasa medie, cu venituri medii spre mari. Hainele celor de la Shift sunt trendy, usor hipsteresti. Sunt haine moderne, in tendinte si mai ales de la diferite firme cunoscute, cei mai multi dorind sa etaleze acest lucru.

Clientii au interese comune, discuta intre ei, gesticuleaza, dar nu pare ca au subiecte foarte importante, ci mai mult discutii „sterile” de socializare. Cu totii au iesit pentru a fi impreuna cu gasca si pentru a fi intr-un loc la moda.

Consumul de la Shift este mediu, sunt destule persoane care servesc masa, in timp ce toti cei prezenti beau cate ceva.

Clientela este distincta fata de alte clientele boeme. Este un tip de public ce vrea sa fie in tendinte, sa urmeze trendurile, sa se alinieze cu tot ce este nou, dar vor sa se si afiseze in acest sens.

Grupurile de clienti sunt mici si nu exista relatii intre grupuri, dar poti vedea lideri de grup, care doresc sa iasa si mai mult in evidenta fata de restul grupului. Clientela dominanta este cea a preboemilor, dar pe langa acestia veti intalni si hipsteri sau chiar public mainstream.

Tipul reprezentativ de boem de la Shift pare sase imbrace urban-casual, modern, cu tricouri largi, tenisi si diferite accesorii (bratari, pandantive, inele etc.), vine cu masina sau pe jos. Nu foloseste bicicleta (deci nu e chiar asa boem, cum se pozitioneaza). In general vine ca sa iasa impreuna cu gasca, sa fie intr-un loc cool, modern, ca sa vada ceilalti prin ce locatii la moda umbla el. Vine aici pentru a se incadra intr-o anumita categorie si pentru a fi validat social. (Daniel Catoi – iulie 2018)

Shift Pub, local boem pe Eremia Grigorescu in Bucuresti

Un exercitiu de masochism

Shift Pub e un restaurant destul de vechi al Bucurestiului, eu il stiu acolo de multa vreme. Inainte a fost Esperanto al lui Dan Chisu, un restaurant foarte cunoscut la vremea lui, ba unii il consider...

Alt Shift & Club Control

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru clientela sa. Mai multi mi-au spus ca Alt Shift ar fi un local preferat de hipsteri, insa mie nu mi s-a parut a fi chiar asa. Or,...

Data actualizarii: 10/09/2018

Shift Pub

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.