Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Afiseaza
comentarii

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele mai savuroase bucăti de carne de vită Black Angus vor aștepta să le alegi din vitrina frigorifică, apoi vor sfârâi nerăbdătoare pe grătarul instalat în aer liber, chiar sub ochii tăi și sub atenta supraveghere a Chef-ului Corneliu Cârstea, care le va așeza în farfurie exact la momentul potrivit, pentru un gust desăvarsit.

Iată meniul propus celor care știu să savureze o friptură suculentă, pregătită la mare artă:

NEW YORK STRIP STEAK (SUA sau Australia)

Vrăbioară de vită Black Angus, a cărei aromă, textură și frăgezime sunt perfect echilibrate.

RIB EYE STEAK (SUA sau Australia)

Antricot de vită Black Angus cu textură marmorată, fragedă, suculentă și foarte aromată.

TENDERLOIN STEAK (SUA sau Australia)

Mușchi file de vită Black Angus cu o textură fragedă și savoare deosebită.

TOMA HAWK (Australia)

Savoarea fripturii suculente este cel mai bine pusă în valoare de un pahar de vin, din ofertă specială a zilei. Veți putea alege dintre Terra Română Milenium Alb, Cuvee Sissi Rose și Terra Română Milenium Roșu.

Seara va include și o degustare de vinuri, sub îndrumarea unui somelier.

Nu rata o ofertă de doar o zi pentru o experiență culinara ce îți va desfăta simțurile! Rezervări la 021 2066261. (Comunicat de presa – iulie 2018)

 

Data actualizarii: 27/07/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close