Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Afiseaza

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele mai savuroase bucăti de carne de vită Black Angus vor aștepta să le alegi din vitrina frigorifică, apoi vor sfârâi nerăbdătoare pe grătarul instalat în aer liber, chiar sub ochii tăi și sub atenta supraveghere a Chef-ului Corneliu Cârstea, care le va așeza în farfurie exact la momentul potrivit, pentru un gust desăvarsit.

Iată meniul propus celor care știu să savureze o friptură suculentă, pregătită la mare artă:

NEW YORK STRIP STEAK (SUA sau Australia)

Vrăbioară de vită Black Angus, a cărei aromă, textură și frăgezime sunt perfect echilibrate.

RIB EYE STEAK (SUA sau Australia)

Antricot de vită Black Angus cu textură marmorată, fragedă, suculentă și foarte aromată.

TENDERLOIN STEAK (SUA sau Australia)

Mușchi file de vită Black Angus cu o textură fragedă și savoare deosebită.

TOMA HAWK (Australia)

Savoarea fripturii suculente este cel mai bine pusă în valoare de un pahar de vin, din ofertă specială a zilei. Veți putea alege dintre Terra Română Milenium Alb, Cuvee Sissi Rose și Terra Română Milenium Roșu.

Seara va include și o degustare de vinuri, sub îndrumarea unui somelier.

Nu rata o ofertă de doar o zi pentru o experiență culinara ce îți va desfăta simțurile! Rezervări la 021 2066261. (Comunicat de presa – iulie 2018)

 

Data actualizarii: 27/07/2018