Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Afiseaza

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele mai savuroase bucăti de carne de vită Black Angus vor aștepta să le alegi din vitrina frigorifică, apoi vor sfârâi nerăbdătoare pe grătarul instalat în aer liber, chiar sub ochii tăi și sub atenta supraveghere a Chef-ului Corneliu Cârstea, care le va așeza în farfurie exact la momentul potrivit, pentru un gust desăvarsit.

Iată meniul propus celor care știu să savureze o friptură suculentă, pregătită la mare artă:

NEW YORK STRIP STEAK (SUA sau Australia)

Vrăbioară de vită Black Angus, a cărei aromă, textură și frăgezime sunt perfect echilibrate.

RIB EYE STEAK (SUA sau Australia)

Antricot de vită Black Angus cu textură marmorată, fragedă, suculentă și foarte aromată.

TENDERLOIN STEAK (SUA sau Australia)

Mușchi file de vită Black Angus cu o textură fragedă și savoare deosebită.

TOMA HAWK (Australia)

Savoarea fripturii suculente este cel mai bine pusă în valoare de un pahar de vin, din ofertă specială a zilei. Veți putea alege dintre Terra Română Milenium Alb, Cuvee Sissi Rose și Terra Română Milenium Roșu.

Seara va include și o degustare de vinuri, sub îndrumarea unui somelier.

Nu rata o ofertă de doar o zi pentru o experiență culinara ce îți va desfăta simțurile! Rezervări la 021 2066261. (Comunicat de presa – iulie 2018)

 

Data actualizarii: 27/07/2018