Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

12988 vizite 2 comentarii

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

7481 vizite 1 comentarii

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

8316 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

17667 vizite 6 comentarii

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

17680 vizite 2 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

16643 vizite 1 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

14782 vizite 1 comentarii

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

9607 vizite 5 comentarii

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

2251 vizite

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

3539 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

30201 vizite 3 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

3052 vizite

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

6796 vizite 1 comentarii

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

637 vizite

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

3608 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

4333 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... B...

3297 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

4384 vizite

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

9954 vizite 3 comentarii

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti A...

7742 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

29771 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2882 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

8584 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

6650 vizite 1 comentarii

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

1519 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Trei – Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant

Trei e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in noiembrie 2017 pe Calea Calarasilor, unde inainte a fost multi ani un restaurant libanez, Tarbush, chiar peste drum de alte douarestaurante din zona, despre care am scris deja: Tripoli si Terra e Mare.

Restaurantul Trei ocupa parterul unei cladiri de pe cunoscutul bulevard si are un singur salon, de marime mijlocie, daca nu punem la socoteala si nisa in care e barul, in care mai este o masa. Am vazut si o gradina mare in spate, in care cred ca vom gasi o terasa foarte interesanta la vara.

Am fost mai demult la Tarbush, am si scris despre ei atunci, si daca imi aduc eu bine aminte, cred ca mobilierul de la actualul Restaurant Trei e cel ramas de la libanezi. Mese si scaune mari, din lemn greu, tapisate cu rosu, gresie pe jos, tablouri dintr-o expozitie cu vanzare pe pereti, fete de masa albe, atmosfera clasica si foarte conservatoare, in general.

Meniul e scurt la Restaurantul Trei, ceva intre bucataria internationala, bucataria urbana si un fel de bucatarie romaneasca boiereasca; sunt bine alese, in general, cate cave din fiecare. Noi am luat un pate de casa, bun, bine facut si prezentat, un platou spaniol cu tortilla de cartofi cu sos picant, chorizo, jamon, jugo de tomate frio, alioli, masline, queso Manchego, din care doar maslinele si branza au fost bune, o pulpa de rata cu piure de mazare si un boeuf bourguignon destul de bune, acestea.

Chelnerul a fost amabil, s-a straduit cat a putut, insa nu are deloc reflexul detaliului, nu prea intelege el ce e cu client service-ul. Preturile chiar mici la Restaurantul Trei, pe tot ce am insirat mai sus, plus o apa si doua cafele, am platit mai putin de 130 de lei.

A fost o singura masa ocupata cat am sta noi la Restaurantul Trei, doua familii cu plozi isterici, care zbierau cat ii tineau bojocii, fara vreun motiv aparent, doar pentru ca parintii se bucurau cand auzeau aceste sunete guturale, considerate ceva interesant de catre ei, pesemne, de vreme ce nu numai ca nu faceau vreun gest ca sa-i mai calmeze, ci ii si incurajau de-a binelea. Cred ca si clientilor de la hotelul Tripoli, de peste drum, le-a inghetat sangele in vine cand au auzit…

La Restaurantul Trei se mananca destul de bine, deci, si la preturi rezonabile, e curat, e luminos, promit sa aiba si o mare si frumoasa terasasa, la vara, asa ca le dorim sa le mearga bine. (GB – ianuarie 2018)

Trei, restaurant cu buctarie internationala pe Calea Calarasilor in Bucuresti

Data actualizarii: 23/04/2020

Trei  - Calea Calarasilor, nr. 103

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.