Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

10646 vizite 1 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

6278 vizite 1 comentarii

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

13798 vizite 6 comentarii

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

14609 vizite 2 comentarii

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

6678 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

14649 vizite 1 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

11715 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

6335 vizite 5 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

24169 vizite 2 comentarii

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

6702 vizite

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

5470 vizite 1 comentarii

Dabeef, prima optiune de steakhouse din Floreasca Grecii care au Os...

1377 vizite

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

1644 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

3853 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

3020 vizite

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

4875 vizite

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

8667 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

3659 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

25335 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2534 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

3081 vizite

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

1206 vizite

Nu de la Stejarii Pool Club vin banii lui Tiriac... Dar nici nu va ...

3545 vizite 3 comentarii

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

3998 vizite 2 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

4824 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant

Trei e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in noiembrie 2017 pe Calea Calarasilor, unde inainte a fost multi ani un restaurant libanez, Tarbush, chiar peste drum de alte douarestaurante din zona, despre care am scris deja: Tripoli si Terra e Mare.

Restaurantul Trei ocupa parterul unei cladiri de pe cunoscutul bulevard si are un singur salon, de marime mijlocie, daca nu punem la socoteala si nisa in care e barul, in care mai este o masa. Am vazut si o gradina mare in spate, in care cred ca vom gasi o terasa foarte interesanta la vara.

Am fost mai demult la Tarbush, am si scris despre ei atunci, si daca imi aduc eu bine aminte, cred ca mobilierul de la actualul Restaurant Trei e cel ramas de la libanezi. Mese si scaune mari, din lemn greu, tapisate cu rosu, gresie pe jos, tablouri dintr-o expozitie cu vanzare pe pereti, fete de masa albe, atmosfera clasica si foarte conservatoare, in general.

Meniul e scurt la Restaurantul Trei, ceva intre bucataria internationala, bucataria urbana si un fel de bucatarie romaneasca boiereasca; sunt bine alese, in general, cate cave din fiecare. Noi am luat un pate de casa, bun, bine facut si prezentat, un platou spaniol cu tortilla de cartofi cu sos picant, chorizo, jamon, jugo de tomate frio, alioli, masline, queso Manchego, din care doar maslinele si branza au fost bune, o pulpa de rata cu piure de mazare si un boeuf bourguignon destul de bune, acestea.

Chelnerul a fost amabil, s-a straduit cat a putut, insa nu are deloc reflexul detaliului, nu prea intelege el ce e cu client service-ul. Preturile chiar mici la Restaurantul Trei, pe tot ce am insirat mai sus, plus o apa si doua cafele, am platit mai putin de 130 de lei.

A fost o singura masa ocupata cat am sta noi la Restaurantul Trei, doua familii cu plozi isterici, care zbierau cat ii tineau bojocii, fara vreun motiv aparent, doar pentru ca parintii se bucurau cand auzeau aceste sunete guturale, considerate ceva interesant de catre ei, pesemne, de vreme ce nu numai ca nu faceau vreun gest ca sa-i mai calmeze, ci ii si incurajau de-a binelea. Cred ca si clientilor de la hotelul Tripoli, de peste drum, le-a inghetat sangele in vine cand au auzit…

La Restaurantul Trei se mananca destul de bine, deci, si la preturi rezonabile, e curat, e luminos, promit sa aiba si o mare si frumoasa terasasa, la vara, asa ca le dorim sa le mearga bine. (GB – ianuarie 2018)

Trei, restaurant cu buctarie internationala pe Calea Calarasilor in Bucuresti

Data actualizarii: 12/10/2019

Trei  - Calea Calarasilor, nr. 103

trei-restaurant-cu-specific-international-evaluare-restocracy