Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

13521 vizite 2 comentarii

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

7596 vizite 1 comentarii

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

8415 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

18075 vizite 8 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

16802 vizite 1 comentarii

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

9849 vizite 5 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

15279 vizite 1 comentarii

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

2354 vizite

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

3626 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

30585 vizite 3 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

3667 vizite 1 comentarii

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

7098 vizite 1 comentarii

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

846 vizite

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

3739 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

4399 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... B...

3340 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

4575 vizite

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

10115 vizite 3 comentarii

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti A...

7790 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

30480 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

6834 vizite 1 comentarii

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2930 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

8791 vizite

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

1551 vizite

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac... Dar nici nu...

4342 vizite 3 comentarii

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

5198 vizite 3 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

5501 vizite

Rawdia - Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand s...

2483 vizite 1 comentarii

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il num...

4968 vizite

Dabeef in timpul pandemiei Toti cei trei vecini ai lui Dabeef din A...

3466 vizite

Pio Bistro - Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la P...

2423 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii Am reven...

1833 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

5819 vizite

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

4682 vizite

Hambar - Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si ...

3197 vizite 1 comentarii

Naan Project - Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantulu...

4269 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

3111 vizite 1 comentarii

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

2998 vizite

Gargantua d’Oro, cred ca ar fi timpul sa reganditi meniul. Merg r...

1724 vizite 3 comentarii

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesului Evreii acestia au mai m...

2575 vizite

La Samuelle - Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? ...

3961 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

21305 vizite 5 comentarii

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe ...

1644 vizite

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu Da...

2042 vizite

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

883 vizite

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare Cava Bistr...

2916 vizite 2 comentarii

NOA Restoclub - O alta vizita... Am revenit la NOA ca sa mancam si ...

3831 vizite 1 comentarii

Flying Pig - Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restau...

2025 vizite 2 comentarii

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau Com...

4483 vizite 1 comentarii

Corso Brasserie: o buna optiune de bufet in zona, all you can eat, dac...

1789 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Trei – Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant

Trei e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in noiembrie 2017 pe Calea Calarasilor, unde inainte a fost multi ani un restaurant libanez, Tarbush, chiar peste drum de alte douarestaurante din zona, despre care am scris deja: Tripoli si Terra e Mare.

Restaurantul Trei ocupa parterul unei cladiri de pe cunoscutul bulevard si are un singur salon, de marime mijlocie, daca nu punem la socoteala si nisa in care e barul, in care mai este o masa. Am vazut si o gradina mare in spate, in care cred ca vom gasi o terasa foarte interesanta la vara.

Am fost mai demult la Tarbush, am si scris despre ei atunci, si daca imi aduc eu bine aminte, cred ca mobilierul de la actualul Restaurant Trei e cel ramas de la libanezi. Mese si scaune mari, din lemn greu, tapisate cu rosu, gresie pe jos, tablouri dintr-o expozitie cu vanzare pe pereti, fete de masa albe, atmosfera clasica si foarte conservatoare, in general.

Meniul e scurt la Restaurantul Trei, ceva intre bucataria internationala, bucataria urbana si un fel de bucatarie romaneasca boiereasca; sunt bine alese, in general, cate cave din fiecare. Noi am luat un pate de casa, bun, bine facut si prezentat, un platou spaniol cu tortilla de cartofi cu sos picant, chorizo, jamon, jugo de tomate frio, alioli, masline, queso Manchego, din care doar maslinele si branza au fost bune, o pulpa de rata cu piure de mazare si un boeuf bourguignon destul de bune, acestea.

Chelnerul a fost amabil, s-a straduit cat a putut, insa nu are deloc reflexul detaliului, nu prea intelege el ce e cu client service-ul. Preturile chiar mici la Restaurantul Trei, pe tot ce am insirat mai sus, plus o apa si doua cafele, am platit mai putin de 130 de lei.

A fost o singura masa ocupata cat am sta noi la Restaurantul Trei, doua familii cu plozi isterici, care zbierau cat ii tineau bojocii, fara vreun motiv aparent, doar pentru ca parintii se bucurau cand auzeau aceste sunete guturale, considerate ceva interesant de catre ei, pesemne, de vreme ce nu numai ca nu faceau vreun gest ca sa-i mai calmeze, ci ii si incurajau de-a binelea. Cred ca si clientilor de la hotelul Tripoli, de peste drum, le-a inghetat sangele in vine cand au auzit…

La Restaurantul Trei se mananca destul de bine, deci, si la preturi rezonabile, e curat, e luminos, promit sa aiba si o mare si frumoasa terasasa, la vara, asa ca le dorim sa le mearga bine. (GB – ianuarie 2018)

Trei, restaurant cu buctarie internationala pe Calea Calarasilor in Bucuresti

Data actualizarii: 23/04/2020

Trei  - Calea Calarasilor, nr. 103