Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta ...

2155 vizite

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

17369 vizite 4 comentarii

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteană A fost un restau...

1031 vizite

Noma, noua promisiune pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

2985 vizite 2 comentarii

Chef Ricardo Deus la Raionul Floreasca Nu am mai scris de un an...

13797 vizite 5 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

21346 vizite 1 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

19344 vizite 1 comentarii

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătate Primu...

1300 vizite

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

4149 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

22371 vizite 10 comentarii

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

5133 vizite

Godai peste o saptamana Am revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

4639 vizite 1 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

37500 vizite 3 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

11041 vizite 1 comentarii

POT, probabil următorul hotspot monden al Bucureștiului bogat POT...

4627 vizite 1 comentarii

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

10353 vizite 3 comentarii

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

5706 vizite

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

481 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... B...

3946 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

5615 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

6511 vizite

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

500 vizite

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti A...

8875 vizite 1 comentarii

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

12022 vizite 2 comentarii

Chocolat Dorobanți revine în Beller, de unde a plecat Chocola...

815 vizite 2 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

38439 vizite

HARE a început cu un raport calitate-preț foarte bun. Quattro Sta...

447 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

9448 vizite 1 comentarii

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

14263 vizite

Totul bine și frumos la Studio 80. Bani destui să ai... Am fost ...

4605 vizite 1 comentarii

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac... Dar nici nu...

5857 vizite 3 comentarii

Rawdia - Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand s...

3313 vizite 1 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

6201 vizite

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il num...

6841 vizite

Pio Bistro - Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la P...

3001 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii Am reven...

2442 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

12866 vizite 1 comentarii

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

5312 vizite

Naan Project - Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantulu...

4764 vizite

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

7132 vizite 3 comentarii

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesului Evreii acestia au mai m...

3829 vizite 1 comentarii

La Samuelle - Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? ...

4833 vizite 1 comentarii

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

3588 vizite 1 comentarii

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

4929 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

27213 vizite 5 comentarii

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe ...

2104 vizite

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu Da...

2678 vizite

Fratellini Bistro, un restaurant retro-conservator, ca și clădirea ...

2273 vizite

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau Com...

5865 vizite 1 comentarii

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive green Bistropol...

385 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Trei – Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant

Trei e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in noiembrie 2017 pe Calea Calarasilor, unde inainte a fost multi ani un restaurant libanez, Tarbush, chiar peste drum de alte douarestaurante din zona, despre care am scris deja: Tripoli si Terra e Mare.

Restaurantul Trei ocupa parterul unei cladiri de pe cunoscutul bulevard si are un singur salon, de marime mijlocie, daca nu punem la socoteala si nisa in care e barul, in care mai este o masa. Am vazut si o gradina mare in spate, in care cred ca vom gasi o terasa foarte interesanta la vara.

Am fost mai demult la Tarbush, am si scris despre ei atunci, si daca imi aduc eu bine aminte, cred ca mobilierul de la actualul Restaurant Trei e cel ramas de la libanezi. Mese si scaune mari, din lemn greu, tapisate cu rosu, gresie pe jos, tablouri dintr-o expozitie cu vanzare pe pereti, fete de masa albe, atmosfera clasica si foarte conservatoare, in general.

Meniul e scurt la Restaurantul Trei, ceva intre bucataria internationala, bucataria urbana si un fel de bucatarie romaneasca boiereasca; sunt bine alese, in general, cate cave din fiecare. Noi am luat un pate de casa, bun, bine facut si prezentat, un platou spaniol cu tortilla de cartofi cu sos picant, chorizo, jamon, jugo de tomate frio, alioli, masline, queso Manchego, din care doar maslinele si branza au fost bune, o pulpa de rata cu piure de mazare si un boeuf bourguignon destul de bune, acestea.

Chelnerul a fost amabil, s-a straduit cat a putut, insa nu are deloc reflexul detaliului, nu prea intelege el ce e cu client service-ul. Preturile chiar mici la Restaurantul Trei, pe tot ce am insirat mai sus, plus o apa si doua cafele, am platit mai putin de 130 de lei.

A fost o singura masa ocupata cat am sta noi la Restaurantul Trei, doua familii cu plozi isterici, care zbierau cat ii tineau bojocii, fara vreun motiv aparent, doar pentru ca parintii se bucurau cand auzeau aceste sunete guturale, considerate ceva interesant de catre ei, pesemne, de vreme ce nu numai ca nu faceau vreun gest ca sa-i mai calmeze, ci ii si incurajau de-a binelea. Cred ca si clientilor de la hotelul Tripoli, de peste drum, le-a inghetat sangele in vine cand au auzit…

La Restaurantul Trei se mananca destul de bine, deci, si la preturi rezonabile, e curat, e luminos, promit sa aiba si o mare si frumoasa terasasa, la vara, asa ca le dorim sa le mearga bine. (GB – ianuarie 2018)

Trei, restaurant cu buctarie internationala pe Calea Calarasilor in Bucuresti

Data actualizarii: 23/04/2020

Trei  - Calea Calarasilor, nr. 103

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close