Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

14756 vizite 2 comentarii

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

19473 vizite 8 comentarii

Chef Ricardo Deus la Raionul Floreasca Nu am mai scris de un an...

11499 vizite 5 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

17694 vizite 1 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

17421 vizite 1 comentarii

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

2891 vizite

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

4025 vizite

Godai peste o saptamana Am revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

1517 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

32791 vizite 3 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

6295 vizite 1 comentarii

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

8265 vizite 3 comentarii

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

2324 vizite

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

4334 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... B...

3537 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

4726 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

5106 vizite

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

10638 vizite 3 comentarii

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti A...

8059 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

33516 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

3184 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

11078 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

7787 vizite 1 comentarii

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac... Dar nici nu...

4826 vizite 3 comentarii

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

1717 vizite

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

5837 vizite 3 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

5723 vizite

Rawdia - Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand s...

2731 vizite 1 comentarii

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il num...

5572 vizite

Dabeef in timpul pandemiei Toti cei trei vecini ai lui Dabeef din A...

4009 vizite

Pio Bistro - Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la P...

2599 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii Am reven...

2032 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

8111 vizite

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

4163 vizite

Hambar - Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si ...

3753 vizite 2 comentarii

Naan Project - Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantulu...

4444 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

3469 vizite 1 comentarii

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

3323 vizite

La Samuelle - Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? ...

4308 vizite 1 comentarii

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesului Evreii acestia au mai m...

2942 vizite

Gargantua d’Oro, cred ca ar fi timpul sa reganditi meniul. Merg r...

1855 vizite 3 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

23183 vizite 5 comentarii

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe ...

1775 vizite

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu Da...

2233 vizite

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare Cava Bistr...

3131 vizite 2 comentarii

NOA Restoclub - O alta vizita... Am revenit la NOA ca sa mancam si ...

4093 vizite 1 comentarii

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau Com...

4863 vizite 1 comentarii

Corso Brasserie: o buna optiune de bufet in zona, all you can eat, dac...

1972 vizite

Aubergine - Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? ...

2989 vizite 5 comentarii

Fratellini Bistro - Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am aju...

1656 vizite

Restaurant 1880, The Brasserie si Kubler Kaffee de la Capital Plaza su...

1092 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Trei – Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant

Trei e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in noiembrie 2017 pe Calea Calarasilor, unde inainte a fost multi ani un restaurant libanez, Tarbush, chiar peste drum de alte douarestaurante din zona, despre care am scris deja: Tripoli si Terra e Mare.

Restaurantul Trei ocupa parterul unei cladiri de pe cunoscutul bulevard si are un singur salon, de marime mijlocie, daca nu punem la socoteala si nisa in care e barul, in care mai este o masa. Am vazut si o gradina mare in spate, in care cred ca vom gasi o terasa foarte interesanta la vara.

Am fost mai demult la Tarbush, am si scris despre ei atunci, si daca imi aduc eu bine aminte, cred ca mobilierul de la actualul Restaurant Trei e cel ramas de la libanezi. Mese si scaune mari, din lemn greu, tapisate cu rosu, gresie pe jos, tablouri dintr-o expozitie cu vanzare pe pereti, fete de masa albe, atmosfera clasica si foarte conservatoare, in general.

Meniul e scurt la Restaurantul Trei, ceva intre bucataria internationala, bucataria urbana si un fel de bucatarie romaneasca boiereasca; sunt bine alese, in general, cate cave din fiecare. Noi am luat un pate de casa, bun, bine facut si prezentat, un platou spaniol cu tortilla de cartofi cu sos picant, chorizo, jamon, jugo de tomate frio, alioli, masline, queso Manchego, din care doar maslinele si branza au fost bune, o pulpa de rata cu piure de mazare si un boeuf bourguignon destul de bune, acestea.

Chelnerul a fost amabil, s-a straduit cat a putut, insa nu are deloc reflexul detaliului, nu prea intelege el ce e cu client service-ul. Preturile chiar mici la Restaurantul Trei, pe tot ce am insirat mai sus, plus o apa si doua cafele, am platit mai putin de 130 de lei.

A fost o singura masa ocupata cat am sta noi la Restaurantul Trei, doua familii cu plozi isterici, care zbierau cat ii tineau bojocii, fara vreun motiv aparent, doar pentru ca parintii se bucurau cand auzeau aceste sunete guturale, considerate ceva interesant de catre ei, pesemne, de vreme ce nu numai ca nu faceau vreun gest ca sa-i mai calmeze, ci ii si incurajau de-a binelea. Cred ca si clientilor de la hotelul Tripoli, de peste drum, le-a inghetat sangele in vine cand au auzit…

La Restaurantul Trei se mananca destul de bine, deci, si la preturi rezonabile, e curat, e luminos, promit sa aiba si o mare si frumoasa terasasa, la vara, asa ca le dorim sa le mearga bine. (GB – ianuarie 2018)

Trei, restaurant cu buctarie internationala pe Calea Calarasilor in Bucuresti

Data actualizarii: 23/04/2020

Trei  - Calea Calarasilor, nr. 103