Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

9090 vizite 1 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

5414 vizite 1 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

12163 vizite 1 comentarii

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

11284 vizite 6 comentarii

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

10347 vizite 2 comentarii

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

5497 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

9686 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

1659 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2774 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

5208 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

19092 vizite 2 comentarii

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

4117 vizite 2 comentarii

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

5806 vizite

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

4293 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

3481 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2792 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

3214 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

20497 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

1201 vizite

Neo-boema, versiunea cu investitii minime O sa revin la Voila dupa ...

1853 vizite 3 comentarii

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2290 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

2631 vizite 2 comentarii

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

2090 vizite 2 comentarii

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

4239 vizite

Barbizon Steak House, un steakhouse cuminte si conservator Barbizon...

1364 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant

Trei e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in noiembrie 2017 pe Calea Calarasilor, unde inainte a fost multi ani un restaurant libanez, Tarbush, chiar peste drum de alte douarestaurante din zona, despre care am scris deja: Tripoli si Terra e Mare.

Restaurantul Trei ocupa parterul unei cladiri de pe cunoscutul bulevard si are un singur salon, de marime mijlocie, daca nu punem la socoteala si nisa in care e barul, in care mai este o masa. Am vazut si o gradina mare in spate, in care cred ca vom gasi o terasa foarte interesanta la vara.

Am fost mai demult la Tarbush, am si scris despre ei atunci, si daca imi aduc eu bine aminte, cred ca mobilierul de la actualul Restaurant Trei e cel ramas de la libanezi. Mese si scaune mari, din lemn greu, tapisate cu rosu, gresie pe jos, tablouri dintr-o expozitie cu vanzare pe pereti, fete de masa albe, atmosfera clasica si foarte conservatoare, in general.

Meniul e scurt la Restaurantul Trei, ceva intre bucataria internationala, bucataria urbana si un fel de bucatarie romaneasca boiereasca; sunt bine alese, in general, cate cave din fiecare. Noi am luat un pate de casa, bun, bine facut si prezentat, un platou spaniol cu tortilla de cartofi cu sos picant, chorizo, jamon, jugo de tomate frio, alioli, masline, queso Manchego, din care doar maslinele si branza au fost bune, o pulpa de rata cu piure de mazare si un boeuf bourguignon destul de bune, acestea.

Chelnerul a fost amabil, s-a straduit cat a putut, insa nu are deloc reflexul detaliului, nu prea intelege el ce e cu client service-ul. Preturile chiar mici la Restaurantul Trei, pe tot ce am insirat mai sus, plus o apa si doua cafele, am platit mai putin de 130 de lei.

A fost o singura masa ocupata cat am sta noi la Restaurantul Trei, doua familii cu plozi isterici, care zbierau cat ii tineau bojocii, fara vreun motiv aparent, doar pentru ca parintii se bucurau cand auzeau aceste sunete guturale, considerate ceva interesant de catre ei, pesemne, de vreme ce nu numai ca nu faceau vreun gest ca sa-i mai calmeze, ci ii si incurajau de-a binelea. Cred ca si clientilor de la hotelul Tripoli, de peste drum, le-a inghetat sangele in vine cand au auzit…

La Restaurantul Trei se mananca destul de bine, deci, si la preturi rezonabile, e curat, e luminos, promit sa aiba si o mare si frumoasa terasasa, la vara, asa ca le dorim sa le mearga bine. (GB – ianuarie 2018)

Trei, restaurant cu buctarie internationala pe Calea Calarasilor in Bucuresti

Data actualizarii: 10/09/2018

Trei