Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Tuk Tuk, bucataria thailandeza traditionala confirmata de ai lor din oras

Tuk Tuk, restaurantul thailandez traditional din zona Pietei DorobantilorLa ei mergi pentru bucataria thailandeza, care e printre cele mai aprecite dintre cele asiatice. E foarte bogata, e interesanta, nu e grea. Mancarea e foarte condimentata si trebuie sa insisti mult ca sa fie mai rezonabili cu mirodeniile, daca nu tii cu orice pret sa vrei sa mananci asa cum o fac asiaticii. Mancarea buna, de fiecare data cand am fost acolo.

Au rezolvat si cu ambianta, arata destul de bine restaurantul. Va fi si mai placut cand vine caldura, pentru ca poti sta pe mica terasa, pe care o pot amenaja chiar foarte frumos si original, daca ar vrea. Cei cativa thailandezi pe care ii stiu in Bucuresti mi-au confirmat ca mancarea e buna si pentru ei, asa ca ii puteti pune pe lista suficient de bine documentati. (GB – martie 2020)

Un frumos pas inainte

Am revenit la restaurantul thailandez de pe Putul lui Zamfir la exact un an de la ultima vizita, si am avut o surpriza foarte placuta. Am scris atunci despre ei ca minusculul salon de jos, de la parter, arata rezonabil, insa ca acela de la etaj, mai mare, era oribil. Acum, insa, l-au amenajat frumos si pe cel de sus, e chiar foarte placut, cu peretii aceia de sticla care dau catre inghesuita, dar cu sarm straduta a Bucurestiului instarit.

Mancarea e aceeasi la Tuk Tuk, si nu cred ca se va schimba vreodata, cheful thailandez pare sa fie ca personajul acela de film, bucatarul care de 60 de ani facea exact aceleasi cateva feluri de mancare pe care si tatal sau le facuse toata viata, exact aceleasi, in acelasi fel, de aceeasi marime si cu aceleasi culori… Serviciul a fost remarcabil, cu un chelner de care mi-a placut foarte mult. Si data trecuta am scris de bine despre serviciul lor, asa ca presupun ca nu a fost o intamplare.

Acum Tuk Tuk e un restaurant frumos, cu mancare thailandeza traditionala buna si ea, asa ca e un loc de neocolit pentru bucurestenii doritori de mancaruri exotice. (GB – martie 2018)

Bucataria thailandeza pentru clasa de mijloc

Tuk Tuk e unul dintre putinele restaurante cu bucatarie thailandeza din Bucuresti, probabil ca unul dintre cele doua, mai exact spus, din cate stiu. Spre diferenta de celalalt, Kunnai, care se pozitioneaza ca un restaurant cu mancare asiatica (thai) fina, Tuk Tuk isi spune, chiar din sigla, „thai urban kitchen”, cu explicatia „Tuk Tuk va aduce mancarea de strada thailandeza chiar in centrul gastronomic al Bucureștiului – Dorobanti”. Ceea ce asa si pare sa fie evident.

Au luat locul lui London Street Bistro, cred ca prin 2016. E la parterul inalt al unei cladiri extrem de inghesuite, asa cum sunt toate pe stradutele acelea dintre Piata Dorobantilor si Piata Floreasca. Au o sala mica la parter, una ceva mai marisoara la etaj, si o gradina minuscula in fata. Ca sa sugereze atmosfera orientala, presupun, locul arata destul de neingrijit, si din strada uitandu-te, si in curticica si in interior. Sala mica de jos arata binisor, cu ferestre mari si usa de sticla, luminoasa, cu mese foarte mici, incomode si inghesuite. Cea de la etaj arata ca o cantina, si chiar asta pare sa fie, cu o masa mare, la comun, si cu o podea aproape alba, probabil ca din faianta. Insa, intr-un restaurant oriental, grija pentru decoruri e ultima lor preocupare, dupa cum … (citeste tot)

Bucatarie thailandeza traditionala
Saloanele Tuk Tuk

Tuk Tuk, restaurant Thai in Bucuresti

Noodle Bar by Tuk Tuk

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adevarateAm mancat de mai multe ori la Noodle Bar by Tuk Tuk din Piata Dorobantilor, fiindca e aproape de mine. E la fel de can...

Data actualizarii: 18/04/2020

Tuk Tuk  - Str. Putul lui Zamfir, nr. 15

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close