Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Trapiche Chardonnay la o cina memorabila pregatita de Chef Catalin Petrescu

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin Petrescu la restaurantul sau Argentine din Parcul Herastrau:

  • Maguro sashimi (carpaccio de ton) cu sos de trufe, cleste de homar si caviar siberian
  • Otoro tataki (burta de ton) cu salata de microplante, caviar rusesc si sos ponzu
  • Nigiri Otoro cu yuzu cosho si micro shiso
  • Nigiri foie gras cu orezul marinat in Feteasca Neagra
  • Maki Wagyu beef roll (carpaccio de Wagyu si foie gras)
  • Maki Takeshi San (lobster tempura si foie gras)
  • Black Cod Miso
  • Orez prajit pe teppanyaki cu legume
  • Sparanghel
  • Spicy Beef (Uruguay filet)
  • Milojas cu fructe de padure
  • Cafea si ceai
  • Trapiche Chardonnay, vin argentinian

Toate au fost foarte bune si foarte originale, in special sushi, sashimi, nigiri si maki – cele pentru care Chef Catalin Petrescu si Argentine au si luat Premiul Restocracy pentru cele mai bune Sushi si Sashimi din Bucuresti in 2018. Trufele de cea mai buna calitate, se simte bine diferenta. Poate face Catalin Petrescu un meniu de degustare cu aceasta formula si-l denumeste „Meniul Ludmila”… 🙂 (GB – februarie 2019)

Data actualizarii: 30/03/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close