Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

La cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, du...

495 vizite 1 comentarii

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

313 vizite

La Bistro Ateneu cu invitatul meu Misu Negritoiu pentru validarea Meni...

1003 vizite

La cel mai bun restaurant din Bucuresti dupa clasamentul nostru, Le Bi...

497 vizite 1 comentarii

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

1306 vizite

La Corto Maltese impreuna cu oaspetele meu, Principele Michel de Laufe...

748 vizite 2 comentarii

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

539 vizite

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

509 vizite

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

2132 vizite 1 comentarii

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

1060 vizite

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

340 vizite

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf A...

80 vizite

Wine Ambassadors Dinner, alta cina memorabila pregatita de Chef Samuel...

233 vizite

O cina iordaniana memorabila cu prietenii in toamna tarzie a lui 2018 ...

659 vizite

O cina chiliana memorabila, cu cele mai reprezentative mancaruri chili...

180 vizite

Cina libaneza memorabila cu prietenii, pregatita personal de Mohamed M...

1241 vizite

O masa indiana adevarata si memorabila cu prietenii, pregatita de foar...

714 vizite 1 comentarii

O cina indiana veritabila si memorabila cu prietenii la familia Thangl...

1244 vizite 5 comentarii

O cina memorabila la Ginger Sushi Bar & Lounge cu Familia Ishii: D...

67 vizite

O cina memorabila pregatita de cheful francez Samuel Le Torriellec...

866 vizite 1 comentarii

O cina indoneziana autentica la Amhar si Indriastuti Azeth, la resedin...

949 vizite

Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Fra...

1639 vizite

O cina traditionala tunisiana inainte de Ramadanul care incepe in cate...

247 vizite

Zexe Zahana (Icoanei) a inaugurat vineri, 30 martie 2018, o serie de e...

384 vizite

Invitat la masa la prieteni, cu masa de cina in bucatarie, langa araga...

380 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Trapiche Chardonnay la o cina memorabila pregatita de Chef Catalin Petrescu

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin Petrescu la restaurantul sau Argentine din Parcul Herastrau:

  • Maguro sashimi (carpaccio de ton) cu sos de trufe, cleste de homar si caviar siberian
  • Otoro tataki (burta de ton) cu salata de microplante, caviar rusesc si sos ponzu
  • Nigiri Otoro cu yuzu cosho si micro shiso
  • Nigiri foie gras cu orezul marinat in Feteasca Neagra
  • Maki Wagyu beef roll (carpaccio de Wagyu si foie gras)
  • Maki Takeshi San (lobster tempura si foie gras)
  • Black Cod Miso
  • Orez prajit pe teppanyaki cu legume
  • Sparanghel
  • Spicy Beef (Uruguay filet)
  • Milojas cu fructe de padure
  • Cafea si ceai
  • Trapiche Chardonnay, vin argentinian

Toate au fost foarte bune si foarte originale, in special sushi, sashimi, nigiri si maki – cele pentru care Chef Catalin Petrescu si Argentine au si luat Premiul Restocracy pentru cele mai bune Sushi si Sashimi din Bucuresti in 2018. Trufele de cea mai buna calitate, se simte bine diferenta. Poate face Catalin Petrescu un meniu de degustare cu aceasta formula si-l denumeste „Meniul Ludmila”… 🙂 (GB – februarie 2019)

Data actualizarii: 30/03/2019