Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Afiseaza

Trapiche Chardonnay la o cina memorabila pregatita de Chef Catalin Petrescu

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin Petrescu la restaurantul sau Argentine din Parcul Herastrau:

  • Maguro sashimi (carpaccio de ton) cu sos de trufe, cleste de homar si caviar siberian
  • Otoro tataki (burta de ton) cu salata de microplante, caviar rusesc si sos ponzu
  • Nigiri Otoro cu yuzu cosho si micro shiso
  • Nigiri foie gras cu orezul marinat in Feteasca Neagra
  • Maki Wagyu beef roll (carpaccio de Wagyu si foie gras)
  • Maki Takeshi San (lobster tempura si foie gras)
  • Black Cod Miso
  • Orez prajit pe teppanyaki cu legume
  • Sparanghel
  • Spicy Beef (Uruguay filet)
  • Milojas cu fructe de padure
  • Cafea si ceai
  • Trapiche Chardonnay, vin argentinian

Toate au fost foarte bune si foarte originale, in special sushi, sashimi, nigiri si maki – cele pentru care Chef Catalin Petrescu si Argentine au si luat Premiul Restocracy pentru cele mai bune Sushi si Sashimi din Bucuresti in 2018. Trufele de cea mai buna calitate, se simte bine diferenta. Poate face Catalin Petrescu un meniu de degustare cu aceasta formula si-l denumeste „Meniul Ludmila”… 🙂 (GB – februarie 2019)

Data actualizarii: 30/03/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.