Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentulAd hoc Bistro par...

Stil contemporan la Agape, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatiiCei doi copii din poza ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

Zestrea de la Amalgam a Domnului Consulea pentru cele doua fete ale sa...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de...Ambiance...

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobraAperitivo e o te...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece?De la Aqua am pastrat o a...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Traditional grecesc de la ambianta la mancareAthos e un restaurant...

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!M-am intors la A...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

Avido, locul in care te simti bine primitM-am intors la fetele de ...

Bistrou cantina corporatistaBacania Veche din cartierul de afaceri...

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

Bake a Coffee e o cafenea mica pe strada Polona, aproape de intersecti...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

S-a redeschis cu acelasi nume Bel Mondo, dupa ce s-a mutat cateva sute...

Cantina pentru corporatistiBenedict Bistro e un restaurant destul ...

Una din marile berarii ale BucurestiuluiBeraria Germana Bucuresti ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bunBiBO Restaura...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca.Bistro Ateli...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat!Am ajun...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa GalleronNoul Bistro Ateneu insea...

Bistrou cu motociclisti frumosiPutini stiu acum cine a fost Mobra,...

Bistro Mangerie este un bistrou cu bucatarie frantuzeasca, situat pe s...

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de capMi-a pla...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Boema austera scandinava in MatasariBITE e un restaurant constru...

Blid – locanta romaneasca experiment de gastronomie etnica al lui Co...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autenticBlue Margar...

Una dintre marile curti din spate ale BucurestiuluiBlueberry Garde...

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartierMarea casa din celeb...

Secvente dintr-un film de artaNu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

Afiseaza

Allucinante – Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-a inchis dupa ce a plecat ea de acolo…

In restaurantul care a scapat de Patrizia Paglieri

Lucrurile stau cam asa la Allucinante: Patrizia Paglieri a facut in asa fel incat toata lumea sa creada ca e restaurantul ei. Nu este si nu a fost, ea a lucrat acolo in postura de consultant, chiar de la inceput, din februarie. Patroni sunt niste italieni din sud. Patrizia a plecat asa cum a plecat de la toate celelalte restaurante in care a lucrat in acelasi fel. Intrebati-i pe fostii angajatori cum, daca sunteti curiosi. A plecat si micul Paglieri despre care am scris pe larg, desigur.

M-am intors la Allucinante. Toate la fel cum le stiam, inclusiv mancarea. Mai putin chelnerita absolut adorabila. Am mancat o supa de morcov cu scortisoara foarte buna si tagliatelle cu somon bunicele, apoi un porc foarte bun cu niste cartofi destul de mediocri. Si cu un sos cu visine intregi, cu samburi cu tot, adica, de mi-am rupt dintii de doua ori pana sa ma prind ca nu a fost o intamplare. Mi-a placut si de unul dintre patroni, un italian vorbaret si simpatic.

Au spus ca asteapta un chef din Italia, care va schimba meniul in curand. Sper sa faca treaba buna si sa le mearga bine. Imi place de ei mult mai mult in aceasta formula… (GB – octombrie 2019)

Caldura mare la Allucinante by Patrizia
Ion Luca Caragiale la Allucinante by Patrizia

Am citit de atatea ori Caldura Mare a lui Caragiale, filmul cu Radu Beligan si Marin Moraru nu cred ca poate fi uitat de cineva, ba tin minte si teatrul radiofonic. Si am considerat intotdeauna celebrul dialog ca o fictiune, o nascocire geniala a imaginatiei lui Caragiale. Asta pana astazi, cand am realizat cu uimire ca scena e reala…

Asadar, imi trimite lumea e-mailuri ca Patrizia Paglieri tocmai a deschis un alt restaurant, al nu stiu catelea, si ca sa ma duc sa vad. Signora Patrizia Paglieri e o italianca pe care o cunosc multi patroni de restaurante, si despre care si eu stiu destule.

M-am dus, asadar. Eram imbracat in trening, tenisi, cu tricou, adica asa cum umblu eu de obicei. Zic asta pentru ca e posibil ca sa aiba o legatura cu dialogul care va urma. Imi dadusem intalnire cu Florin, prietenul meu, care ajunsese deja, il si vazusem inca de afara, se asezase la o masa chiar la geam si ma astepta.

Vad Allucinante by Patrizia deasupra, si intru. Dau nas in nas cu un chelner. Unul foarte tanar, cu figura de licean, imbracat cu tricou si blugi.

  • Pe cine cautati?

O clipa am ramas descumpanit, nu-mi mai aduceam aminte sa fi fost luat asa din scurt intr-un restaurant. Oricum, nu in memoria recenta. De obicei sunt somat cu un “Spuneti!”, sau cu extrem de politicosul “Da, va rog!” Dar m-am adunat repede, mai ales ca ceva imi starnea curiozitatea…

  • Pe Florin!
  • Nu avem niciun Florin aici!
  • Ba aveti!
  • Nu, nu avem niciun Florin aici. Eu ii cunosc bine pe toti angajatii si va spun ca nu avem niciun Florin.
  • Eu sun sigur ca aveti aici un Florin!
  • Asta e o smecherie veche, sa intri in casa cuiva pretextand ca cauti pe nu stiu cine, dar de fapt tu sa urmaresti altceva. Mai bine ati pleca si v-ati vedea de treaba…
  • Da, aveti dreptate, cunosc si eu smecheria asta. Si da, in mod normal as fi plecat si mi-as fi vazut de treaba, dar totusi trebuie sa ma vad cu Florin.
  • Dar v-am spus ca nu lucreaza niciun Florin aici!
  • Dar ce, am spus eu ca lucreaza aici?
  • Si atunci pe cine cautati?
  • Pe Florin…

Si discutia a mai continuat… (citeste tot)

Post Scriptum

Salonul Allucinante

Chelnerita la restaurantul care a scapat de Patrizia Paglieri

Allucinante by Patrizia, restaurant italian in Calea 13 Septembrie

 

Data actualizarii: 25/07/2025

Allucinante  - Calea 13 Septembrie, nr. 85

  • George David :

    Allucinante is the place, if you are looking for a quiet and nice restaurant to eat and join a glas of wine with a group of friends. We met there nice, dedicated people and a perfect kitchen. Their attitude encouraged us to organize also a party beeing impressed about personnel flexibility and mobilisation around the guests, essential for a great event. Strongly recommended. 😉

  • Adrian :

    Supa de ciuperci acra, ruloul de curcan era crud in interior… bataie de joc, paharul de bere avea ruj pe el… nota 0, bataie de joc

  • Anda.d :

    Nu am primit bonul fiscal ! Preturile la mancare nu sunt justificate !

  • Mihai :

    Suntem din zona si am venit impreuna cu sotia mea sa luam cina, ne-a fost recomandata carnea de vita, mai exact muschiul de vita cu trufe, a fost senzatie, sotia a servit somonul cu sos de portocale, extraordinar, la final am fost placut surprinsi si intampinati cu un pahar de limoncello. Servirea a fost extraordinara, locatie frumoasa, ambientala, personal amabil. Nota 10 cu felicitari !

  • Cristina.m :

    O locatie superba din toate punctele de vedere, muzica ambientala, mancarea super buna, la preturi rezonabile, toste deserturile facute acolo, pastele la fel, cat despre servire, totul a fost exceptional, domnul pe care nu am reusit sa il intreb cum il cheama, inalt, curat, aranjat, cu o politete deosebita, ne-a facut pe toti cei de la masa sa ne simtim ca intr-un restaurant de inalta clasa cum la noi nu prea mai sunt, cand esti profesionist se vede. Recomandarile facute la masa, atat despre mancare si vinul ales de dumnealui a fost senzatie, nu ne-am uitat la bani, a fost de vis totul. Multumesc echipei Allucinante !

  • MadmaD :

    Bună ziua!

    Allucinante by Patrizia – Restaurant unde Patrizia Paglieri(fosta jurată MasterChef) și fiul ei Francesco Paglieri își fac de cap prin a face evaziune fiscala, prin faptul ca nu fac contracte de munca angajaților și prin modul scârbos și inadecvat în care se gătește acolo!

    Am avut ocazia sa lucrez aici trei zile.
    (deci nu vorbesc din auzite)
    Trei zile în care mi-a fost de ajuns sa vad în ce condiții se muncește acolo, în ce condiții se gătește pt clienți și ce fac ei acolo cu adevărat.

    Nu recomand nimănui sa mănânce în acest restaurant și mai ales din mâinile ei, am văzut-o cu ochii mei cum își baga mâinile în mâncarea clienților apoi în gura pt a gusta.. mai dai cu putina sare puțin piper, baga mana iar, baga iar în gura, baga mana puțin prin breton și tot asa.. Asta se întâmplă înainte de a fi servita clientilor la masa!

    Vrei sa faci Evaziune Fiscala și nu știi cum?
    Scapă acum de griji și apelează la Patrizia Paglieri și Francesco Paglieri, experții în asa ceva.
    In acele trei zile de munca am fost terorizat cu fraza: „Sa ne chemi pe noi sa scoatem fiscalul la mesele care îți achita Numerar”
    Deci, clienții care doreau sa achite nota de plata cu Numerar nu primeau bon fiscal.. după plecarea lor, Patrizia și fiul ei dădeau retur masa respectiva, nefiscalizand nimic!

    Vrei sa muncești la negru?
    Allucinante by Patrizia este soluția!
    Încă din prima zi m-am dus cu buletinul la mine cerându-le sa îmi facă contract de munca.. Normal ca am fost refuzat pe motivul ca să aduc toate actele necesare și abea apoi o sa am și contract.. Din câte știu eu contractul se face din prima zi de munca doar pe baza buletinului și treptat aduci restul actelor necesare, dar ei au alte legi acolo!

    „Sper ca acest restaurant sa se închidă odată pt totdeauna și cei din conducere sa meargă la pușcărie!”

    • Afrob :

      Salut, in aceasta locatie nu exista nicio Patrizia, cam ce spui tu este fals, s-au facut verificari, etc…
      Pentru astfel de argumente aduse, sub necunostinta de cauza, pot fi intoarse asupra ta, platind scump. O zi buna !

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close