Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea Valencia

Piata de peste din Villajoiosa

Piata de peste din Villajoiosa

Sorin Barbu, cel care a facut restaurantele Alioli cu mult timp in urma, a deschis de cateva zile La Pescaderia by Alioli in Pipera Plaza. E un fish market de unde cumperi peste si fructe de mare pentru acasa, insa ti le pot gati si acolo, pe loc, daca vrei. E un concept care prinde foarte bine la bucuresteni – vezi succesul celor de la Raionul de Peste din Piata Dorobantilor (acum Raionul Floreasca) sau Bistromar.

Pestele si fructele de mare sunt importate direct de catre La Pescaderia by Alioli de la licitatia din port in Villajoiosa, comunitatea Valencia. Sunt prima firma din afara Spaniei careia i sa permis sa participe direct la licitatia din port alaturi de firmele din localitate.

Noutatea este ca la La Pescaderia by Alioli iti gatesc fructele de mare (la plancha, frito sau al vapor) cu o taxa fixa de 27 de lei pe produs. Si mai dai 15 lei daca vrei si sos sicilian de citrice cu vin alb. Deci, iti cumperi fructele de mare la pretul de piata, si platesti suma aceea fixa ca sa le ai gatite si puse frumos in farfurie. La peste, pretul in crud pentru acasa ce include curatare, filetare, ambalare si vidare (la fel ca in pietele din Spania); gatirea costa aprox. 50% din pretul produsului.

Sorin Barbu (in verde randul 2) licitand la piata de peste din Villajoiosa

Sorin Barbu (in verde randul 2) licitand la piata de peste din Villajoiosa

Data actualizarii: 09/09/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close