Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Afiseaza

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea Valencia

Piata de peste din Villajoiosa

Piata de peste din Villajoiosa

Sorin Barbu, cel care a facut restaurantele Alioli cu mult timp in urma, a deschis de cateva zile La Pescaderia by Alioli in Pipera Plaza. E un fish market de unde cumperi peste si fructe de mare pentru acasa, insa ti le pot gati si acolo, pe loc, daca vrei. E un concept care prinde foarte bine la bucuresteni – vezi succesul celor de la Raionul de Peste din Piata Dorobantilor (acum Raionul Floreasca) sau Bistromar.

Pestele si fructele de mare sunt importate direct de catre La Pescaderia by Alioli de la licitatia din port in Villajoiosa, comunitatea Valencia. Sunt prima firma din afara Spaniei careia i sa permis sa participe direct la licitatia din port alaturi de firmele din localitate.

Noutatea este ca la La Pescaderia by Alioli iti gatesc fructele de mare (la plancha, frito sau al vapor) cu o taxa fixa de 27 de lei pe produs. Si mai dai 15 lei daca vrei si sos sicilian de citrice cu vin alb. Deci, iti cumperi fructele de mare la pretul de piata, si platesti suma aceea fixa ca sa le ai gatite si puse frumos in farfurie. La peste, pretul in crud pentru acasa ce include curatare, filetare, ambalare si vidare (la fel ca in pietele din Spania); gatirea costa aprox. 50% din pretul produsului.

Sorin Barbu (in verde randul 2) licitand la piata de peste din Villajoiosa

Sorin Barbu (in verde randul 2) licitand la piata de peste din Villajoiosa

Data actualizarii: 09/09/2019

cea-mai-noua-pescarie-cu-bistrou-din-bucuresti-restocracy